[FRÅGESTUND] Mina svar

Igår så var vi barnfria, Alfred sov hos in farmor. Då passade vi på att åka ut en sväng för en god matbit i Lysekil. Det är ju så fint i Norra Hamnen.
Finns 2 helt fantastiska restauranger här som jag kan rekommendera där No5 & Publik med förstaklassig mat och utsikt.

I veckan så hade jag en liten frågestund, fick några frågor som jag nu tänkte besvara, TACK för kanonfrågor!! Har gärna en frågestund igen framöver..

 
Linda frågade: När började du att blogga och har du ett mål med bloggen? :-D
Jag började blogga 2007 för 10 år sedan. Då hade jag inget mål med bloggen utan hakade på då många som Blondinbella och gänget började blogga. Nu är mitt mål att kunna ha bloggen som en extrainkomst som finansierar mina weekendresor, MEN man skall också komma ihåg att man bloggar för att det är roligt! Pengarna jag tjänar via bloggen sätter jag in på ett speciellt konto för ändamålet.

Carro frågade: Vilket är ditt bästa resemålstips och vilket är ditt drömresemål?
ÅH! Jag har varit på så många fantastiska resmål men ett av mina senaste som jag verkligen kan rekommendera är ju Rom, hit måste man bara åka. Kika in i min kategori Resor & Äventyr där dokumenterar jag allt från mina resor. OJ! När det kommer till drömresemål så finns det många men Maldiverna hade varit fantastiskt! Hela Karibien också!

Elin frågade: Vad fick dig att börja blogga?<3
Det var faktistk min fästmans initiativ, han startade bloggen åt mig och tänkte att jag skulle gilla det ock mycket riktigt, har ju hållt på i 10 år nu på en & samma blogg!

Mirre frågade: Vad är ditt roligaste och mest peppande träninspass, har du någon metod för att hålla vikt du vill väga, eller pendlar du i vikt , vad gör du i så fall för att hålla vikten,? Alltså jag frågar rent allmän bara, för det är kul att veta hur andra gör.
OJ träningspass, hehe. Händer inte jätteofta att jag går på det. Men skall jag välja så blir det Spinning eller något pass med högt tempo. Jag spelar annars väldigt gärna fotboll. Eftersom vi bor på landet så blir det vardagsmotionen som räknas här. Lite tidskrävande att åka till gymmet. Men älskar promenader i naturen! För att hålla vikten så är nog vardagsmotionen viktig. Jag pendlar inte i vikt. Nått kilo upp & ned, ligger stadigt på samma. Så har det alltid varit för mig antar att jag har bra förbränning??

Kommentarer

elin

Postad den

Roligt att se dina svar!<3

Svar: Tack, kommer köra mer frågestunder framöver tror jag, då många missade att jag hade en, hihi;)
Hummingbird

Saga

Postad den

Fina bilder!

Svar: Tack snälla vad glad jag blir :)
Hummingbird

Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv

Postad den

Åh missat att du haft frågestund :(
Men kul att få läsa svaren :)

Svar: Nämen HUR kan du ha missat det ;) Gör inget tänkte kanske att jag har fler framöver ;)Tack man blir mer peppad på att svara utförligare när man har frågestund.
Hummingbird

Mirre - Sweetwords

Postad den

Hej, jag håller också vikten, går upp 1½kg då jag har mens, eller ägglossning, men går alltid ner det igen, jag verkar också ha bra förbränning, samt jag äter sunt och så i veckorna, slarvar något mer i helgerna =D

Step up och powerwalks kör jag med =D

Svar: Duktiga vi är! Ja helgerna slarvar man ju lite på, hehe. Men jag skall definitivt bli duktigare! Skall vi köra en challenge jag & du? Idéer?
Hummingbird

Amanda

Postad den

Så roligt att få läsa svaren!! :)

Svar: Ah men vad roligt att du tyckte det! Roligt att få lite frågor sådär spontant ju =)
Hummingbird

Kattis

Postad den

Så roligt att läsa både frågorna och dina svar, förstår inte hur jag missat att ställa någon egen fråga i din frågestund!
sv: hoppas karln din kan jobba lite med flygrädslan som min gjort så det blir lite lättare att resa framöver kanske!:) jaaa kan sitta flera timmar i sträck ibland och planera och söka efter möjliga resor!:P

Svar: Kul att du tycker det Kattis!Jag kommer ha fler frågestunder, så var inte orolig då får du ställa en massa frågor som kompensation ;)Åh men jag med det är ju nästan det roligaste själva planerandet! Hoppas vi ses snart då ;)
Hummingbird

Carro

Postad den

Härliga frågor och härliga svar. Så underbart att ha bloggens inkomst som resepengar :)

Svar: Ja känns lite extra lyxigt sådär att använda dem, får ju spara lite innan såklart. Gör ju inte direkt storkovan men lite blir det ju!
Hummingbird

Sabina, mamma vid 15

Postad den

Sv; Givetvis, håller med dig.

Svar: Ja det är rätt så tragiskt faktiskt :/
Hummingbird

MALIN

Postad den

Kul att läsa dina svar :) Kram

Svar: Roligt att du tycker det får bli fler frågestunder framöver tror jag ;)
Hummingbird

Lorissa Lovebomb

Postad den

Vad kul att det var din fästman som startade bloggen :D

Ja, haha, det är svårt att inte tjuvlyssna på grannarna, de är sjukt högljudda.. >.<

Svar: Jamen eller hur, lite speciellt. Han känner mig väl och här 10 år senare sitter jag, haha! Hahaha men gud vad galna grannar då!?
Hummingbird

Sarah

Postad den

Så mysigt me restaurangbesök :)

Svar: Ja så mysigt att bara få vara vi en stund ;) Inte alltför ofta man är barnfri ;)
Hummingbird

Alva Berg

Postad den

Härlig blogg och fina bilder! många kramar<33

Svar: Nämen ååååhhhh gulle dej, tack! Tack för att du är du & kikar in här ;) Välkommen tillbaka!
Hummingbird

Kommentera här