Netflixtips! ShadowHunters!

Ny serie på Netflix ShadowHunters från 2016 (baserade på böckerna The Mortal Instruments), så fruktansvärt bra! Jag har tagit vår tv i beslag och är uppe till 01.00 på nätterna och tittar, kan inte sluta! Fästman mindre glad dock, hehe. Har helt fastnat!
Älskar skådespelarna och karaktärerna. Man får alltid sin favorit i sådana här serier;)
Behöver jag säga att jag längtar till kvällen nu!

Kommentarer

Jeanette

Postad den

Tack för tipset. Är detta en serie som passar både män och kvinnor eller är det kvinnoserie? Jag och mannen gillar att se serier ihop nämligen.
Jag har idag tittat på de två första avsnitten av SKAM. Haha...måste bara se vad denna uppståndelse är kring den serien. Vet inte om jag är för gammal för den, få se vad jag tycker efter första säsongen. Ganska korta avsnitt är det ju också.

Sv: Det är den boken jag har påbörjat på Dito appen, kommer kanske läsa den klart på appen om det inte blir att jag kanske köper den i pocket istället. Har beställt en annan som heter Bländad av Petra Holst. Den verkar bra, så jag tänkte den får bli min januaribok :)
Vi sökte plats så fort hon blev 6 mån gammal som man får göra, så det spelade ingen roll om man söker så tidigt som när man får lov utan det finns ju de som står i kö längre tillbaka och dem får ju platser först. Så det enda vi vet i dagsläget är att hon är garanterad en plats till hösten:-/ Jepp, tackolov för att man har svärmor som inte jobbar.


Svar: Så lite så;) Åh svårt att säga smaken skiljer sig ju oftast en hel del mellan män & kvinnor när det kommer till tv-tittande, hehe. Men gillar han Shaowhunter, varulvar, vampyrer, trollkarlar så svar ja;) Lite som True Bloodsom jag för övrigt saknar sååå mycket =( Sedan kollar jag ju Vampire Diaries med, men litet uppehåll nu verkar det som =(Har inte heller sett Skam, frågan är ifall man är för gammal ja? Du får gärna svara på det när du tittat sen;) Åh hösten känns ju väldigt långt bort men tur ni har svärmor då =) Älskar ju att läsa böcker och ser fram emot lite recensioner sen;)
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Började se den förra året, men inte kollat på senaste avsnittet ännu :). Gillar den :)

Svar: Åh ja så jäkla bra är den, imorgon kommer ju nytt avsnitt ut Säsong 2 avsnitt 2, jippie!
Hummingbird

Mrs Linda

Postad den

Haha tänk att vi är så lika, men jag såg denna serie typ för 6 månader sedan 😘

Svar: Jamen gud så galet verkligen! Likaså med Penny Dreadful, haha! Har du sett Orphan Black & Salem då? Om inte så kommer du gilla dem :) Ja jag har allt sett att den funnits på Netflix men kollade aldrig trailern men när jag gjorde det så var jag ju såld,haha, så nu har jag strecktittat så jag är i fas för imorgon kommer nytt avsnitt ut, jippie!
Hummingbird

MALIN

Postad den

Vilket bra tips! Kram

Svar: Men eller hur, du får inte missa denna serien på Netflix, så jäkla bra!
Hummingbird

AnixNilsson

Postad den

Ååååå då vet jag vad jag ska se! Jag har nyss startat upp Netflix gratismånad! Helt ny värld för mig! 🤣

Svar: Ja se den så himla bra verkligen! Åh men gud då har du verkligen missat ngt, finns helt galet mycket att se på. Ibland blir det svårt att välja därför är det bra med lite tips ibland.
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Ha ha, det är bra att längta😉

Svar: Oh ja såklart att de tär, imorgon kommer nytt avsnitt, hihi.
Hummingbird

Fotoliselotte

Postad den

Nu är snön helt borta hos oss i princip, så det blev ju en kortvarig lycka, haha. Nåja, det inte vara sista snön för i vinter ;)

Svar: Ja det blev ju dessvärre det. Alfred var så besviken när den hade försvunnit och sade men mammaaaaaaa detta är ju bara såååå tråkigt *S*
Hummingbird

Johanna

Postad den

Håller med att serien är bättre än filmen, men boken är ändå lite vassare :)

Hur många avsnitt har du kvar nu?

Svar: Ja böckerna är ju alltid bättre, har dock ej läst dem. Men jösses jag älskar serien verkligen. Helt galet vad jag strecktittade *asg* Jag är i fas för det nya avsnittet som kommer ut imorgon;) Tjohoooo, längtar!
Hummingbird

Kommentera här