Sakta men säkert...

Så går det framåt här hemma...och man kan börja pricka av. Jadu Mia när ni kommer helgen innan midsommar så finns det säkert punkter kvar;)

→ Sedan så väntar vi på den förbannade trädgårdsjorden så att vi kan anlägga nya gräsmattor för att vi kört sönder dem med grävmaskinen när vi gjorde mönsterbetongen! Hoppas vi får jord snart! Framsidan klar!

→ Det skall på ett medel på mönsterbetongen som gör den mörk (som olja ungefär).

→ Dräneringen på baksidan skall bli ny (sker förmodligen till helgen)

→ Krukor skall på plats på mönsterbetongen, ett litet staket/spalje skall målas i samma färg som huset + de murade grindstolparna.
Framför det lilla staketet skall jag ha en stor avlång kruka med kaprifol som klättrar.

Stenen som sprutar vatten i den upphöjda rabatten är fixad. Även ny täckbark är ditlagt.

→ När vi flyttade in satte vi häck runt framsidan för att rama in allt. Nu skall vi sätta häck på baksidan/sidan av huset och på andra sidan uppfarten.

→ Häcken på framsidan är rensad, fått ny jord & gödslad.


→ Odlingslådorna skall upp, sandlåda skall på plats. Potatisland skall anläggas (blir nog inte iår).

→ Träd skall planteras om det hinns med denna sommaren!

→ Träd skall kapas på baksidan som har blivit alldeles för stora!

Vi har mycket att göra! Ingen stress! Måste ju tillägga att när vi köpte huset så var INGENTING fixat sedan det var byggt -76. Var ingenting i trädgården..nu börjar vi komma någon vart;)

Kommentarer

Marie

Postad den

Ujuj en hel del att göra, men börjat pricka av ju =D,Ja, han gjorde ju filmen mycket med =D

Jennie - kreativ och pysslig mamma åt Malva

Postad den

sv: Det beror på hur stor skadan är. Men om det inte gör det så är iaf nageln hel tills den biten har vuxit ut och man kan klippa av biten :) Jag tror man tom. kan lägga ett lager gele över och låter den biten växa med nagel ut. Men hur surt är dte inte när nageln går av in till fingret och man har långa naglar på resten :) ett enkelt husknep att behålla nageln..

Thessan

Postad den

Tittar in å önskar dig en god natt så småningom =)

emma

Postad den

Nu är vinnaren dragen i GeMinaArts tävlingen och här hittar du vinnaren!

http://emzaans.blogg.se/2012/may/todays-shoes-details-vinnarna.htmlVann du inte? Detla i mina andra tävlingar och håll utkik i bloggen för det kommer fler tävlingar!

DONKEN- Vince & Doas Morsa

Postad den

heeeej!

ja de var då fan inte igår. men det var iaf i år! ;) haha... vitsigt. nämmen, ojj dagis nu med ju. tjohej ja! en ryggsäck är bra, och ööh. ja namna det mesta du kan. mössa vantar skor stövlar extrabyten, etc... gossedjur att somna till, napp om han har det, för trygghetens skull, snuttefilt? o massor av mammapussar. men det kommer du in i sen. :Pvill du komma i sommar? 30 juni! TWOGGträff då! :D pöss!

Ida

Postad den

Jag har en tävling där du kan vinna en valfri print utan ram från GeMina Arts! :) Var gärna med men kom ihåg att läsa reglerna noga! :)

http://idahtt.blogg.se/2012/may/tavling-vinn-en-valfri-print-utan-ram-fran-g.html

Art By Tina - Konst & Fashion

Postad den

Oj vad ni fixar och grejar. Kommer att bli ett riktigt litet paradis när ni är klara!

Russin

Postad den

Men så mycket roligt arbete ni har framför er.. :) har ni nyss flyttat in eller har ni bara kommit på att ändå ? har ju inte läst här så länge så jag vet inte rikigt.. :)Vi håller ju på att bygger om en lada till sommarstuga.. Så vi har då med att göra, jag vill ut i trädgården hela tiden och fixa men vi lär ju blir klar inne först så vi kan börja vara kvar över nätterna där med, haha..kramisar

emma

Postad den

sv. tack!! :D ja det är lite trist. menmen sånt händer. men ja... som sagt det är jobbigt och tar tid och det är svårt att hitta bloggar så jag vet inte hur länge jag kan hålla på ^^ om man int hittar nån, kan man då ta en favorit i repris?

Vivi

Postad den

Ni har ju redan hunnit stryka en del, bra jobbat! Även om det är mycket kvar så är det himla bra jobbat ju !

Vattenfontänen är nog det bästa inköp vi gjort för huset, jag älskar den!! Rogivande och vacker på en och samma gång så en sådan kan jag varmt rekommendera! :)

Fast pumpen fick vi trica lite med, finns nog bättre pumpar att köpa som passar sådana kar.

Kram

Kommentera här