Fynda resa?

Inget gör mig så irriterad när sådan här reklam mail kommer ut om att deras stora januarirea har börjat eller fynda din resa här, som nedan.
Blir fullkomligt galen för NÄR stämmer dessa priserna? Priset står Från...men detta är inte ok, hur jag än söker letar så blir det svindyrt. Vaddå massor med billiga flygbiljetter? Om man vill att flyget till London skall ta 17 timmar då eller, istället för 2 tim. Tackar vet jag faktiskt Ryanair i detta fallet, trodde aldrig jag skulle säga det! Bara för att dom skriver från så klarar dom sin undan det här med falsk/vilseledande marknadsföring. Tror vi är alldeles för dåliga på att använda oss utav Konsumenterverket. Denna fråga kommer jag att ställa till dem såklart.

Jag vill uppmärksamma alla på att det lönar sig att leta! Bara för att jämföra hur sjuka priser det kan bli så sökte jag Göteborg-London i slutet av mars endast flygbiljett och gjorde likdant på Ryanair.

4678:- med British Airways mot Ryanair 858:- tur & retur (nu gjorde jag endast 1 sökning, givetvis så bör man leta igenom alla flygbolag för att jämföra noggrant). Vill ju påvisa vilken skillnad det kan vara bara.
Beroende såklart på vilka datum man väljer så blir det billigare/dyrare så är det ju. Så om man börjar att bestämma sig för vart man vill och är ganska så flexbel när det kommer till datum så kan man komma riktigt billigt undan.

Vad är ditt bästa tips för att fynda resa?

 

Kommentarer

Matilda

Postad den

Man blir så jäkla besviken på sånt där!

Svar: Ja så jäkla dumt är det, varför luras, vad tjänar dom på det..hehe.
Hummingbird

Therese

Postad den

Drygt sådant är :(

Svar: Tack detsamma fina du :) Ja jag längtar med tills april :D

Svar: Ja så fel tycker jag, finns ju inte en grej som stämmer ifall nu priset finns på riktigt så kan dom ju skriva ngt i stil med bokar du resa mellan 1-7/1-17 så flyger du för 899:- tur & retur exempelvis. Tror att dom faktiskt hade fått sålt mer biljetter på det viset. Åh skall bli så jäkla kul. Visst skickade ni ut ett info mail eller minns jag fel, om inte så skicka gärna ett med plan när jag skall föreläsa, boende, tider osv;)
Hummingbird

AnixNilsson

Postad den

Jag blir med galen på det där med falsk marknadsföring. Sen ibland så är det så att när man letat lite så hittar man det ännu billigare, men ändå nedsatt! Men allt för att sälja! 2016 passade vi på att handla julklapparna den 26/12, då hittade vi ungarnas Alice&Fox skrivbord för 999kr istället för 1999kr. Ibland lönar det sig att vänta med :)

Svar: Ja och dessvärre så tror jag att resebolagen klara sig undan konsumentverket eftersom de skriver från priser, störsamt för det finns ju inte en resa man kan hitta till det priset!Jamen eller hur, eller invänta ngn rea eller dylikt, så det lönar sig att vänta samt kolla pricerunner;)
Hummingbird

Mirre

Postad den

Temat heter HOME SWEET HOME och finns under PRO teman, ja tycker också det är snyggt, det är stilrent och klassikt och man kan ha stora bilder

Svar: Ja det är det verkligen, hur mkt kan man redigera i PRO om man tex vis inte vill ha en centrerad blogg, utan att den ligger till höger som min med profilbild t vänster?Med Pro så ingår det domän typ .se också va? Har varit inne och smygtittat på de olika teman som finns. Men hade varit kul hur mkt man kan göra med designen och ifall de tär värt pengarna?
Hummingbird

Mirre

Postad den

har mailat dig och ja det går och ha eget domän =D

Svar: Du är bäst, blev så glad för mailet;)
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Trist att det är så där :/.

Svar: Ja jag tycker inte riktigt att det är rätt sätt att behandla konsumenter.
Hummingbird

MALIN

Postad den

Men åh, vad drygt! Kram

Svar: Ja, det tycker jag med, men det är ju inte som så att man "spontan" fyndar sig en resa direkt krävs lite efterforskning;)
Hummingbird

Lorissa Lovebomb

Postad den

självklart är jag kvar <3 bara lite tystare i perioder :)


Svar: Okej, kul att veta;) Nu glömmer jag inte att gå in hos dig, heller;)
Hummingbird

Therese

Postad den

Svar: jag försöker 🌸
Jag är så tacksam för mina vänner och min familj ❤

Svar: Förstår att du är det, dom finns liksom där när det behövs!Fantastiskt egenskap hos de sina!
Hummingbird

Therese

Postad den

Svar: usch det är jobbigt att övertänka allt 😔
Jag slänger iväg ett mail när jag har återkopplat med EmmaMatilda 😊

Svar: Ja det är ju det, man stressar oftast upp sin i onödan med. Absolut gör det!
Hummingbird

Malin

Postad den

Sånt är verkligen tråkigt! Om vi ska iväg undviker vi skolornas lov, dom tiderna höjer resebolagen priserna eftersom skolorna har blivit allt mer restriktiva till beviljad ledighet under terminen.

Svar: Jamen eller hur, inte helt ok tycker jag. Men de vet ju också att många vill och kan ju resa då! Denna typen av reklam som resebolagen gör är verkligen inte ok, för det finns ju liksom inte en resa i närheten av det priset på långa vägar! De skulle väl åtminstone kunna speca upp vilka datum man hittar dessa priser på då!
Hummingbird

Kommentera här