My Bestnine 2016 & 2015

Jag har ju givetvis också hakat på trenden 2016 Bestnine att publicera mina mest ♥ bilder på instagram och ni som inte följer mig där hittar mig på @hummingbird83.
Vilket instagramår jag haft! För att jämföra så valde jag också att ta med 2015 Bestnine. Lite skillnad på likes, hehe.
Jag måste också säga att jösses vad jag kämpat för att komma över 500 strecket som varit mitt mål 2016.
2017 så tänkte jag satsa på att dubbla mina följare till 1000! Tror ni det är möjligt, fixar jag det?

 
 


Kommentarer

MALIN

Postad den

Svar: Tack! Vad snäll du är som säger ifrån :) Detta inlägg med lamporna är däremot ingen reklam överhuvudtaget, utan endast mina egna åsikter! Länkarna är heller inte affilliate! Märker annars ut alla inlägg som innehåller någon form av marknadsföring! Kram

Svar: Så lite så;) Vad bra då har du ju koll;) Saken var den att jag ser så många som inte märker ut sina affilate länkar och detta inlägget som du gjort såg ut som ett typiskt sådant (dvs av den proffsigare sorten, där inlägget redan finns förberett). Heja dej, duktig du är! Vet själv hur lätt det är att glömma bort ibland..=)
Hummingbird

MALIN

Postad den

Svar: Jaha men då förstår jag! Just detta inlägg är som sagt skrivet efter mina egna åsikter och för att jag ville tipsa om lamporna, så länkarna är inte affilliate av någon sort. Dom går direkt till Ellos :) Det är många som inte märker ut, jag vet. Det är otroligt viktigt så det är jättebra och snällt att du påminner! Kram

Svar: Ja med tanke på att Skatteverket verkar vara på hugget nu så;) Ville inte vara peklisa utan bara vara snäll såklart, men det tror jag att du förstod;)
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Klart du fixar det om du vill!!

Svar: Ja jag hoppas att jag fixar det jag hoppas på många delningar och givetvis delar jag tillbaka;) Det är ju alltid en hjälp på vägen;)
Hummingbird

Amanda Jona [SPONTAN]

Postad den

Så kul att få se! Och vad mycket bilder du laddat upp, själv lyckades jag bara få ihop 27 bilder under 2016 ;)

Svar: Ja gud insta is life! Så himla kul ju! Rätt bra ökning på like med, me like it a lot;)Följer du mig? Om inte gör det, så följer jag tillbaka nu har jag ju lyckats skriva ut mitt instamål,hehe..kanske var dumt;)
Hummingbird

Lorissa Lovebomb

Postad den

Vilka härliga bilder, och du kommer garanterat nå ditt följamål :D

Ja självklart har jag Mario Bros till iPad, spelar jämt ;)

Svar: Åh men tack snälla för att du tror på mig, hoppas det iaf.Vad heter du på insta? Ifall du har? Kämpar ju med mitt mål här,hehe.Åh såklart du har..nu sade fästman idag att vi typ borde köpa ett begagnat wii eller nått *S*
Hummingbird

Kommentera här