Kommentarer

s p i n d e l t j e j e n

Postad den

Det gör man på alla barn på vårt sjukhus. Mellan 12-24 timmars ålder, har gjort så länge <3 Man pratade om att ta bort screeningen men det går ju så himla fort att göra det så det är galet att man pratade om att sluta göra det!

Days by Johanna

Postad den

Får kika när sambon sett rapport färdigt.

Jo jag sakna bloggandet, så skaffade en ny. Tack!

Ja han växer så det knakar Hugo!

Nej, precis, man vill ha följare som följer för de vill följa, och inte för man köpt dem.

Days by Johanna

Postad den

Fint reportage! :) Synd de inte gör så här. Men skönt att de upptäckte det på er lille kille :)

Emelie

Postad den

Så himla fint <3 All lycka till er!

Fyrtiotaggare.com

Postad den

Fantastiskt!! Och viken fin kille!

s p i n d e l t j e j e n

Postad den

Jo, jag tittade :)
Det är ingen speciell maskin för det ändamålet utan en apparat som kallas "Pulsoximeter" som vi på Neo har haft i alla tider. Det är den speciella metoden som görs (mätning på höger fot och höger hand) på alla nyfödda och inte bara våra patienter på Neo. Man började göra det tidigt här också, i Skövde men pratade om att sluta göra det (vilket är helt befängt) pga tidsbrist, men det tar ju bara ett par minuter per bebis så jag hoppas verkligen inte de pratar om att sluta göra det igen =(
Hoppas att lilla A mår bra nu? :D
Kram!

sandrasvanstroem.blogg.se

Postad den

Ohh jag kollade klippet nu. Så otroligt känslosam resa det måste ha varit för er. Skönt att se att er son mår bra och att ni haft en andra kontroll också. Roligt att få se ett klipp om ert liv !

Svar: Ja ush det var en tuff start och första barnet också =( Han kommer få gå på kontroll 1 gång varje år i hela sitt liv. Så tacksamma för att han lever! Fantastiska resurser som finns och vi har dom bästa hjärtspecialisterna i hela världen. I Sverige finns det bara ett fåtal och dom är placerade i Göteborg bland annat.Så kan vi uppmärksamma för att fler tar in denna maskinen så varför inte, vår tid är över och NU kan vi leva!
Hummingbird

Kommentera här