Välkommen på Tjejlyx!

Då var det äntligen dags igen, denna gång för ett spaevent! Som vi längtat! Stora som små bloggare är välkomna att anmäla sig!

♥ Enkelrum 980:-
♥ Dubbelrum 980:-


Detta inkluderar entré till spa med wellnesspool, jacuzzi, varma källor, bastu, gym , badrock & tofflor samt frukost.Alla frågor kring eventet, rum etc går via oss.
 
Spatid lördag 12-16 med incheckning kl 15.00
Spatid söndag 09-12 med utcheckning 11.00


Bord är bokat på á la carte restaurangen Kookaburra (mat & dryck betalar var och en för sig).
Hoppas vi ses!
 
Vill du gå? Det finns 10 platser till förfogande. Sänd in din statistik med en printscreen och ifall du vill ha enkel/dubbelrum samt ifall du vill bo ihop med någon annan som också anmäler sig, går också bra att en person anmäler båda.

 

Kommentarer

Liselotte

Postad den

Låter helt underbart! Attans att jag redan är bortbjuden, annars hade jag ansökt på studs! Hoppas ni får en fin helg, jag får hålla koll efter nästa event. Kram!

Svar: Men åh så typiskt då!!!! Kommer bli en kanonhelg tror jag, mycket spännande på G;) Men det kommer fler tillfällen!
Hummingbird

Tessan

Postad den

Tråkigt att ni bara går efter statistik på läsare numera. Hade varit roligt och välbehövligt att komma bort en helg, men jag lär ju inte ha en chans...

Svar: Stora som små bloggare är välkomna!Företagen som sponsrar vill gärna se vilka som kommer och även statistik. Man behöver inte ha en stor blogg men en aktiv blogg däremot är viktigt!
Hummingbird

Misstossequeen

Postad den

Jag får tyvärr hoppa över denna träffen 😔 Hoppas det kommer fler gånger och jag hoppas ni alla får super kul 😃😃

Svar: Men åh okej vad synd, MEN det kommer fler tillfällen det lovar jag!
Hummingbird

Nazimas mat och hem

Postad den

Det låter görtrevligt! Har anmält mitt intresse och jag tycker som jag tidigare sagt att ni är sååå bra som tänker att alla ska ha samma möjlighet att få gå på bloggevent, stor som liten blogg, viktigast att bloggen är aktiv!
Kram

Svar: Vad kul att du tycker & känner så! Japp man måste ju ha en aktiv blogg, inte mer än rätt mot de företagare som sponsrar.Kommer bli en kanonhelg!
Hummingbird

Kommentera här