Laundry Love

(Tidsinställt inlägg)

Har ju förvarnat er lite om att det kommer komma lite renoveringsbilder, såhär i efterhand när det är renoverat. Hoppas ni står ut? Tänkte det kunde vara kul att visa hur vi bor.
Tvättstugan i vårt hus var så himla äcklig! Tapeterna hade trillat av och silverfiskarna var många. Skåpen var så äckliga och luktade! Vi har nu äntligen dränerat om huset med, det gjorde gott för vi blev av med fukten därnere! Underbart! Bye, bye silverfiskar!

Såhär ser tvättstugan ut idag, fast med uppsatt kran, hihi! Samt lite piff, piff!
Bakom där jag står och fotar är det 8 tvättlinor uppsatta så jag kan hänga massa tvätt. Tvättstugan är på c.a 25kvm, så himla skönt med utrymme!

 
  

Kommentarer

FannyFredrica - [Fotografering]

Postad den

Spännande med renovering! :D

Svar: Ja eller hur, så himla skönt när allt är färdigt i huset tillslut, lite kvar. Men då är det väl dags att börja om renoveringen,haha! Kommer komma massa utomhusprojekt med, framöver;) Har liksom glömt att uppdatera det vi gjort, detta är ju min dagbok så får ta igen lite efter mitt blogguppehåll ;)
Hummingbird

Elena

Postad den

Jättekul att se! Mer sånt! :)

Ja, vi brukar åka två-tre resor varje år. Men nu blir det tyvärr mindre sen vi fick vår son. Men en resa per år har vi i alla fall tänkt satsa på! :)

Svar: Åh kul att du tycker det för det hör ju till vår vardag ;) Skall bli!Åh vad kul, älskar ju att resa! Försöker hinna med 2 per år i alla fall. Min gubbe är så oerhört flygrädd, så jag har börjat ta weekends med mina tjejkompisar. I maj blir det Rom;)
Hummingbird

Mirre

Postad den

Men så skönt att ha dubbla tvättmaskiner och kunna hänga upp tvätten där på plats, en annan har ju hela lgh full med tvätt då vi tvättat

Svar: Ja himla skönt, kör en 40 & en 60 o vips så är man snart färdig tvättad;)Så det är skönt faktiskt;) Åh förstår det, men nu snart kan man kanske hänga ut tvätten också!
Hummingbird

Villa Freja - träning och hälsa

Postad den

Å, vilken dröm med en stor funktionell tvättstuga.

Svar: Ja helt amazing, vi håller på att renovera hallen därnere nu med, kommer bli bra verkligen! Så det blir fint i alla hörn o vrår därnere;)
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Vi är ju mitt uppe i renovering, så det är alltid kul och se hur andra har det :)

Sv: Ah...ska ta och kolla in dem mascarorna. Har nog inte provat nån av dem.

Jag har nu varit inne och anmält mig :)

Svar: Ja om inte annat så får man ju lite tips & idéer ;) Ja gör det dom är så bra!Då hoppas vi att du kommer med snart!
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Härligt med stor tvättstuga. Vi har en något mindre än eran, men tycker den är helt ok i stl ändå. Mycket plats att hänga upp kläder och vi har två små tvättmaskiner + en torktumlare. Men kommer vilja ha en stor tvättmaskin sen när vi ska fixa till tvättstugan sen.

Vill mysa till den lite sen :)


Svar: Ja det är det verkligen!! Ja stor tvättmaskin är guld värt, den ena äldre maskinen är mindre men den nya är stor..inte fel! Ja vi håller på och renovera klart därnere nu, skall bli härligt när det snar tär klart!
Hummingbird

FannyFredrica - [Fotografering]

Postad den

Svar: Ja, du får ta och göra det! :D

Svar: Absolut!
Hummingbird

Kommentera här