Ljuvliga sommar & Event på G!

Dessvärre så är det inte riktigt lika bra väder & värme som när dessa bilder togs förra helgen, då vi njöt till fullo! Den värmen får gärna komma tillbaka nu.
Åktes med vår båt & såklart så fiskade vi makrill också, 6 st drog vi upp.

♥ Nu planeras det också för fullt med event i sommar, ett som befinner sig ganska så nära i tiden nu ;) Bråda dagar hoppas att allt hinner falla på plats så som vi vill bara! Avslöjas inom snar framtid;)
Samt längre fram i tiden varav ett butiksevent/minimässa och ett annat bloggevent ♥


 

Kommentarer

Jeanette

Postad den

Mysigt med båttur :) Vilka härliga bilder. Synd att det ska bli lite sämre väder igen.

Svar: Ja vi älskar vårt hav & vår båt, verkligen ett privilegium i livet :) Ja fan vad kallt det är idag! Hoppas verkligen att vi för en gångs skull kan få en bra midsommar!!
Hummingbird

Anonym

Postad den

Vilka härliga bilder! Borde ochså lägga i vår lilla eka snart! Spännande med event, och nu missade jag inte att ha med bloggadressen :)

Svar: hihi eller hur, hoppas du inte glömmer att anmäla dig. Evelina har anmält sig med önskemål att bo med dig! Nä sötis där men nu glömde du namnet;)
Hummingbird

Ajli Müller

Postad den

så skoj det låter med de annalkande eventen :D :D

Jo, det är jag som har alopecia och tappar håret lite då och då. Fast nu var det länge sedan :D

Svar: ÅH då är det du, jisses fasiken vi har ju följt varandra jättelänge o pratat mycket,sedan tappade vi bort varandra och nu är vi här igen, ganska så otroligt ändå!Jamen ja event är ju så kul!
Hummingbird

Linda HolEriks

Postad den

Härliga bilder! Vad kul att ni fick upp 6 st fiskar! Vi brukar också fiska men vi släpper alltid tillbaka fiskarna då ingen av oss äter fisk.

Svar: hihi japp makrill blev det, det som är så gott;)
Hummingbird

Days by Johanna

Postad den

Spännande med event :)

Jaha, för mig stämmer statistiken samma på besökstoppen som på den jag har på bloggen :)

Svar: Ja fantastiskt kul med event, brinner verkligen för det! Åh gud blogg.se statistiken visar mycket mer unika besökare är besökstoppen, har ven pratat med andra om detta o de tär likadant för dem...men,men man kan inte få allt!Grym sida är det iaf!
Hummingbird

Marie

Postad den

Så fina bilder

Svar: Tack fina du!Älskar havet & våra båttturer, synd det är dåligt väder nu=(
Hummingbird

Sara

Postad den

Gud vilka härliga bilder och mysigt med båttur.

Svar: Ja det är helt underbart med bår & havet;) Hoppas vi får en bra sommar nu. Vädret är ju inget vidare nu direkt. Framförallt att vi får en fin midsommar!
Hummingbird

Kommentera här