Varför gillar man vissa tv-serier?

Så himla lustigt jag och underbara Linda (andra halvan på LM) vi gillar exakt samma serier! När jag messar och frågar henne har du sett ShadowHunters, japp då har hon baske mig sett den innan mig! Likaså med Penny Dreadful så hittade jag en "ny" serie igår på Netflix som det finns 3 säsonger av, ja vi pratar Netflix detta underbara fenomen, Bitten ja då har hon med redan sett den med! Sedan så finns ju Salem och även Van Helsing! Jösses och det slutar inte där, finns massa i denna genre av serier, det har fullkomligt exploderat! Kommer aldrig att tröttna.
Behöver jag ens säga att jag älskar Vampire Diaries, Originals, Teen Wolf, Trueblood?!

Varför faller man för vissa genrer av serier?
 
Ja ni vet förmodligen vad dessa serier handlar om? Vampyrer, varulvar, trollkarlar, häxor osv. Det övernaturliga. Jag blir helt fast i dessa serier! I dessa serier som kommit till senare dvs idén har ju säkerligen kommit från Trueblood & Vampire Diaries från början. Det är ju inga kända skådespelare men jag älskar handlingen som regissörerna skapar och det är ju oftast en ganska så dramfylld kärlekshistoria in nästlad i det hela. Så man bara älskar karaktärerna! Man tycker alltid att ngn är sådär lite extra snygg med;) Vad gillar du för serier?

(En notering är ju att de uppenbart kör på exakt samma stuk av att fronta serien, hehe).
 
 

Kommentarer

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Postad den

Gillar typ samtliga av dina ovan och sen Nashville är ju min stora favorit :)

Svar: Åh men eller hur, är helt fast i Bitten nu *S* Att man fastnar just för en typ av serier så strange men,men. Gubben tycker ju dom liksom är asdåliga och blir lika sur varje gång jag skall kolla,haha.
Hummingbird

Susanna

Postad den

Haha oj, har aldrig tänkt på att serierna ser i princip lika dana ut :P Lustigt!

Svar: Jamen eller hur, haha exakt samma layout typ;) Lite samma handling också, men ändå olika! Sjukt bra är dessa serier iaf. Gubben blir lika sur varje gång ja skall kolla vilket resulterar i att jag är vaken halva nätterna o kollar, gah!
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Ha ha, har typ inte sett nån😨

Svar: Hehe kanske inte din typ av serier då,hihi.
Hummingbird

Kommentera här