Fina, Underbara Greven...

Är nu på foder på prov (enligt fodervärdsavtal) för att se om det fungerar. Det känns i mitt hjärta men vi har inte tiden som han kräver och behöver för att han skall må bra. Sedan blev han väldigt stressad runt Alfred kunde inte riktigt koppla av och man såg på honom att han inte alls var bekväm med situationen. Så bäst för både honom och oss var detta beslutet =(

Hon som har honom på foder är hemma och myser, tränar med han och ger han det han behöver. Hon hämtade honom igår, ush vad tomt det är vi har ändå haft han sedan han var valp, han är 5 år nu.  Till helgen skall vi hälsa på dem!
Framöver ifall det fungerar & om det klickar mellan dem så blir det nog ett eventuellt köp.

Texas har vi kvar han kommer få följa med fästman på jobbet en hel del. Texas mår också bättre nu när han inte behöver skälla på Greven stup i kvarten;)

♥ Greven vi älskar dig över allt annat & tänker på dig hela tiden, där får du i alla fall stimulansen du behöver ♥
Vi kommer aldrig att släppa taget om dig helt utan kommer att följa upp och besöka dig, det är superviktigt för oss att du hamnar hos rätt människor & att du trivs!

All kärlek till dig du finns med oss hela tiden!

Kommentarer

Marie - Labradorägare & Fototoka

Postad den

Ohh klokt gjort av er då, förstår att det känns jättejobbigt också, men man ska ju ha tid för dem också, annars mår ju ingen bra

Styrkekraamar

Johanna

Postad den

Förstår det känns i hjärtat, men ni gör ändå det som är bäst för honom, så att han får må bra

Mia

Postad den

Ibland måste man tänka längre än till vad man själv kanske skulle vilja och vara lyhörd för hur andra mår runtikring - tycker ni gör helt rätt, för det kan bli helt ohållbart för alla annars. Skönt vore om det klickar och att ni kan fortsätta ha kontakt, vi håller alla tummar för er och Greven med nya gänget runtikring sig ♥

Krama om P o A o nosgnugga T från oss ♥

Pernilla

Postad den

Förstår att det känns jobbigt, men ni gjorde nog rätt :)

Petra

Postad den

Men åh va tråkigt! Usch det gör ont när man är tvungen att skiljas från sin hund oavsett hur situationen är. Men hoppas det funkar med den nya tjejen och han börjar må bra igen, det är det viktiga.

Det blir ju så annorlunda för dem när en liten bebis kommer som tar deras plats. Men ni har ju försökt länge nu och ett bra beslut för Greven tycker jag! Det är så man gör när man älskar någon :)

kram

Vivi

Postad den

DET ÄR KÄRLEK DET !
Det är faktiskt otroligt stort att vara så osjälvisk och faktiskt se till vad som är bäst för ens djur, tycker ni ska vara stolta över all kärlek ni ger fina Greven och för att ni är så kloka ägare !!

Hoppas allt är bra annars, själv har jag haft det underbart !
Kram

Lena Hermansson

Postad den

Liten berättelse om en dag med nya matte. Igår när jag glad i hågen begav mig ut i naturen med mitt stora djur hade jag tänkt njuta av alla små vårtecken och hitta en liten glänta att lapa sol i. Greven hoppade med ett graciöst skutt ur bilen och rusade sedan målmedvetet över ett gärde, om möjligt med högre hastighet än vanligt. Plötsligt kastar han sig över något o kommer sedan i full fart mot mig med en stor pinne i munnen. Vad roligt tänkte jag, han brukar inte vilja leka med pinnar så jag mötte upp för att kasta den åt honom. Jag har aldrig på mina glasögon under dom här utflykterna kan jag tillägga, jag böjer mig vigt ner för att greppa "pinnen" och sekunden innan jag når fram ser jag till min fasa att det ingalunda var en gren från ett multnat träd utan ett ben från ett rådjur! Från lårben till klöv, avgnagt till viss del men med päls på vrist samt klöv i orört skick! Mitt rovdjur anade att ett förbud var att vänta, så han var snabb att nappa åt sig BENET och ta sin flykt mot horisonten. Min vämjelse var oomkullrunkelig och jag kräktes upp frukosten, möjligen också kvällsmat från föregående dag. Det blev inget njutande för min del och jag stapplade tillbaka till bilen, fortfarande hulkande. Besten tog plats bak i bilen och jag virade en smutsig filt runt mitt huvud som skydd mot hans vidriga tunga, min sikt var i stort sett obefintlig då jag manövrerade fordonet i imponerande fart hem. Det kommer snödroppar på tomten iaf.....

Kommentera här