Underbart med Following trains!

Eller hur?! Ja, jag vet inte riktigt vad jag har att säga om saken. Eller JO det vet jag mycket väl!
Har hakat på en del och följt nu likaså att jag deltar i ett själv. Jag vet inte HUR den enskilda individen resonerar när dom deltar i ett och får en massa nya följare! Många avföljer redan nästa dag eller längre fram!

Har dom missat att det faktiskt finns en app som visar vem som avföljer?! (En app som jag för övrigt använder väldigt flitigt) Följare + heter den! Har ni den inte, fixa den!
VIPS! Tillbakakaka på den, givetvis avföljer jag dem också. Lever efter mottot Follow For Follow, Unfollow For Unfollow.
Tycker faktiskt att detta beteende är uruselt, varför hoppa på tåget och inte kunna stå för det? Skall man avfölja direkt så kan man väl lika gärna skita i att vara med?! Hur 

I vissa fall så uppärksammar jag dem också med texten; Avföljer dig också.
Så att kanske FÖRHOPPNINGSVIS så går det upp ett ljus tills nästa gång. Jag kanske har för stora förväntningar på mänskligheten, jag vet inte?

Har ni appen? Om ni har det och ni märker att någon av dem avföljer er, följ mitt exempel med kommentar. Så kanske vi tillslut kan få ärliga followtrains? Sätta stopp för trist beteende? Tillsammans är vi starka! Vi kan göra förändringar bara vi vill ;)

Följ mig gärna på instagram @hummingbird83, jag följer tillbaka ;)

 

Kommentarer

Popprinsessan

Postad den

Hakade på ett tåg, där det utlovades att det skulle följas tilbaka. Men när jag ett par dagar senare insåg att flera av dem inte följde mig så avföljde jag också. Dåligt tycker jag! Om man är med på en sån sak får man ge det en chans tycker jag.
Fördelen med sådana tåg är väl om man råkar hitta något intressant konto som man kanske inte hittat annars.

Svar: Jag håller med dig, hakar man på så får man ju hålla det tycker jag med. Jag har trillat över en hel del fina konton! Så ser jag så avföljer ju jag givetvis. Vissa bryr sig inte om att ens följa tillbaka. Självisk värld vi lever i,hehe.
Hummingbird

Netti Starby

Postad den

Vad intressant och den där appen har jag aldrig hört talas om tidigare. Ha en fortsatt fin kväll! <3 Kramis

Svar: Ja det är ganska så intressant hur folk tänker ibland,hehe. Kanonbra app, rekommenderas! Då blir följande OCH avföljandet ömsesidigt;)
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Den appen ska jag skaffa :)

Svar: Ja gör det! Rekommenderas, så bra att man kan se vilka som avföljer ;)
Hummingbird

The Queenie

Postad den

Jätte bra inlägg vännen!!

Svar: Tack snälla & även för att du delade det;)
Hummingbird

Mirre

Postad den

Vilken bra app =D

Svar: Ja verkligen den använder jag flitigt;)
Hummingbird

Carro

Postad den

Åh den appen vill jag ha, är så trött på människor som ska följa, för att sedan avfölja när man följer dem! Tack för tips :)

Svar: Ja skaffa den. Ja det är ju så sjukt tröttsamt och jag tycker det är så jäkla uruselt beteende!
Hummingbird

acinorev.blogg.se

Postad den

Jag har en sådan app och jag älskar den! Bästa är att man ser vem som har avföljt så man kan göra detsamma. Förstår inte varför man ska avfölja någon efter man har börja följa någon. :) Kram! ♡

Svar: Ja den appen är grym bara att göra detsamma när någon avföljer en;) Nä detta är ju endast för att få fler följare dessvärre vanligt bland olika företag med =(
Hummingbird

Bella

Postad den

Jag förstår hur du resonerar, själv är jag dock raka motsatsen. Jag skulle aldrig följa någon bara för att få en följare tillbaka. Jag vill liksom inte att folk följer mig för att dom "måste", utan för att dom gillar mina sociala medier och utifrån egen vilja vill följa mig. Jag vill inte att det ska bli någon form utav krav.

Svar: Nej sant men tanken är ju att det skall vara ömsesidigt följande särskilt när man ställer upp i Following Trains. Annars så är jag ju på din linje att dom får ju gärna gilla mitt konto med.
Hummingbird

Erika

Postad den

Tråkigt när de avföljer sådär direkt!

Svar: Ja supertrist verkligen så kass stil när de har startat följetåget med. Blir så himla genomskinligt!
Hummingbird

Kattis

Postad den

Åhja nog har man en app för det alltid, insåg ganska snabbt att väldigt många följer och sen avföljer så fort man följer tillbaka, jäkligt trist!
sv: aha så ni hade bestämt innan att åka samtidigt eller var det av en händelse att ni stötte på varandra i London?☺ riktigt roligt sätt att träffas på lär jag säga!

Svar: Men eller hur supertrist endast för egen vinnings skull. Så tillbakakaka på den!Dom hade tänkt åka dit men så gjorde dom det när vi ändå skulle dit, så det var ju jäkligt ballt gjort faktiskt! Så vi bestämde träff och sedan umgicks vi, fantastiskt! Ja det är ett helt underbart sätt att träffas på! Något jag gärna gör om igen!
Hummingbird

Kommentera här