JAMMLA TÄVLING..

Jag drar igång en tävling i samarbete med den underbara butiken Jammla.

Om Jammla:

Jammla är en webbutik som liknar en stor godispåse fylld av härliga smycken! Blandningen är färgsprakande, rolig, dramatisk och ljuvt vacker och det finns något för alla stilar och smaker i jammlas kollektioner.

Alla smycken formges och tillverkas av jammla och därmed är kollektionerna inte massproducerade och kan ha volymbegränsningar.

TÄVLINGSREGLER:

Gå in på Jammla beskriv vilken av kollektionerna One,Trelise,Black,Wicked som passar dig bäst och motivera varför. Kan vara hur du är som person mm;)

För att få 2 extra lotter i tävlingen så länkar ni till min tävling och till Jammla, och vips så har just din vinstchans förbättras;)


Detta underbart fina halsband Pure kan ni vinna!!

Nickeltestad kulkedja i ett stycke (öppningsbar) med en jättestor vacker glasprisma. Längd/omkrets ca 74cm + hänge ca 6cm.
Värde 300:-

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 19/8

Kommentarer

alexandra

Postad den

intressant tävling :P

alexandra

Postad den

Jag tycker att kollektionen "trelise" passar mig bäst pga att jag är en väldigt kärleksfull och glad tjej som älskar hjärtan... ;)

NAVAS

Postad den

DIGGAR DIN HEADER FÖRRESTEN, GLÖMDE SKRIVA D :)

Sanna

Postad den

Det ska jag kolla in sen när jag har tid, snygg header du har och din blogg verkar vara en hit.

Bim H-D

Postad den

Snyggt... ska kolla lite djupare senare när huvudvärken släppt... när den nu tänkt göra det månne, suck...

Må så grankott...

Johanna

Postad den

vad trevligt får se om jag är med och tävlar

Sessan

Postad den

Länkar till dig nu hjärtat!Det vore som en dröm tagen direkt ur sagorna att vinna halsbandet, som skulle få pryda min hals på min älsklings födelsedag!Jag finner mig själv i kollektionen black, då orden passionerad dramatik ger mig fjärilar i magen. Jag är en väldigt passionerad person som strävar efter högsta möjliga resultat, gällande både kärlek samt andra relationer och mål. Och dramatik ger ju liv i förhållandet.Puss på sockertopp! Håller tummarna!

Melina

Postad den

oh en sånn vill jag ha!

Annas Tävlingsblogg

Postad den

Tipsa gärna denna nya tävlingsblogg om nya tävlingar :-)

Jonna

Postad den

finfinfin!

En Mölnbobos Liv

Postad den

Jag är med, länk finns i min tävlingsblogg

http://molnboanna.blogg.se/2008/august/vinn-halsband-fran-wwwjammlacom.htmlJag är nog mest en black om jag ska välja kollektion, jag är en enkel människa som inte vill synas allt för mycket. De här enkla och inte så "pråliga och uppseendeväckande" smyckena passar mig bäst.

Erika

Postad den

jag har länkat dej.

Melina

Postad den

sv.härligt,hopas jag vinenr :) skulle verkligen ebhöva den till mina tiotusentals smycken

Annas Tävlingsblogg

Postad den

Jag har tipsat om din tävling i min blogg, ligger några inlägg ner :-)

Jennifer

Postad den

TRELISE för att det är sött och rart.. helt min stil. Rosa och romantiskt liksom :)

Tessi

Postad den

jätte fint halsband :D

lisa

Postad den

Klockrent en black person är jag.

Stilrent och enkelt ska det vara för mig så den kollektionen är som gjuten för mig.

=)

linda

Postad den

Hittade ett helt underbart halsband i serien BLACK. Ett hjärta med en nyckel, tyckte d passade så bra ihop mitt liv...Har för första gången i mitt 29 åriga liv hittat en kille som jag vill ge mitt hjärtats nyckel till L Och jag vill att han ska behålla nyckeln för alltid.

Innan så va mitt hjärta svart pga sorg och elende, men nu står mitt svarta för elegans, stilfullhet och för att inte nämna enkelhet.

Det är så jag är, och så jag vill att andra ska uppfatta mig..

Varken mer el mindre helt enkelt.kramarJenny

Postad den

trelise passar mig bäst. tycker om att klä mig lite udda samtidigt som dte är snyggt. tycker om färger i lagom mängd precis som smyckena i den kollektionen.

länkat: http://zipzo.blogg.se/2008/august/entry-15439115.html#comment

Sara

Postad den

wicked Kollektionen som sjuder av lekfullhet, starka färger, härliga detaljer och humor.

Detta var en bra tävling, hade aldrig hittat dessa underbara smycken annars!

Så mycket Sara har jag inte sett på länge!

Jag älskar massa färg och saker som syns, det ska vara stort, vågat och glatt ocg Wicked är inget annat än just det. Grymt snygga grejer och jag kommer shoppa loss som hejsan när jag får lön! GRMYT!!

