My PhotoArt hos DonkenDesigns!

Nu kan ni köpa My PhotoArt hos DonkenDesigns. Förutom mina vackra bilder så finns det massa annat fint i hennes shop, så spana in vettja;)

Himla kul med sådana här samarbeten! Hoppas få lite respons med;) Har till och med en egen kategori under tavlor hos henne "PhotoArt By Loa" Om ni inte gå via förstasidan då ;) Lite stolt är jag och sträcker lite extra på mig;)


Kommentarer

Mia

Postad den

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajz!!!puss o chokladkräm

Petra-tvillingmamma

Postad den

Ja, ibland får man rensa=)Ja nappen när dom sover har dom =) Men sen åker den ut!

Men det är väl märkligt, att på dagis frgar dom aldrig efter napp, men så fort jag kommer och hämtar dom så skriker dom "mammaaaa, nappe!!!"

haha =)

Linda Olsson

Postad den

Men gud va roligt! Grattis, eller hur säger man?! ;DTusen tack för dina röster!

Kram

Thessan

Postad den

det finns tydligen fyra svampar röd-vit (som mario blir stor utav) grön-vit (som mario får ett extra liv av) gul-röd (som gör mario gigantiskt stor) och blå-vit (som gör mario pytteliten å å snabb att det ser ut som att han åker på is) tänka vad man kan lära sig av sina kära bloggläsare! Ha en fin dag

Eleonore- Kokboksutmaningen

Postad den

Oj oj, det går framåt med försäljningen ser jag :D Kul!!

Haha ja pommes och dip är inte helt fel!

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Så kul att du kommit igång med lanseringen av din fotokonst! Hoppas det går bra!Åh nej, du missförstod mitt inlägg....tyvärr drogs inte ditt röstningsnummer denna gång. men det kommer fler chanser. Lovar!

Annika

Postad den

Det ska jag absolut spana in!

Pernilla

Postad den

Jaa usch vädret är inget att hurra för, brukar ju oftast vara fint i Maj månad!!Vi såg filmen That means war igår och den var ju så bra och rolig =)

Kommentera här