Har du svårt att hitta rätt i matkassedjungeln?

[REKLAM i samarbete med Matkasseguiden.se]

Funderar du på att skaffa matkasse? Idag så finns det ju en uppsjö olika matkassar till skillnad mot i början då endast några få hade det. Numera är det en enda stor djungel! Matkasseguiden.se hjälper dig att hitta rätt i matkassedjungeln, eller att kunna handla via matbutik online.
Detta är ju så himla smidigt, Slippa åka till affären och få med sig massa onödigt hem bara för att man just då råkar att vara lite sugen ;)

Dom har sedan 2010 jämfört, recenserat och sammanställt matkassar och matbutiker online! Hur bra är inte det? Med en samlad sida, där man hittar det mesta. Hur bra som helst ifall ni frågar mig!
Jag vill att det skall gå snabbt och smidigt att leta reda på just den matkasse eller butik som faller mig och min familj i smaken. Då är det perfekt med denna typen av sida. Givetvis går man in och ser vad utbudet är, fiffigt för nu slipper man ju googla fram, leta och kanske missa någon som man inte hade en aning om. Just den sistnämnda kanske är den perfekta för just din familj. Sedan kan man prisjämföra olika kassar med.

Vi har haft matkasse ett tag nu och vi är så himla nöjda med detta. Vi har 3-dagars varannan vecka. Alldeles lagom för vår familj.
Ser att ifall man klickar sig vidare via deras sida så kan man också aktivera olika rabattkoder och det gillar vi, eller hur? Allt från 100-250:- rabatt är ju inte fel!
Har ni matkasse? Brukar ni handla mat online? Vad tycker ni är fördelar samt nackdelar?
Vi ser bara fördelar, den enda lilla nackdelen är att man kanske inte är sugen på just den maten och att det kan bli en liten stress ifall man inte hinner med eller orkar laga mat någon dag. Därför har vi gjort det valet vi gjort, för att få ett litet break emellanåt. Det fungerar utmärkt tycker vi. [
INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED MATKASSEGUIDEN.SE]

Kommentarer

Carro

Postad den

Lyxigt med matkasse! :) jag gillar dock att handla själv och hitta inspiration. Men kanske är smidigare med matkasse sen när man börjar jobba och Joline börjar förskola.

Svar: Ja det är det, man slipper liksom tänka och stå där. Vad skall jag laga idag. Så det är skönt att vara lite bekväm ibland så matkasse tycker jag är supersmidigt!
Hummingbird

Mirre

Postad den

Ja har funderat på det faktiskt

Svar: Ja det är så smidigt verkligen! Slippa tänka bara göra enligt recept ;)
Hummingbird

Asylmamma

Postad den

Åh jag hatar verkligen att handla mat, är så sugen på matkasse! Bara vi får två inkomster ska vi satsa på det 👍🏻

Svar: Ja, jag hatar inte att laga mat men är lite lat & bekväm ibland och avskyr att handla. Sedan är det så himla skönt att slippa tänka på vad skall jag laga för mat idag?Ja gör det tycker jag, det underlättar verkligen! Håller tummarna för 2 inkomster snart då!
Hummingbird

Netti Starby

Postad den

Jag har aldrig testat någon matkasse men har funderat på att göra det. Intressant inlägg! :-D Kramis

Svar: Gör det vettja, sjukt smidigt verkligen! Ah men tack fina du vad glad jag blir!Stor kram!
Hummingbird

Amanda

Postad den

Kul tips :)

Svar: Tack, ibland så... ;)
Hummingbird

MALIN

Postad den

Det hade varit kul att prova en matkasse! Kram

Svar: Ja det är ju så smidigt!
Hummingbird

Mathilda

Postad den

Vilket inspirerande inlägg. Kul läsning. :D

Svar: Hihi tack söta du, vad glad jag blir. Hoppas det var till ngn hjälp i djungeln därute;)
Hummingbird

Nazima

Postad den

Jag som älskar att laga mat gillar att gå i affären o få inspo, men har funderat lite om vi inte ska prova matkasse nån vecka o se vad vi tycker om det.
Kram o trevlig helg!

Svar: Åh för er som är lite extra matintresserade så kan jag förstå det. Jag avskyr att handla och ständigt tänka på vad tusan skall vi ha för mat idag. Så jag gillar det verkligen;) Ja testa finns ju massa alternativ att välja på, så får vi se vad ni tycker. Kör en vecka och se vettja.Stor kram & trevlig helg!
Hummingbird

elin

Postad den

Kanske är något man borde testa<3

Svar: Gör det underlättar en hel del med matkasse :) Bara det att slippa tänka på vad man skall göra för mat, det är ljuvligt!
Hummingbird

A M

Postad den

Jag ÄLSKAR att hänga med mina föräldrar och handla, tycker det är superkul :P
sv: Tack! :D
Kram, trevlig helg <3

Svar: Ah kul att du gillar det, jag avskyr verkligen att handla,haha! Att ständigt ställa mig frågan, jaha vad skall vi laga för mat. Nope supersmidigt med matkasse enligt mig för att få lite variation ;)
Hummingbird

Bella

Postad den

Vilket bra tips!

Svar: Tack Bella hoppas det kommer till nytta!
Hummingbird

Amanda

Postad den

Så kul med tips :)

Svar: Visst är det, älskar när det är det är tips med bra värde!
Hummingbird

Kommentera här