Sponsrad Video: Hösten tillhör SVÄRTAN

Älskar ju Ikeas tillfälliga kollektioner och SVÄRTAN denna släpps den 9 september. Brukar ni hinna i tid för att norpa åt er något av deras tillfälliga kollektioner? Oftast så brukar det vara slut när man kommer dit, sån otur har jag. Denna gången så måste jag absolut hänga på dörren!! För dessa kollektioner är ju omåtligt populära och kommer ju inte tillbaka igen! Få utgåvor vem vill inte pryda sitt hem med det?
Så just denna kollektion får jag inte missa, för det passar verkligen vår stil här hemma. Stilrent men ändå med lite liv och rörelse, älskar det urbana!
Kolla det tunna tyget som fladdrar i vinden! Svårt/vitt/grått, jag bara älskar det!
 
De brinnande höstfärgerna byts mot olika nyanser av svart när designsamarbetet med formgivaren Martin Bergström gör entré! Martin har tillsammans med designstudenter i Indien tagit fram mönster som kommer igen i mattor, bäddtextiler och kuddar. I kollektionen kan du också hitta fantastiska skålar och glas. Svärta har aldrig varit mer nyanserat!


Sponsrat inlägg.

Kommentarer

Kattis

Postad den

Hihi förlåt men alltid lika kul att höra någon prata engelska med sån tydlig svensk brytning som i reklamen för Svärta!:P Verkar vara en spännande kollektion!

sv: Du är andra personen i år som tipsar om Palma faktiskt och där har jag inte varit än men ser ut att kunna bli ett kommande resmål!:)

Svar: Ja urläcker kollektion och jag fick mig också ett gott skratt när jag spelade upp;)Ja det är fint i Palma, varmt o gott med såklart!
Hummingbird

Misstossequeen

Postad den

Bra inlägg 😊

Svar: Cool och bra är den 😊 Jag har en tävling i bloggen där två stycken vinner vars en iGrip i valfri färg just nu 😉
För hoppa över det nu, men tack ändå 🌸

Svar: Tackar;) Ja iGrip verka ju supersmart! Hehe förstår dig, du säljer också något inom skönhet nu va?
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Vilket kul inlägg :)

Svar: Hehe ja, grym kollektion om inte annat;)
Hummingbird

Ajli Müller

Postad den

det verkar fantastiskt, jag hr dock shoppingförbud >.<

Svar: Ja jag med, shoppingförbud,tänkte göra mig av med massa saker på Tradera, så jag kan köpa nytt*asg*
Hummingbird

Kommentera här