Lite fix...

För ett tag sedan fick jag ju målat klart den lilla staketbiten vid pelarna/grinden entrén in. Grå likadan färg som huset samt att jag fick fräschat upp pelarna med färg också. Blev bra. Lackerade även grindarna i gråmetallic hammarlack, blev kanon!

Ni får även en skymt av mönsterbetongen som skall bli mörkare med det där medlet som skall läggas på;)Kika mer under min kategori Renovering av vårt hus.

Fredag idag vilket innebär jobbdag för mig. Jag har packat kampanjblad, satt på adressetiketter, stämplat porto på c:a 1000 kampanjblad,hehe...wihoooo kom igång 08 och blev klar kl 14;)Kommentarer

Mia

Postad den

Åhhhh va duktigt jobbat och så jäkla fint!! Blir kul att se live när vi kommer till förmidsommar :-DPuss o kram sötaste lill-sis

Thessan

Postad den

Inget båtväder idag direkt =(

malin-helena

Postad den

Riktigt snyggt måste jag säga!! Fräscht och modernt, snyggt och stilrent. Som man vill ha det. ;)Jag tänkte klicka in och önska lycka till på Göteborgsvarvet, men blev lite tveksam om det är så att ni kommer till start när du inte skrivit något om det.

Jag hoppas i alla fall att det blir av och att det går bra för dig. ;)Pernilla

Postad den

Fint det ser ut =)Ha en fortsatt bra helg!!

Jouline♡

Postad den

Jätte fint! så snyggt när det går ihop med husets färg :)

Kristin-mamma till Milo

Postad den

Riktigt snyggt blev det! :) Bra färgkombo! Hoppas helgen varit bra! :)

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Kampanjblad? vad har du nu för spännande på gång?

Vivi

Postad den

Hejhej! Så fint det blev, det märks faktiskt hur mycket ni har jobbat med det, det är verklige jättefint !Jo men krönikor tycker jag nog det är på sätt och vis, impad är jag iaf. Sedan måste jag erkänna att jag mest hänger här på denna bloggen så du får länka till det spännande inlägget du ska skriva ;)

Kramar!

Kommentera här