Idag är vi produktiva!

Yes solen skiner, helt blå himmel, energin är tillbaka tills det blir dåligt väder igen, typ.
Vi har röjt ur våra förråd nere och snart drar vi till tippen! Härligt och röja ur och få ordning i förråden med djupa hyllor och få ned allt i backar.

Här är vår baksida på huset och nu längtar jag tills vi får klart altandäcket på baksidan, ser ni det kommer gå ända ut till berget och så kommer vi ha spabad där såklart och massa belysning mot berget och i däcket. Vad tror ni? Kommer det bli bra?

Kommentarer

AnixNilsson

Postad den

Kommer säkert bli jättefint! 🌸

Svar: Ja längtar tills den blir kvar och vi kan inviga vårt altandäck;)
Hummingbird

Joanna

Postad den

Ååh, finns det något härligare än att rensa och röja egentligen!? 😊 Man känner sig ju så himla nöjd o glad efteråt.. Å typ 50 ton lättare! 😂

Härligt mer ett spabad ute.. 😍 Kommer ju bli kanon, är jag övertygad om! 👌

Svar: Nä så jäkla skönt att få röjt undan en del, jisses vad man samlar på sig! Nu har jag börjat på förrådet uppe =) Nu börjar det likna något!Ja kommer bli så bra på vår baksida när allt blir klart, spabad är ju inte fel alltså.
Hummingbird

Mirre - Sweetwords

Postad den

Oh mysigt det vore, samt skönt med energii att fixa, har också donat idag

Svar: Ja energin kom tillbaka med solen:) Vi har verkligen fått mycket gjort, rensat & röjt! Härligt! Ser fram emot våren, kanske blir vårt altandäck klart då.
Hummingbird

Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Postad den

Åh det kommer verkligen bli toppen 😍

Svar: Ja, jag både tror och hoppas att det blir det:) Bilder kommer framöver när det närmar sig ngt att fota,hehe.
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Härligt :). Känner igen det där med att energin påverkas av vädret :)

Svar: Jamen gud det är ju helt osant hur mycket man påverkas av vädret. På sommaren kan man vara uppe länge och ha massa energi, men inte nu. Så himla trist att det är så, nä sol året om. Ja tack hade mycket väl kunnat tänka mig att bo utomlands!
Hummingbird

Fotoliselotte

Postad den

Bloggligan kommer till dig i vår/sommar och badar och dricker vin? Okej? ;) Haha, det hade iaf jag gärna velat göra någon helg!

Är för övrigt som dig, när solen skiner får jag massor med energi och kreativitet. Mörka dagar, not so much....

Svar: Jamen absolut, har allt tänkt den tanken att ha en återkommande årsträff här med mat, spa & vin =) Det kommer, jag lovar och du är välkommen;)Ja så himla knepigt att det är så hade ju varit bättre med sommar året om, ja jag skulle mycket väl kunna flytta från Sverige,hehe.
Hummingbird

Ajli Müller

Postad den

det här ser ju verkligen underbart ut :D :D Jag är såååå avundsjuk.

Svar: Tack snälla! Längtar så till det är färdigt och hoppas vi kan få inviga alltihopa till våren om vi har tur..Älskar vårt berg vi har valt "att ta fram" på baksidan. Vårt älskade västkusten!
Hummingbird

Kommentera här