So can you!

Kan Barack Obama träna 6 ggr i veckan, SÅ KAN DU!

Allt handlar om att hitta er motivation tjejer;) Nu har jag hittat min=) Nu skall här läggas upp ett nytt tränings schema med mera kondition inte så mkt styrketräning. Försöka att varva träningen mellan kondition & styrka mera;)

Att en sådan här enkel mening, kan ha så stor betydelse!

Kommentarer

Jenny

Postad den

Ja du kan ju träna när som helst med gym i huset:) Såå lyxigt. Jag måste gå ner till gymet först, bara d gör att man tappar motivationen direkt:PHoppas allt är bra annars..kram

Jenny

Postad den

Bra skrivet söt! Skulle oxå behöva börja träna va årsen sist men cyklar mkt fram o tillbaks hem-jobbet osv så rör mig ändå en hel del.. :) Åhh kul!

Sofie/Suss

Postad den

Haha ja, jag måste färdas två mil för närmaste gym. annars har jag "bara" motionsspåret här ute i skogen. =PSv: Ja, jag blev fruktansvärt sur, hoppas för guds skull att den finns kvar när jag kommer tillbaka, det var bara en sådan klänning kvar nämligen!

malin

Postad den

uuj, tackar :)

Jenny

Postad den

Just det det nämde du ja på middagen, trevligt! :) Åhh sommar nuuu! hehe

Tindralen

Postad den

Idag kom chokladen hit!.. Tjoho..

Tack så mycket..

Den kommer passa utmärkt till vinet vi ska dricka imorgon kväll på min födelsedag :D

Jenny

Postad den

låter underbart hoppas tiden går snabbt så ni kommer iväg utomlands oxå för är ju ett tag kvar! Åhh vill med resa nuuu! :)

Jenny

Postad den

Ne d eklart, man kan inte va på topp jämt:)

Ja mår bättre nu, febern e borta iaf. Ja, hoppas d går bra, lite nervös e man allt, tandläkarskräcken e hög:)Felice

Postad den

Gå in på min blogg och klicka på länken,det är sjukt lätt att tjäna poäng och jag klickade hem ett presentkort på bara en timme:)

bella

Postad den

sv: ååh så kul :D

Emely

Postad den

Nej det är klart, blir väl mest jobb och sen hem kan jag förstå :) Ja det kan vi göra! Lördag kanske? :) Han läser Maskinteknik på Chalmers, han ska bli civilingenjör :)

sanna

Postad den

Va? Tränar han 6gånger i veckan?!

Då kanman ju absolut göra de också :)Vi får lägga upp en plan och börja nu =)

Petra

Postad den

Jag har bara börjat lite smått, men ska nog fixa detta innan sommaren, hihi! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, har inte kommenterat speciellt många...Nu får du läsa vad jag gjort idag! Hoppas allt är bra med dig gumman!!

kramar

Kommentera här