10 Europeiska platser att mötas på ♥♥

Ni vet de där gångerna när du åker långväga hemifrån men ändå stöter på människor du känner hemifrån...
Jag har inte träffat på jättemånga kända ansikten under mina resor men däremot har jag rest tillsammans med vänner som jag faktiskt träffat via bloggen, detta är så himla fantastiskt!

Så ibland inträffar de tillfällen när du möter en bloggvän när du är ute och reser som t.ex. Marianne och Veiken som nyligen åkte på samma resa till Island. 

Just resor är något som flera av oss har som ett gemensamt intresse och efter att ha lärt känna Kattis under en tid här i bloggvärlden så började vi prata om hur roligt det skulle vara att träffas någon gång när vi båda var ute på resande fot.

Utifrån den diskussionen tänkte vi att det skulle vara roligt att lista våra top 10 "önska"-destinationer för Europa och se hur många som vi matchar,  så nedan följer min lista: (Inte helt lätt att lista bara 10, hehe).

1. Lissabon
2. Madeira
3. Monaco
4. Nice
5. Wien
6. Pisa
7. Sardinien
8. Sicilien
9. Split
10. Reykjavik

♥ Klicka er in här för att se Kattis lista och hur många av våra resmål som matchar. Undrar vart vi kommer att mötas Kattis? Hur kul vore det inte att förverkliga denna idé!

Vilka är era top 10 destinationer och matchar några möjligtvis med våra? Haka gärna på och gör en egen lista!

Kommentarer

Linda

Postad den

Åh, vilka bra tips! Är riktigt sugen på att resa!!

Svar: Eller hur, gör gärna listan du med! Tänk ifall vi blir ett stort gäng bloggare som möts i t.ex Lissabon! Hur häftigt hade inte det varit!?
Hummingbird

moa

Postad den

wow, vilket underbart intiativ jag hoppas ni uppfyller eran önskan och träffs utanför sverige <3 :) ska in och kika hos Kattis också och se hennes lista. önskar dig en underbar Torsdag.

Svar: Men eller hur! Hur häftigt vore det inte ifall vi bestämde träff i Lissabon exempelvis!?
Hummingbird

Mirre - Sweetwords

Postad den

Oh sugen man blir att resa

Svar: Eller hur, det är iofs jag året om,hehe.
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Haj, det finns ju så många!
Har varit i Lissabon och Reykavik, fina båda!

Svar: Men eller hur det var svårt att begränsa sig men vi sade europa för att få större träff på matchning;) ÅH wow har du, tell me about it!
Hummingbird

Kattis

Postad den

Fasen du, ser ju ut som vi skulle kunna ses på flera platser ju. Förutom de klockrena Lissabon och Reykjavik så verkar vi ha en chans på Sicilien och i Kroatien också. Så ligger ju inte Nice och Marseille superlångt ifrån varandra...går ju tåg där emellan!😋

Svar: Ja men eller hur, gjort ett litet inlägg om det nu ;) Så jäkla ballt, var änna orolig där ett tag att vi inte skulle få någon matchning alls, så helt klart över förväntan! Så denna idé får vi ju förverkliga tycker jag ;)
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Reykjavik var med jobbet för 16 år sen... liten fin stad med stort utbud på det mesta
Lissabon var kanske 6 år sen. Urgulliga stad, mode på spa hotell. Gillade verkligen, gammal stad.

Svar: Ja Lissabon har jag hört mycket gott om ;)
Hummingbird

Kommentera här