Älskar att planera resor!

Mitt upp i all stress och i vårt vintermörker så går jag igång och älskar verkligen att planera för olika resor jag vill göra.
Roligaste som finns är att åka iväg en weekend typ fredag-måndag men mina tjejkompisar, (de som vill och har möjlighet att haka på). Varför då med mina vänninor och inte min familj?

Jo det är nämligen som såhär att min kära fästman är sjukt flygrädd och han är inte alls redo att åka och särskilt inte med våran son då stresspåslaget blir ännu större =( Så då har vi löst det på detta sättet att jag tar 1-2 weekendresor per år, och han har sin motorcykel, han är nöjd och jag är nöjd. Win, Win!

I min kategori ---> RESOR <--- så kan ni spana in mina senaste äventyr som var en jobbresa till Palma, fantastiska Rom som jag helt förälskade mig i, älskar Italien! Helsingfors, Barcelona, Budapest, Madrid.
Helt amazing städer allihopa som gjort starkt intryck på mig varav flera kommer jag nog återvända till igen inom kort.
Sedan långt ned bland mina äldre inlägg ser ni ett youtube klipp på vår roadtrip vi gjorde genom europa! Missa inte den!

Kommer en liten bildkompott;) Inlägg om mina nästa resmål kommer imorgon. 

Kommentarer

Mirre

Postad den

Skulle mer än gärna ut och resa jag med

Svar: Åh det är helt underbart att få möjligheten att resa, älskar det!
Hummingbird

Therese

Postad den

Jag önskar att jag reste mer än vad jag gör <3

Svar: Ja man får enkelt ta sig tiden och prioritera det ibland, jag sparar alltid undan lite pengar för att kunna resa;) Är ju så himla underbart att komma iväg och få se alla fantastiska platser som finns därute!
Hummingbird

Art By Tina

Postad den

Du är en suverän resepolare! Tillsammans skapar vi bara lite kaos=)

Svar: Nämen Åh Tina, tack och det ÄR verkligen du med!! Japp tillsammans skapar vi ett härligt kaos, hoppas på att få ett nytt reseäventyr med dig igen snart! När? Vart?
Hummingbird

Jasmine

Postad den

Åh, har också en sambo som vägrar flyg.. Han försökte vinna över rädslan en gång, men slutade med att vi satt kvar hemma i Sverige och såg vår Grekland resa flyga bort.. Nu bilar vi istället och får på så vis uppleva utomlands tillsamans :) Men vad kul att ni löste det så, weekend med vänner är ju också toppen :D

Svar: Men nej vad tråkigt =( Ja vi bilade ju 2010 genom Europa innan vi fick vår son, passade på men nu blir det lite svårare med en otålig 5,5-åring- Så vi har löst det på ett bra sätt tycker jag;) Han får göra det han älskar och jag gör det jag älskar :) Ibland kan det nästan vara roligare att åka iväg med vänner också:)
Hummingbird

A M

Postad den

Åh jag vill också planera någon rolig resa, jag fick en londonresa i julklapp att se fram emot med mina systrar! :D
sv; Åh, ja! Hade verkligen inte tackat nej!!

Svar: ÅH London är ju verkligen inte fel alls, har varit där. Underbar stad! Kul att åka med dina systrar med, kommer bli så skoj!
Hummingbird

Kommentera här