♥ Du är det bästa jag vet ♥

Älskade Alfred! Det är inte alltid så lätt att vara mamma alla gånger och du har en otrolig vilja och du lyssnar inte alltid på vad vi säger. Vi är inte alltid sams men det löser sig tillslut ;)

Det är inte jättekul att vara på dagis nu och han längtar till att få börja i förskoleklass. Är rätt så många dispyter och ibland är du så ledsen över saker som hänt på dagis. Det gör så ont i mitt mammahjärta. Det är inte lätt att vara förälder alltså, vi har många samtal om diverse saker här hemma om hur man skall agera och inte i olika situationer. Är det det minsta infekterat i gruppen så byggs allt på och det blir kaos. Just nu upplever jag att det är lite stojigt på hans avdelning. Vi längtar tills du börjar i förskoleklass nu och hoppas att det blir en bra grupp.

Vi älskar dig över allt annat vår underbara älskade Alfred. Vi kommer alltid att finnas för dig.

Kommentarer

Mirre

Postad den

Ohh så fin bild på er och fint du skriver om honom =D

Svar: Tack fina du:) Ja ibland så får jag till det. Hade kunnat bli ett mycket längre inlägg, men kände att det räckte för stunden;)
Hummingbird

Malin Ranta

Postad den

Fint inlägg! Känner igen mig indet du skriver även om Theo bara är knappt 4 år... För vår del är det jobbigt att det är så stor barngrupp. De är över 40 barn på stora avdelningen och 30 barn på lilla avdelningen... den förskolan han gick på innan vi flyttade var det kanske 25-30 barn på hela förskolan! Stor skillnad. Han har gått från det bättre till dr sämre tyvärr :/

Svar: Åh tack! Ja det är väl som så nu också att han tycker det är så fruktansvärt tråkigt och jobbigt med alla små barnen på avdelningen. Jösses vad många, helt galet ju! Ja dessvärre så ökar barnfödandet. Vi fick brev hem att det är 120 st fler 6-åringar iår jämfört med andra år och att de försöker att prioritera plats på närmsta. Vi fick det som tur var för det är ju också där han kommer gå i skolan sen.
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Oj vilken fin bild! Hoppas f-klass blir bättre

Svar: Tack! Ja det hoppas vi verkligen. Han tycker det är så tråkigt med de små nu..blir väl så när han är äldst nu:)
Hummingbird

Therese

Postad den

Så fin bild på er!

Svar: Inlägget handlade om att jag tog upp med A vad jag kände och jag ville att vi skulle försöka igen..

Svar: Hihi tack snälla en av få, svårt att få till en som är hyffsad på oss båda ju;) Åh ok =( Ja frågar man inte så får man inget svar!
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Så fin text och jättefin bild :)

Svar: Tack, det kom från hjärtat, ibland vill man skriva av sig det;)
Hummingbird

Zyllah

Postad den

Vilket underbart namn han har, och ett väldigt fint inlägg. Ungar är det bästa som finns. <3

Svar: Tack snälla, ja det passar verkligen honom och när han kikade ut så var han verkligen en Alfred av många anledningar;) Ja dom förgyller vårt liv men det är inte alltid en dans på rosor att vara förälder.
Hummingbird

anna

Postad den

vilken fin bild. hoppas att det blir bättre

Svar: Tack Anna, inte jätteofta man får till en skaplig bild utan att ngn av oss gör en grimas,hihi;) Jadå det blir det allt säkert men ibland sker det mkt.
Hummingbird

Kommentera här