Semesterplaner?

Bör man ens ha några? Det är väl ändå semester ;) Vad tycker ni? Kan man inte bara ta dagen som den kommer, slippa planerandet för en stund? Bara njuta av livet? Det är i alla fall vårt mål. Vi planerar inte jättemycket. Så himla skönt att bara få vara.
Sen är det ju förstås roligt att hitta på något också, men vi känner absolut inget måste eller krav på detta.

→ Denna sommaren så kommer vi njuta av våran nya baksida till fullo i goda vänners lag.
→ Njuta av båtlivet
→ Åka till Daftö
→ Ev. åka till Legoland

Har ni några semsterplaner?
Glöm inte av min frågestund nedan ;)

Kommentarer

Bella

Postad den

Så härliga planer! Jag har inga, faktiskt.

Svar: Skönt att bara vara, man behöver det ;)
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Det måste man verkligen inte ha, om det inte är något man gärna vill göra för då kan det vara smart;) Underbar semester önskar jag!

Svar: Nä skönt att bara vara, ja skall man verkligen göra ngt så får man ju planera såklart,hihi. Ja skall bli skönt med semester om ett par veckor!
Hummingbird

Lorissa Lovebomb

Postad den

Jag tycker man kan planera, om man planerar saker som är återkopplande. En plan kan ju vara en liten en, typ... picknick! ;)

Svar: Ja så sant, men jag tänkte mer att det blir hysteriskt på semestern att man måste fara runt överallt, så skönt att slippa det. Men små planer och aktiviteter kan man ju göra utan att det blir hysteriskt;)
Hummingbird

Jennifer Queen

Postad den

Låter som en bra sommar :)
Blir en tripp till gbg i juli och spanien i slutet av augusti :D

Svar: Ja skönt att bara kunna vara lite njuta av det man har runt om sig;) Japp den trippen känner jag ju till och Spanien lät ju verkligen inte helt fel.
Hummingbird

Kattis

Postad den

Halva min semester är planerad i form av resor men inte mycket alls planerat under resorna och andra halvan av semestern är helt oplanerad...så bästa av båda världar!😉

Svar: Åh ja resor kan man ju planera med råge,hehe.Det är liksom ok. Ja det är ju verkligen det bästa av två världar. Men en 6-åring och en extremt flygrädd gubbe så blir det inte jättemånga längre resor, hehe. Därav mina weekends :=)
Hummingbird

A M

Postad den

Båtlivet är ju underbart!!
sv: Ja det är så himla gott!
kram, trevlig helg! <3

Svar: Ja det är inte fel, men man är ju ganska så väderberoende men fantastiskt underbart när det är bra väder!
Hummingbird

Nazima

Postad den

Låter som en riktigt skön sommar om du frågar mig! Våra semesterplaner ser lite liknande ut. Bor ju nära havet och trivs fint hemma. Har köpt båt så båtturer blir det samt att vi ska hyra en ponny till tjejerna i sommar oxå.
Kram!

Svar: Ja underbart! Ja vi bor ju nära havet med så man har det allt bra hemma, hehe. Vill faktiskt ogärna åka bort. Men åh en ponny, underbart! Vad roligt för dem! Vilken sommar!
Hummingbird

Erika

Postad den

Skönt att ta det som det kommer :)

Svar: Ja det är det verkligen, ibland behövs det med..
Hummingbird

petra

Postad den

Jag planerar i god tid 12-6 månader i förväg för att få bra och prisvärda alternativ. Semesterdagarna (de ynka få) är ju enda gången vi faktisk kan åka iväg på längre resor. Mindre utflykter gör vi på helgerna

Svar: Ja såklart att så är det ju. På semestern vill vi verkligen vara hemma och njuta av vårt. Baksidan, båten o annat hemmavid. Bor man vid västkusten så vill man ogärna lämna den sommartid, hehe. Vem vet vi kanske får till en spontanresa oxå. Men inte iår. Alfred är lite för otålig än..
Hummingbird

Sara Karlsson

Postad den

Låter härligt! Hört att legoland är uppskattat :)

Svar: Ja, lagom planer så. Får se ifall det blir Legoland, vet inte Alfred där ju 6 år han kanske är för liten?
Hummingbird

Nina Bergquist

Postad den

Vi har inte planerat något alls.. Gillar dock att ha saker och ting planerat. Något speciellt att se fram emot. Behöver inte alls vara avancerat. Men något..

Svar: Vad skönt. Ja ngt litet inte så avancerat går ju an, absolut ;) Men vissa har ju verkligen hela semestern fullspäckad...
Hummingbird

Kommentera här