Hjälp alla hjärtebarn!

Fick inspiration från MammaMima imorse, gör som oss! Blev ett långt inlägg hoppas ni tar er tid att läsa!

SÅ JAG HAR STARTAT EN EGEN INSAMLING TILL ALLA HJÄRTEBARN! MED HJÄLP AV MITT HJÄRTA NEDAN!

Vi kan köpa väskor, skor, accessoarer varje månad för mycket pengar. MEN vi kan inte ägna några minuter åt att stödja Hjärt & LungfondenCancer Fonden, Rosa Bandet, för några enstaka kronor!
Kom ihåg varje peng gör skillnad! 30:- kan man väl avvara??


Varje år föds 1000 barn i Sverige med hjärtfel. Det är en av hundra nyfödda. Medfödda hjärtfel är ett samlingsnamn för flera hundra olika missbildningar i själva hjärtat eller i de stora blodkärlen runt hjärtat.

FlickaHjärtfelens detaljer skiljer sig mer eller mindre från patient till patient men kan ändå delas in i tre olika typer av problem. Barnets hjärta kan ibland ha en förträngning någonstans, oftast kring hjärtklaffarna, men ibland i kroppspulsådern eller i lungartärerna.

Hål i skiljeväggen
De vanligaste typerna av medfödda hjärtfel är hål i förmaksvägg eller kammarvägg. Det är också vanligt med förträngningar vid hjärtklaffarna eller i något av hjärtats stora blodkärl. Dessa funktionsfel utgör tillsammans ungefär tre fjärdedelar av alla fall.

Visa ditt stöd – köp hjärtprodukter!
Visa ditt stöd för alla barn med hjärtfel genom att bära vårt hjärtepin eller köpa våra armband. I år har Morgan ”Mojje” Johansson formgivit motiven.  Produkterna kostar 30 kronor styck. De säljs av skolungdomar runt om i landet. Du hittar dem också på:

Alla Hjärtans Lunch-restaurangerna, Allt för föräldrar (via hemsidan), Akademibokhandeln, EuroFlorist, restaurangkedjan Fazer Food Services/Amica, Geggamojja, HeartStore, Hemköp, Hemtex, Kronans Droghandel, Lekia, Rabalder, Sportson och Vallentuna Centrum.

På Apotek runt om i landet säljs söta nallar till förmån för kampanjen. Nallen kostar 79 kronor, 10 kronor går till forskningen.

Detta är min kampanj för alla hjärtebarn! (Hjärtat är klickbart). Om inte pengar sätts in blir hjärtat grått och slutar slå =( Sms:ar ni ert namn kommer hjärta blnka med ert namn.
Jag kommer länka alla som sätter in 30:-..SÅ KOM IGEN NU!

Kommentarer

Sanna -Mamma till Meja

Postad den

Jag köper alltid något till hjärtfonden eftersom jag förlorade min bästavän för 4år sen. Hon blev 20år och hade ett hjärtfel som inte var så farligt enligt doktorn. Men enbart 20år tillsammans med sin kille fick hon hjärtstillestånd framför en film.Så för mig är det ett sjlvklarthet att skänka pengar till fonden!

Mamma till William och prinsessan i magen

Postad den

Klart man stödjer dessa :) Mitt första barn hade fel på sitt hjärta..

DONKEN- Vince & Doas Morsa

Postad den

done. :)

DONKEN- Vince & Doas Morsa

Postad den

sådär ja :P

hehe.. varsågod. får hoppas att insamlingar av alla de slag verkligen klommer till nytta. imorn är det oktober och rosa bandet drar igång igen.Tänkte göra nåra kort specialare till det, sälja dem lite dyrare och ge hälften av vinsten till rosa bandet. Gav 50 kr förra året, och köpte bandet, och massa såna grejer, kommer göra det varje år. :)

cancer tog både farmor o farfar när jag var liten.pöss!

MyzaaN

Postad den

man gör ju ddet, tacka kul att du gillar dne, den är galet skön också :D kram

camilla

Postad den

jag jobbar inte utan pluggar :) socialpedagog :)ha en riktigt fin fredag!

Mia

Postad den

Gjorde på mitt egna vis jag, det går inte att få in sånt som hjärtan å dyl för tillfället (ska fråga Kim vad det kan vara för fel jag gör :-( ...) men det ska nog gå att få ihop till ditt hjärta tänkte jag.kramisssssssssssssssssssssssssssssssar

Born this way

Postad den

vad fint =)

Jennie - Mamma till Malva

Postad den

sv: jo jag vet, men Gizmo har så mycket päls och han ogillar verkligen ens att man bara tittar i baken på honom, så vi får se. Vi kommer testa själva en gång, men går det ej så får vi åka in med honom!!

Filmskribenten

Postad den

Gillar du film? Då tycker jag du ska kolla och bevaka min filmblogg. Lägger upp filmer så ofta jag kan. http://filmskribenten.blogg.se/ är adressen du ska klicka på! Tack på förhand. :)

Anna

Postad den

Vilket bra initiativ! Har sms:at och lägger troligtvis upp även på min blogg.

Kram

Kashaya

Postad den

Fint intiativ.=)

louwia

Postad den

bra initiativ men väldigt lite pengar av den där nallen går ju till själva forskningen!Jag satte in en slant i alla fall ( har aldrug skänkt pengar tidigare men de kändes bra)

louwia

Postad den

åhh tack förresten för komplemangen! :D:D ( även fast det inte jag som gjort designen tar jag åt mig lite :P)

i min lilla lilla värld

Postad den

Bra där =)

Kommentera här