Oj, oj

Hej på er igen,

Åh idag e det Let´s Dance,kul!! Jo jag vill framkalla de bästa bilderna på våra hundar så det blir 2 bilder på vardera;)

Fick djuuuuuuup ångest idag då det är blogghippa för Sara den 18 april! DÅ JAG FICK VETA ATT DET SKALL VARA 80-TALS TEMA, OH NO NOG FÖR ATT JAG ÄR FÖDD 83! Tycker det borde duga=)
Jag är ingen person som gillar att klä ut mig, har absolut ingen inspiration för det=( So please help me, kom på ngt till mig! Jag känner mig verkligen inte bekväm med detta! Vi ska ju ut o äta o sen dansa, herregud får panikångest hur kommer vi se ut!!!!! Vissa har verkligen svårt för det här att klä ut sig och jag är en utav dem! Får väl gå i terapi eller ngt.
Ni andra som skall dit vad skall ni hitta på för ngt?? När jag googlar på 80-tals stil så hittade jag inte så utstickande utstyrslar..kolla här

Kram o trevlig helg!
Kommentarer

Malin

Postad den

De kommer att bli skit kul ju! :)

Sanna

Postad den

haha varför det? Det kommer bli skit kul juu.

Malin

Postad den

De är ju en renrasig pitbulltik ju... :)

Bilderna blir nog skit bra tror jag! <3

Kram

Emma

Postad den

Sv; Jag håller på för fullt med Revyn. Du då?

belinda

Postad den

Hihi det är fräcka sminkningar och tuffa kläder, blir väl inte så svårt? :)

sara solvik

Postad den

tack:)

Åh, 80-tals tema skulle jag älska:Dhaha, bara det att jag har jätte dålig fantasi :P

belinda

Postad den

Jaa det skulle jag kunna göra :D

Sanna

Postad den

neej fult måste det väl inte vara, 80-talsmodet är ju rätt likt det vi har nu ändå :) Men grejer man inte gillar är svårt att göra.

Jackeline Perez

Postad den

vad kul med blogg hippa :D ha så jätte kul! kram

Tindralen

Postad den

Kommer ju bli görskoj..

Jag föddes ju 89 så jag minns inte så mycket av 80talet.. men nog har man pluggat.. :D.. har varit på fester med 80talstema innan :)Kram

Anonym

Postad den

Godmorgon!

sv. okej skönt! men allt bra med dje idag då? :)

*Jenny*

Postad den

Blogghippa, det var något nytt =)

Mindy

Postad den

Godmorgon gumman.Då är det lördag..Hur var blogg mingel kvällen? Alltid kul att höra..har bara varit på fikor med några,hade varit skoj med middagar.får se till sommaren...

Ha en skön lördag kram kram

Sofie/Suss

Postad den

Usch, jag är likadan. Jag gillar verkligen inte att klä ut mig och faktiskt inte klä UPP mig heller, Vet inte varför, jag trivs väl så bra med stilen jag har till vardags =PMen tror du inte att du kan kolla i någon second hand butik och bara slänga ihop en random klädsel som är 80-tal? =P (Bara ett förslag ;) haha)

Kommentera här