Kommentarer

Mima

Postad den

Spännande, vi har åxå tänkt tanken med mönsterbetong på uppfarten å altanerna samt gångvägarna till alla husen. Hittar dock ingen på ön, så jag ska höra vidare, men det är ju lite tills dess. Ska ju göra klart huset först, vilket inte går megafort precis. =(

Anonym

Postad den

jaa hon är för söt :)

Vivi

Postad den

Mjaaa en SAAB blir det inte även om det ligger bra i pris just nu. Först ska vi bestämma om vi ska ha en liten eller stor bil och sedan kollar vi lite på olika alternativ som t.ex. privat leasing.... vi får väl se hur det blir.Oj ...det var inte det lilla projektet :) men det kommer ju bli en härligt stor förändring när det är klart !

Kram

Jenkan

Postad den

Haha, har man inte något att göra så får man väl skaffa sig!! Ska ni greja hela semestern nu då? ;)Ja, vi bor precis väster om Gbg, i Askim. Det får vi absolut styra upp, är ju inte speciellt långt faktiskt!!

Om du har vägarna förbi så hör av dig!!

Kashaya

Postad den

Kommer säkert bli fint när det är klart.=)

Elin ♥ Mamma till My

Postad den

Kul o spännande med nytt projekt! :)

Anonym

Postad den

oj oj oj ni har fullt upp ni!! men man får ju passa på under sommaren o fixa till :) det enda jag behöver fixa i min "trädgård" är o olja mitt plank. ha ha ha.

Angelica

Postad den

sv:Hehe,hade gärna kommit idag,men då ni bor lite långt bort ifrån oss så får vi väl dyka över om vi har vägarna förbi :PLycka till med ert nya projekt :D

Eleonore

Postad den

Härligt med massa projekt, hoppas ni hinner klart med alla bara ;) Det låter som det kommer bli väldigt snyggt med mönsterbetong!

Haha ja visst går det bra med vanlig kniv och skärbräda med men alltid kul med fler köksprylar :D Är så nöjd att jag fått mina örter så fina och att de lever fortfarande haha.

Någon idé för vår testfredag?

Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Postad den

Spännande projekt! Det låter som att det kommer bli fint, men vad innebär mönsterbetong?

Kommentera här