Mitt kyl, nu utmanar jag er!

Jag utmande er att visa era badrumsskåp, då utmanade smarta Miss Vivi mig att visa mitt kylskåp! SÅ NU UTMANAR JAG ER ÖVRIGA LÄSARE ATT VISA ERA KYLSKÅP MED!!!

Here comes ours, lite tomt för tillfället;)
Sedan så har vi ju ett vinkyl det är däremot fullproppat! Se hur jag knökat in flaskorna. Hade jag inte köpt de där jäkla J.P Chenet flaskorna i Tyskland så hade jag haft ytterligare 1 hylla o massa plats kvar!


Kommentarer

Art By Tina

Postad den

Men det har jag u sagt förut, du ÄR lik Linda Bengtzing - inte bara på namnet=)Skäms för att visa upp vårt kylskåp, vi har ingen mat alls, bara chokladtoppar och vin/sprit/öl. Men ja, jag kanske låter er se - bara för att det är en rätt kul utmaning. Och jag gillar ju utmaningar.

Eleonore

Postad den

Haha du msåte ju ha städat i kylskåpet med den ordningen :D Massa gott och nyttigt! Ska nog anta den utmaningen efter att jag städat lite i kylen ikväll hihi!Det låter perfekt, ska kika på den om det finns in butik!

|| mannen som kan prata om hundar ||

Postad den

Jag tror inte jag vågar visa min kyl :P

Erika

Postad den

Snygg kyl!

När vi flyttar till hus någon gång i framtiden vill jag ha rostfritt =)

Jojjjjoh - Karlstads största blogg

Postad den

Allt bra? :)Håller verkligen inte med dig där. Noomi är bara 31 år och hon och Ola har vart tsm i 10 år. Dom kanske inte va rätt förvarandra helt enkelt, och Ola är 8 år äldre.

Anna - Gravid ♥

Postad den

Varför skulle dom göra bort sig? tror detta blir lite mer seriöst än Bella&Tyrashow faktiskt..Då dom ska förverkliga folks drömmar å så...Men hur som, det återstår att se.. :-)

ERICAPERZZON

Postad den

Våran kyl innehåller väl allt som anna skipper skulle kastat;) Utom grönsakslådan kanske;PSvar: Ja jag har bytt sida av olika anledningar:P Hoppas folk kommer på vart man kommenterar bara:P Såg att det syntes dåligt:P/E

LORISSA LOVEBOMB

Postad den

ojojoj, det är nästan så att jag borde anta utmaningen och visa upp min studentkyl ;)sv: Jag vet inte, de är ju inte kläckta än! Men om jag fick välja själv skulle jag ta en gul, eftersom det är den naturliga färgen. Alla andra är framavlade på konstiga sätt..

Kashaya

Postad den

Vad fin kyl & frys.Sv. Inte så dyra, de ska kosta 395 kr st.

Filippa

Postad den

Haha rolig idé!

Johanna - MyShoebox.se ♥ Gravid ♥

Postad den

Vi har inte heller mycket i vår kyl, och ingen vinkyl som kan fyllas :)

Vivi

Postad den

Ha ha vad kul att du antog utmaningen :) du får definitivt pluspoäng för att du tog med vinkylen ;)Ska kika in på shoppen i helgen, det var ju en massa bra priser och jag blev riktigt sugen på läppglanset.Mvh

Mia

Postad den

Mer i vinkylen än i kylen fniss vi har ju inte varit hos er på ett tag ahahahahahaMissade andra utmaningen så jag får väl ta båda ikväll innan gästerna kommer och invaderar.Vår kyl är i och för sig .... ja du får se! kramis

Kommentera här