Semestern är igång!

Första veckan har ju nästan regnat bort inte för att det egentligen gör något men det hade ju varit lite roligare ifall det hade varit fint väder såklart så vi kan komma oss ut med vår båt.
Märkt på Alfred på morgnarna att han varit trött så jag tror hela familjen behöver vara lite lediga nu.
På semestern skall vi fortsätta på vårt mastodont projekt med altan etc på baksidan. Lite småutflykter till Liseberg, Borås Djurpark och nu i skrivande stund så är vi i badhuset;)
Veckan började mindre bra med reparationskostnad på 3000:- + på min hyffsat nya bil där spridaren gått sönder vilket innebar att d inte gick att köra då den sprider dieseln t cylindrarna så den gick som en potta skit! Jaja vad gör det om 100 år..
På fredag är det sommarfest med jobbet på det fina Tanumstrand med tennisturnering och afterbeach. Ska bli kul!! Kommer dock förmodligen åka ur tennisturneringen hyffsat snabbt..
(Vi har tagit fram vårt fina berg på baksidan,altanen skall gå ända ut samt vi skall ha olika höjder,spottar,spabad mm. På en bilden ser ni en platå i bakgrunden där ska vi bygga ett lusthus).

Kommentarer

Misstossequeen

Postad den

Vad skönt med semester :)
Hur länge ska du vara ledig? :)

Svar: Ja helt amazing med semester den började 28 och så börjar jag igen den 8 aug:) Fantastiskt skönt med lite ledighet verkligen. Behövs! Själv då, gör ni ngt skoj?
Hummingbird

Marie

Postad den

Skönt med semester och mysigt med små utflykter, kul att fixa altan med

Svar: Ja semestern är alltid välbehövlig! Underbart att bara få vara med familjen o koppa av och ha lite projekt med och små utflykter såklart. Vad hittar ni på i sommar?
Hummingbird

Kommentera här