Nu vill jag har sommar!

Jag är en människa som blir fruktansvärt påverkad av väderförhållandena har jag märkt! Jag avskyr verkligen vintern! Jag blir jättepåverkad, inte humörsmässigt men jag blir fruktansvärt trött när det är mörkt och kallt. Vill helst gå i ide! Jag vill göra massa saker, sätta igång massa projekt men känner samtidigt att jag inte är sugen på det. Så jobbigt! På jobbet rullar det på, men det är när jag kommer hem som jag vill förverkliga massa idéer & tankar jag har. Nä en resa till solen nu hade passat mig ypperligt ;)
Kan ni förstå hur frustrerande detta är för en person som mig? Ja ni som vet hur jag fungerar, hehe.
När det är sommar & sol får man massa energi till allt! Nu tar allt lite längre tid.
Jag har såklart en del projekt igång, lite många lösa trådar nu bara. Men det skall nog lösa sig!

Längtar så tills vi kan lägga i vår båt, ge mig sommar nu!

 

Kommentarer

Fotoliselotte

Postad den

Jag är likadan! Tröttare än tröttast, och inspiration och energin på hemmaplan / i det privata tryter. Vill men orkar inte heller. Orkar knappt ens vara social efter jobbet, och det är inte likt mig! Jag längtar efter vår :)

Svar: Nä så jobbigt verklige man vill ju göra massa saker! Förresten skall vi boka in en fotosession t våren? Så himla tråkig denna årstiden och sedan så blir jag frustrerad när inspirationen inte är på topp, brukar liksom aldrig vara något direkt problem,hehe.
Hummingbird

Mirre

Postad den

Tycker alltid man längtar efter den årstiden som inte är på något vis =D

Svar: Oh ja man gör ju det särskilt till vår/sommar. Så trist att behöva känns sig så trött bara:/
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Var visserligen på Teneriffa över jul, men en resa till solen nu hade varit mycket skönt... Det blir Dublin i februari... inte så mycket sol men härligt ändå;)

Svar: Ja man blir mer påverkad än vad man tror av vädret.Känner verkligen att jag behöver ha värme & sol nu. Inga direkta resor inplanerade än, men det kommer nog;)
Hummingbird

Therese

Postad den

Jag med! Sol, värme, uteservering, bad och allt som hör till :D

Svar: Man SKA INTE vara en i mängden, men fick svar på mina frågor så det känns bättre nu :)

JA jag såg det vännen, tack snälla!! :D

Svar: Ja gud att man skall bli så påverkad av årstiderna, jag är så himla trött och min inspiration sinar, tar längre tid att privat ta tag i saker & ting, gah! Avskyr det!Nä det skall man verkligen inte vara särskilt inte av någon som älskar en och att man även inte heller tar varandra för givet.
Så lite så, hoppas på payback av SFS;)
Hummingbird

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Åh jag förstår precis, längtar i massor efter sommar igen :)

Svar: Ja så jäkla tungrodd den här mörka årstiden men blev lite gladare av att när kl 16.30 att det faktiskt var ljusare när jag skulle mata kaninerna på baksidan huset:=)
Hummingbird

Lorissa Lovebomb

Postad den

Uh, I feel ya! Jag blir trött, men jag blir också otroligt gråtig och livet förlorar mening, ganska bokstavligt. Fy helvete, det enda som gör mig glad är snowboardåkningen :)

Svar: Ja avskyr verkligen denna känslan för det är ju inte JAG, slut på inspiration, det händer aldrig. Så himla trist, vissa är nog mer lättpåverkade av årstider och jag är definitivt en av dem!
Hummingbird

Kommentera här