För bra för att vara sant??

Ja det är nog att vara Fashion Hunter hos Oasap som jag är! 

Vad innebär då detta? Jo man bloggar om deras kläder, man får creds att handla för första gången fick jag 40$! Det är fri frakt, så vad väntar ni på?!------> Join Now.

Nu har jag klickat hem denna fina väska & det kostar inget! Så fotar jag o tar kort & bloggar när väskan har kommit & vips så får jag nya creds att handla för;) Inte fel;)

Kommentarer

Johanna

Postad den

Tack så mycket

Nej känslans blir inte den samma, men det är aldrig fel med ett glas vin eller två :)

Man behöver inte ha fb för kunna vara med i tävlingen!

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Oasap har hittat ett utmärkt sätt att sköta sin marknadsföring=) Jag fick över hundra dollar sist, kändes verkligen för bra för att vara sant=)

..angående semestern, alla jag känner börjar jobba på måndag (som jobbar på volvo och sådana ställen). För väldigt många är ju detta sista semesterveckan. Men jag är väldigt avundsjuk på alla som har en vecka till!

Emma

Postad den

Hon hade ett teratom vid ryggslutet som var en 3:E del av henne. Efteråt har vi fått veta att hon antaligen hade behövt någon sorts av cellgifter. Iallafall så blödde teratomet när jag fick henne så läkarna var tvugna att akut operera henne och då förlorade hon så mycket blod så alla hennes organ stängde ner sig och hon låg i kuvös i 13 dagar innan läkarna sa till oss att loppet var kört! Alla hennes organ var så skadade så hon hade inte haft ett bra liv utan bott på sjukhus. Och med det i tanke vet jag att hon har det mycket bättre nu även om man saknar henne varje dag.
Ursäkta för lång rörig kommentar!

Pernilla

Postad den

Jaa han ville läsa den boken också sa han, när han hinner =)

somsofie

Postad den

HOPPAS DU FÅR EN FIN HELG KÄRA DU!

Vivi

Postad den

Okej Linda kom igen nu, vad är haken ? Det låter ju för bra för att vara sant och helt i min smak :D
Måste nästan kolla in den sidan, men kan du få cred för att värva folk för då måste jag ju säga att du värvat mig ;)

Ush vad synd med träfen i morgon, förstår dig, lite så var det med min bloggträff också ju, men det är extra trist när det sker avbokningar i sista minuten. :(

Mohahahaha... jepps I got secrets ;)
det bränns gumman ... som attan ;)
Kramar

Eleonore

Postad den

Det där verkar ju onekligen för bra för att vara sant men samtidigt har ju vi bloggare makt och ska ju absolut få cred för reklamen vi gör :D
Så kul att tipsen uppskattas, bara kul att kunna vara till hjälp! Tråkigt att så många tackat nej i sista minuten!

ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Postad den

superbra sida det där! :D

Maila när du har tid :) Jag har kopplat mitt domännamn till blogg.se Följde en guide jag hittade efter att ha googlat lite. Tyvärr verkar den vara borttagen nu men det finns säkert liknande! :)

I D A | eldflickan.blogg.se

Postad den

Blev medlem nu,men funkar det bra?

I D A | eldflickan.blogg.se

Postad den

re: Okok,låter nästan för bra för att vara sant men när får man ett belopp för att handla för då? Eller måste man blogga om det först?

Kommentera här