Länkar under dagen!

Anna

Postad den

Svaret är helt klart black! En kollektion som är lite mer dramatisk, som både är enkel och mörk och som dessutom bjuder på färg och kontraster. För kontrast blir det. Jag är till utseendet blond och prydlig. Inom mig finns det dock mycket andra kontraster.

linda

Postad den

Hej igen..

Ville bara tala om att jag nu har länkat till tävlingen o din fina sida.

Lite osäker på hur man länkar, men titta hemskt gärna på min sida o säg om jag ska göra om det..?... vill ju inte gå misste om mina vinstchanser.

kram

Tiara

Postad den

Hej!Tyckte att det fanns många fina

smycken i samtliga kollektioner.

Men om jag skall välja säger jag

Trelise, pågrund utav att det är

mera "jag".Enkla stilrena smycken som blir

vad du gör dom till. Smycket kan

vara i centrum om du matchar med

en för övrigt enkel outfit.Länkat till tävlingen

http://beatrize.webblogg.se/2008/august/tavla-om-ett-halsband.htmlKram!

Therese Marie

Postad den

Det blir kanske att tävla i morgon i denna tävling då ;)

Malin

Postad den

Jag gillar kollektionen "trelise" mest, den avspeglar verkligen mig. Som gillar smycken som verkligen syns och stora ska de vara. Men bär endast ett smycke åt gången för att det inte ska bli för mkt av det goda. Det där smycket du har som vinst har jag tävlar om förut, det är så gudomligt fint och jag hade oturen att inte vinna den då och hoppas innerligt att du väljer mig som vinnare! Att få glädja andra för mig är som att fylla år! Minst lika kul! Så hoppas att du vill göra detsamma.Tack hummingbird,

Mvh Malin

glitterandbling

Postad den

jag gillar kolletionen "trelise" för den passar mig mest för jag är ganska tjejig och romatisk. När jag var liten så älskade jag att också att rita hjärtan vilket passar bra i kolletionen och hjärtan passar väldigt bra just nu för jag är kär. :P

åsa

Postad den

så fina men de som föll mig mest i smaken var trelise gillade nästan alla där och jag är behov av något nytt ska på ett bröllop snart...

Sara

Postad den

Så där ja, nu har jag länkat till min favvobrutta! =)

http://dizela.blogg.se/2008/august/humming-humming-hummingbird.html

Linda

Postad den

Jag tycker nog att Wicked skulle passa mig bäst. Det var lite mer färger och jag är nog en rätt färgglad person tror jag. Jag tycker om att synas(på ett bra sätt) och tycker om att testa nya saker och sådär. Därför tror jag just den kollektionen skulle passa mig bäst faktiskt=)

Emma

Postad den

När jag bara hade kollat igenom One, Trelise, Black började jag få lite panik... Jag kunde inte alls identifiera mig med dem! Men Wicked blev min räddning, precis min stil. Wicked är för övrigt ett ord som passar bra in på mig. Jag är lite galen, både min personlighet och min stil. Smycken i lekfulla färger har på senaste tiden blivit mitt kännetecken. Varför? Jag vill synas, jag vill färga världen lite! Jag hatar att allt ska vara så dystert på hösten, jag älskar hösten för då är jag glad, och det visar jag med färgGLADA smycken, precis som de i Wicked-kollektionen!

Bim H-D

Postad den

Ja, jag lutar nog mest åt att jag gillar kollektionen One bäst. Älskar det unika och är oftast en på miljonen själv... Ja, min läkare brukar säga det till mig ;) Ja, är det 1 på miljonen som får en biverkning av en medicin - jag får den ;)

Jag är en på miljnoen och då är One nog det rätta för just mig! Och jag vill inte alltid se ut som alla andra - jag är jag, basta. Har jag samma kläder som någon annan så brukar jag få till en helt annan snits med något udda på dem. Jag gillar det lilla extra som ingen annan vågar, eller vill. Jag kanske sticker ut? eller vad vet jag - behöver något extra på vägen som kan hjälpa mig med det också. Och JA, jag saknar att numera aldrig ha smycken. Har inga armband längre, saknar dem... ringarna saknar jag... och halsband är det också dåligt med... smyckesförrådet känns mycket tomt, minst sagt. Ja, jag har de örhängen som jag alltid bär, annars... noll...

Må så grankott...

leopardia

Postad den

Så där ja, jag har tipsat i min andra blogg...

http://leopardia.blogg.se/2008/august/vinn-halsband-hos-linda.htmlav kollektionerna så är det trelise som är den som känns mest som jag. jag är nämligen rosa fullt ut. jag tycker att det ska vara mer rosa och glitter åt folket och de röda hjärtanen får mig att tänka på sex and the city, pga att de ofta matchade rött med andra starka färger så som turkost...

doll=)

Postad den

treslie är såå vackert till kläning..det skulle vara såå vackert med min syrras klänning..hon skulle bli så glad om jag gav henne något så vackert till hennes vit/rosa klänning..<3=)

Kommentera här