Vad händer? Nyårslöften?

Jo minsann nu är ny bloggdeisgn på gång och jag får nog se första utkastet nästa vecka, skall bli oerhört spännande!! Svårt att förklara bara hur man vill ha den så det lär bli en del ändringar under tiden.

Nyårslöften- Nä inga direkta mer än att jag skall motionera mer.

Mål däremot för 2017 är roligare att sätta upp tycker jag!

♦ Dubbla antalet följare på instagram till 1000 st, hjälper ni mig? SFS?
♦ Fixa så att bloggen får ett proffsigare utseende och blir mer lättöverskådlig. Kommer banta kategorierna bland annat som vi fick lära oss på vår Workshop #tillsammansärvistarka och ny design som är på gång!
♦ Expandera LM Event samt ha massa grymma happenings!
♦ Vara med i någon grym fysiskt tävling. Tipsa mig, inte Göteborgsrundan osv. Men någon kul, typ Ninja Warriors.
♦ 2017 får bli resandets år!

Listan kan göras lång men då tröttnar ni på att läsa ju, HAPPY WEEKEND Y´ALL! 

 Kommentarer

AnixNilsson

Postad den

Jag ska med tabort en del kategorier och lägga till nya 😂

Svar: Ja ta bort behöver man ju inte göra men jag skall däremot publicera om mina till typ "allmänt" för att bloggen inte skall få ett hopp, för det vore ju riktigt tråkigt =( Ett tips från mig,hihi
Hummingbird

Petra - Tappakilon.com

Postad den

Kanske tough viking är något för dig. 😉

Svar: Ja haha men då kan man inte komma halvt tränad känns det som,hehe..vi kan göra det ihop *S*
Hummingbird

Joline

Postad den

Såå fin!🎀

Svar: Tack snälla du,hihi
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Ska bli kul och se nya designen sen :)

Svar: Men eller hur, den är på gång, lite finjusteringar och annat som skall göras men sen så! Blir nog kanske färdigt i helgen;) Har hittat en toppentjej!
Hummingbird

Fröken Rödlök

Postad den

SFS är jag gärna med på!

Svar: Ja, följeinlägg är intressanta! Ibland blir man förvånad när besöksantalet stiger och man inte riktigt vet vad man gjort =) Men det är bara roligt..

Testagram är riktigt nice, massa roliga saker man annars inte skulle testat. Jag är trött på alla risentapaket som ligger i varje låda.. men men så är det :) Sweet mint o basil låter intressant, den vill jag också testa!
Har du testat loddo? Det är som testagram tror jag, jag har startat en prenumeration men man får bara leverans en gång varannan månad så jag väntar fortfarande på första =)

Svar: Ja Risenta börjar jag tröttna på lite,hehe. Jamen gud vad har man gjort o sen sjunker antalet unika igen, jaja det går upp och det går ned *S*SFS då skall jag starta en sån på insta! Nope aldrig hört talas om Loddo, får googla;)
Hummingbird

Therese

Postad den

Jätte bra mål :) Jag har med mål, inga nyårslöften :)
Ja jag är med sugen på en SFS på instagram ;)

Svar: Jag har många idèer ja :D Kul är det :D Ser fram emot att träffa dig med : ) Jag och EmmaMatilda ska försöka få in en träff snart och gå genom alla detaljer :) Ska bara försöka matcha någon dag då vi bor en bit ifrån varandra och lever lite olika liv :P

Svar: Eller hur bättre med mål tycker jag;) Bra då sätter jag igång en sådan på insta framöver snart;) Du lär märka det ;) Ja många idéer är bra, jag är likadan. Åh låter bra ser fram emot det, så nyfiken ju!
Hummingbird

MALIN

Postad den

Vad fin du är! Kram

Svar: Men åh vad glad jag blir, tack snälla!
Hummingbird

Kommentera här