Content of our goodiebags!

Detta inlägg är i samarbete med länkade företag nedan.

Wow vilken kväll vi hade! Bloggarna gick hem med flertalet lyxiga goodiebags! Vårt mål var att skapa och förmedla lyx och jag tror vi lyckades med det.
Kommer komma fler inlägg om kvällen, vinstbordet, minglet osv så fort vi fått bilderna. Utan de fantastiska företagen nedan så hade inte detta varit möjligt, så stort tack till er alla för att ni ville vara med oss på detta! Dessa förtjänar ett eget inlägg!

Fantastiska Hotel Pigalle sponsrade med deras fantastiska SuitebelleTack för all hjälp ni bistod med till vårt event och den grymma service ni har på ert hotell. Otroligt bemötande ifrån er!


Tack till alla fantastiska företag som gjort detta möjligt för oss:
Weleda SverigeRemingtonMy Bloody BoxBarebellsDermoshopCarmexGodDryckButik Sött & SaltNordic WellnessOslo Skin LabSnob DuckDaisy Beauty MagazineNaturativ SwedenBraceBandsSalong UnderbartBookBeatKalamata CosmeticsGlossyboxGrazette Of SwedenLily & RoseGlamazonTrind SverigeMessinian SpaEdgewoodGlam Of SwedeniGoEnergyGrazette HårpoddenJane KoenigTårtbitenVinga Of SwedenFireflyMyBeauty Clinic, Lucas Lexton, BubbleroomHotel PigalleRapunzel Of SwedenLR Health & BeautySundbäck Fisk & DelikatesserStudio PlåtaForever LivingPassion Of SwedenBlossom HouseDejtboxenHappy SweedsKähler Design,  BerikssonBeach HouseJelly BellyKalas DekorationerStayhardWinefinderAmakli

(Bilderna har Storstadsmamman tagit).
 

Kommentarer

Mirre - Sweetwords

Postad den

Ohh så mycket fint ni fick =D

Svar: Ja vi hade många grymma sponsorer på vårt event, utan dem hade vi aldrig lyckats;)
Hummingbird

Carro

Postad den

Åh så många underbara produkter :)

Svar: Eller hur, har redan funnit några super favoriter bland dem;)
Hummingbird

Maya

Postad den

Mycket fint!

Svar: Ja många bra produkter lyckades vi få ihop, så roligt! Jisses var ett tag sedan du hälsade på härinne, kul att du är tillbaka!
Hummingbird

Moa

Postad den

Åh vad kul att läsa. Och så fina produkter 😍

Svar: Kul att du tycker det, kommer komma fler inlägg om kvällen hoppas inte mina läsare tröttnar bara;) Ja fantastiska företag som var med oss i detta verkligen! Har hittat många favoriter!
Hummingbird

J

Postad den

Fina saker!!

Svar: Eller hur, många helt underbara produkter, man får snabbt sina favoriter!
Hummingbird

Kamilla

Postad den

Jisses Linda vilka grejer påsarna innehöll. Ser på alla bilder att ni haft en magisk dag. Jag är så avis på er som fick ta del av all lyx.

Bra jobbat.

Kramis på dig.

Svar: Hihi, ja vi lyckades att få ihop det denna gången också;) Vi hade en fantastiskt dag och nu väntar vi spänt på bilderna från fotografen!Tack snälla och hoppas också att vi ses snart igen!
Hummingbird

Kommentera här