Pågående Projekt..

Så fort P kommer hem från jobbet så går jag ut och målar. Har ett litet projekt på gång som vanligt,hehe. Jag håller på att måla altanen vi har på baksidan huset, då den verkligen behöver en facelift!! Välldigt slitet trä...!
Altanen blir i samma gråa nyans som huset..

♦ Har målat utsidan en gång (Allt måste målas minst 2 ggr).
♦ Börjat på insidan som ni ser.
♦ Trädäcket/altangolvet skall målas med terasslasyr i en mörk nyans (2 ggr även här).
♦ Överliggaren skall bytas och målas vit.
♦ Sedan skall det pimpas.
Jisses har inte visat bilder på vår färdiga hall än, kommer!!!

Kommentarer

Cajsa

Postad den

hehe nice! ^^

Angelica

Postad den

Sånt där kommer jag nog både att älska och hata när vi köper hus. Det är ju underbart att få allt klart,men vägen dit kan ju prndla i både glädje och sorg :)

Anonym

Postad den

nee det är inte det, därför är det märket så billigt :/

Josefine

Postad den

åh vissa stunder får jag också lust att sluta amma för jag vill mer än gärna slippa ! men sen får jag dåligt samvete för dom peppar på BVC att fortsätta och det är så bra för Alva. Sen att det kan förebygga att få gluten osv ifall hon ammas när hon får äta smakportioner de första gångerna gör ju inte saken lättare.. men tanken har slagit mig ;)

Fiffi

Postad den

Duktig du är!! Själv hoppas jag att flytta till större lgh snart, där jag kan få "komma hem". Känner mig inte alls hemma där jag bor nu, hoppas att den här lgh:en bara är tillfällig men ändå vill lixom bara bo nånstans där man kan trixa och fixa med saker som du gör.

Kram!

Tess

Postad den

Det var ju inte farligt! Jag skall kolla upp när det är vi åker. vi är alltid ute i sista minuten och sist vi skulle åka så var BJörn tvungen att jobba så det blev inte av ändå så jag vill inte lova ngt för då kommer det alldeles säkert inte att hända.. ;)

har du fått måla ngt idag då?

Här har Junie precis vaknat från en 3 timmars dvala..nu skulle hon egentligen varit i säng så det lär ju inte hända att hon somnar tidigt idag och den planerade myskvällen uteblir nog.. :/ Men men, det får gå att mysa med pigg bebis också.. :) Kram!

Kashaya

Postad den

Kul när man ser resultat.=)

Anonym

Postad den

kommer bli snyggt de där!!

Josefine

Postad den

ja eller hur, jag borde nog lita mer på mig själv än vad BVC säger :) men det är inte lätt när de har satt griller i huvudet på mig att man absolut inte ska sluta amma, haha ! men jag kommer nog att göra det ganska snart, sluta att amma alltså.. som du säger, vilken frihet ! :)

- M a r i a

Postad den

sv; okej roligt:) allt bra?

Kommentera här