Ge mig en utmaning och jag gör den!

Såhär dagen före jag fyller 34 år (japp imorgon blir jag ytterligare 1 år äldre), tänkte jag vara lite crazy!

Ge mig en utmaning OCH jag gör den! Målet är att spela in en video då också,hehe.
Kanske börjar jag vlogga 2017? Äsh det vette katten men, detta kanske ger mig blodad tand? Utmaningen får ju vara med rim & rason då såklart, inte för tokigt. Jisses att jag ens vågar skriva detta är en bedrift, kommer förmodligen ångra mig.

Blogg designen är på gång, här kommer en liten sneak peak, kommer bli nöjd!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Jag utmanar dig att laga något veganskt och vegetariskt som du sedan berättar vad du tyckte om :).

Svar: Åh vad roligt, jag som aldrig äter det typ, så detta kommer bli grymt! Förhoppningsvis får jag till en bra vlogg om det också då, annars får jag dokumentera i bilder. Men roligast hade ju varit att filma det! Tack för din bra:iga utmaning!Kul!
Hummingbird

Sirre

Postad den

Du har en utmaning, det ingår en video.

Du skall göra en MUKBANG! Vad är det? Du ska äta dig igenom olika maträtter/råvaror samtidig som du pratar om väder och vind, om du inte recensera maten såklart 😛

Svar: Åh my god vilken rolig utmaning! Den gör jag! Har youtubat fenomenet. Det svåra kommer bli att inte bli uppslukad av maten utan faktiskt att prata samtidigt, herregud vad skall jag prata mig igenom samtidigt som jag äter,hahahaha. Fast iofs brukar jag inte ha så svårt att prata men detta blir verkligen en utmaning!
Hummingbird

Malin

Postad den

Min utmaning är ganska snäll 😉 Skriv ett inlägg om dina favoritbloggar och varför de är favoriter 😄 Minst en kändis/halvkändis och minst en "rookie/mindre blogg"

Svar: Men åh bra utmaning, den är antagen! Gör den inom kort, håll utkik! Kul att jag fick några utmaningar att göra, gulliga du denna var mild och bra;)
Hummingbird

MALIN

Postad den

Men oj, vad svårt! En mukbang som någon skrivit här ovanför, hade varit kul! Kram

Svar: Ja inte så lätt men kan ju vara allt möjligt från träning-mat liksom;) Kom gärna på något som jag skall göra! Mukbang utmaningen är antagen;)
Hummingbird

Fröken Rödlök

Postad den

Svar: Vet väl egentligen inte vad SFS är, men misstänker det är att man kör en shoutout på instagram =)
Många bra bloggar du följer =)

Svar: Japp det är en shoutout på instagram, tillsammans är vi starka gäller att hjälpa varandra i denna bloggvärld istället för att stjälpa varandra, har sett o hört många olika varianter där vill jag lova!Men eller hur, gillar dem!
Hummingbird

Therese

Postad den

Hmm... den här får jag ta och tänka lite på ;)

Svar: Hihi gör det, inget som innefattar mat bara, för den listan är full *S*Spännande och se vad du hittar på för utmaning åt mig!
Hummingbird

Kommentera här