Något sött & ljuvligt gott;)

Den där Fikamed tjejen är allt en riktigt godbit hon, titta vad jag fick med posten idag!! Massa goda praliner! Dessa skall avnjutas till kvällsthét eller en god kopp kaffe ikväll & imorgon;)

Tusen tack behövde detta idag har världens huvudvärk så jag knappt vågar titta! Hoppas du blir glad för ditt lilla paket som vill till dig..tihi...
Puss

Kommentarer

Mia

Postad den

Vilken perfekt present från gullig en, sött ska sött ha ju (hon har fattat hur det ska va minsann fniss).puss på sötörat lill-sis

Modekatt

Postad den

Nämen vad gulligt!

Hoppas huvudvärken försvan för det är väldigt jobbigt det!

Eleonore

Postad den

Åh tack så mycket på paketet. Efter en jobbig dag var det verkligen uppmuntrande att få så fina saker, kommer användas flitigt!

Hoppas chokladen var god :)

kram på dig

Anna

Postad den

Va gott :)

Ruth Frida Marie

Postad den

:)))))) Åh vad gött det ser ut! Sitter själv med en 85% mörk chokladkaka, gillar det bäst. Speciellt efter kaffe!Sv: Hmm...jaa, kanske blir det att jag klipper kort någon gång. Mamma har berättat att min frisör ville göra det på mig när jag var liten. Nu är jag nästan rädd för volym, det är alla andras hår som gjort mig det haha. Då tänker jag de med långt hår och överdrivet mycket volym som inte ser sådär najs ut. Behöver nog bara lite kortare hår ett tag, fast som jag planerar blir det fortfarande...långt...haha.

Kommentera här