When In Rome// Dag 3

Morgonpromenad till Vatikanen, St. Petersplatsen. WOW! Lyckades pricka in sista söndagen i månaden då det är gratis inträde och påven är på plats. Det va som en jäkla rockkoncert. Folk va helt galna med sina kameror.
Vi lyckades inte ens få en skymt av han när han åkte förbi folkmassorna i sin svindyra specialdesignade vita mercedes.Vi såg han dock på storbildsskärmarna. Men vi var NÄRA verkligen. Once in a lifetime!
Påväg till nästa äventyr gick vi förbi Spanska Trappan igen som är under renovering, självklart hittade vi en trapp bakom den och "låtsades lite" haha.
Sen gick vi till capuccionomunkarnas krypta och kollade på 4000 skelettformationer. Lite otäckt men fascinerande. Sen lunch och wifi-paus på en hamburgeria vid Piazza Berberini, great place. Strosade runt och kikade på italienskt läder, dåligt med shopping på denna resan verkligen. Köpte en skylt á la Rom style Veni Vidi Veci. 
Sprang på hästhoppning och drack öl i  favorit parken Villa Borghese, gick runt sjön, matade gåsar och lekte romerska statyer. Här kan man gå sååå länge i denna enorma park!
Pimplade Spritz på nån fancy gata (Via della Croce nära Spagna).
Blev indragna hos en fantastisk lady påväg hem, Miss France som hade en galen vintage butik som bara var öppen sena kvällar (ibland), Tina fyndade ju såklart där! Körde hotell-picnic till middag och gick sen och kollade på Fontana di Trevi by night. Ganska magiskt, trots alla selfiesticks. Vilken stämning!

 
 
 
 

Kommentarer

Lorissa Lovebomb

Postad den

vilken bra timing!!

sv: Jaaa oooh, hon är bäst på att designa!!

Svar: hihi ja eller hur *S* värre än en jäkla Metallica konsert, typ;) Ja hon är grym!
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Hihi...vilken söt bil. Jättefina bilder.

Sv: Jo, jag kan i stort sätt ses när som, det enda är att jag inte kan på torsdag å fredag. Skolavslutningar och så :) Men är du ledig under veckan eller ska vi försöka nästa helg om vädret tillåter? Om det blir på en helgdag så kan jag ses utan barn :)

Svar: Japps men vi tar ngn helg, oftast då jag kan innan semestertider iaf;) Haha ja en Fiat 500 original, grymt häftig! Så jag kollar på datum även tillsammans med Erki tjejen med, så försöker vi få till ngt!
Hummingbird

Johanna Törnqvist

Postad den

Jisses vad fina bilder Linda😀Hoppas du har det toppen🌎🎟xoxo

Svar: Ja gud Rom var mer än toppen, helt amazing!! Har med vemod i hjärtat postat det sista inlägget nu =( Shit längesedan vi hördes av, hur är allt med er?
Hummingbird

Marie

Postad den

Men oh så härligt, mäktigt att besöka ROM

Svar: Ja helt underbart & så sjukt mäktigt, går inte att beskriva!!!!!
Hummingbird

Kattis

Postad den

Ja det är verkligen helt sjukt när Påven visar sig...han skulle lätt kunna fylla lika stora arenor som Metallica!:P

sv: Nope är hemma i Sverige nu tyvärr...men längtar tillbaka när jag tittar på mina egna bilder därifrån!:P

Förstår precis hur du menar...finns verkligen nåt att se bakom varje hörn i den staden!:)

Svar: Ja Kroatien har man ju sett så många besöka det sista och det verkar ju vara lite som paradiset..haha ja men gud ja det med påven är ju helt sjukt verkligen! Ja haha man får alltid längtan tillbaka till sina resmål, vilka minnen! Galet!!
Hummingbird

Kattis

Postad den

Missade förresten....är också riktigt sugen på Kroatien...har letat efter en lämplig resa dit ett tag nu utan att riktigt hitta den!:/

Days by Johanna

Postad den

Brukar vara så med alla resmål känner jag, man måste varit där själv förstå hur fantastiskt det är där

Svar: Ja eller hur så är det ju, Rom var verkligen över förväntan man kan liksom inte förstå hur stort allt är/alla byggnader är enorma!!
Hummingbird

Sara

Postad den

Gud vad fina bilder och vad mysigt det ser ut.

Svar: Men tack snälla! Ja en fantastiskt stad verkligen!!
Hummingbird

Kommentera här