MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic (Andreas, Iram & Sofie).var en av de fantastiska företagen som var på plats under vårt event i lördags! Iram lade Botox (Azzalure) live på mig! Hade föreberett mig på smärta men det var så himla små fina stick med en supertunn nål så det kändes knappt. Jag boostade mig själv med godis till och med, hehe.
Iram är så proffsig och Andreas lade en stöttande hand på min axel, underbar personal! Keep up the good work!

Kvällen var superlyckad fler inlägg kommer då vi inväntar bilderna från kvällen. Vi hade också ett fantastiskt vinstbord som förtjänar ett eget inlägg. Kolla in min & Tanjas klänningar från Bubbleroom, så fina! Likaså halsbanden från Jane Koenig.

Bilderna är lånade från deras egna fotograf Jonatan Jungebrant. HÄR hittar ni hans instagram.

Kommentarer

Mirre

Postad den

Vilken lyckad kväll och roligt att bli stylad

Svar: Ja vi är nöjda och så glada att vi fick alla pusselbitar att falla på plats där vi ville;) Ja det där lilla extra vi hade på plats gjorde verkligen kvällen!
Hummingbird

Therese

Postad den

Så härliga bilder :D

Svar: Nej alla är olika :P Ja det är ju en del efterarbete gällande event :P

Svar: Tack Therese!! Ja förberedandet är ju det klart roligaste med event. Skall börja spåna med på vad jag skall prata om på middagen med er;) Om det är så att ngn hoppar av så har jag säkert kandidater som vill samåka med mig;) Hojta till i sådana fall!
Hummingbird

Joline

Postad den

Såå fina bilder!✨

Svar: Tack snälla sjukt duktig fotograf som Mybeauty Clinic hade med sig!
Hummingbird

Carro

Postad den

Vilka härliga bilder :)

Svar: Tack Carro! Kvällen var helt amazing, vi var så spända och exalterade över eventet. Nu såhär efteråt kan vi slappna av och ta igen oss, för nu är det över. Lite efterarbete kvar återstår;)
Hummingbird

Bella

Postad den

Låter som en bra kväll! Åh förstår att du var nervös, själv har jag faktiskt också fått botoxinjektioner fast i medicinskt syfte, och i händerna. Lider nämligen utav en neurologisk sjukdom. Var så nervös innan haha, men det gör inte så ont.

Svar: Åh kvällen var galet bra! Ja jag var nervös när hon "tvättade" av mig där jag skulle injiceras men sen gick det snabbt över. Trodde verkligen att det skulle göra ont. Men det gjorde det ju faktiskt inte, så blev jätteförvånad!Åh fina du, är botox det enda som hjälper?
Hummingbird

Renée Risberg

Postad den

Åh så kul med event! Och så coolt att de gav dig botox live :)
Svar: Jag hejade på Wiktoria men tyckte om Robins låt också. Han var i min topp 3 tror jag. Gillade du hans låt?
Det är kul att bo i Boston! Eller nu bor jag ju inte i downtown men ca en timme utanför, så det är kul att kunna åka in till centrala Boston över en dag när man vill gå runt lite där. Finns mycket fint och historiskt att se här i hela Massachusetts!

Svar: Ja event är kul men det är sjukt mycket arbete som krävs. Känns alltid skönt när det är över så man kan slappna av lite;)Jag tycker låten är bra men han har absolut ingen uttrålning eller känsla så dessvärre så tror jag inte han kommer ta sig långt på eurovision =( Hela framförandet kändes platt på ngt sätt.
Hur länge blir du där? Boston döpte vi vår nya hund till,hihi;)
Hummingbird

Sara

Postad den

Haha, det kanske var tur i oturen att de inte satte på mig också ;) Det gör så jäkla ont på mig när det sätter sig runt musklerna i och med att mina är såååå spända. Hur känns det nu i efterhand? :)

Svar: Jag trodde ju verkligen att det skulle göra ont, men det kändes nästan inte alls. Så jag blev ju väldigt förvånad Hade förberett mig på det värsta, hihi. Åh gud jag vet inte om mina muskler i ansiktet är spända. Det känns bra i efterhand, känns ju inte så direkt. Jag är jättenöjd och mitt nästa besök hos dem blir nog för en kemiskt peeling då jag är så fruktansvärt torr i min hy!Så himla kul att du kom så att jag fick träffa dig igen! Skönt såhär nu när eventet är över efter 4 månaders förberedelse.Vi var så spända inför detta, första gången för mig och Tanja ihop med;) Nu är det bara lite efterarbete som skall fixas. Nu längtar vi efter fotografens bilder med!
Hummingbird

Erika

Postad den

Men så kul! :)

Svar: Ja det var lyckat! Vi är jättenöjda verkligen!
Hummingbird

FeliciaO - Everyday / Fashion / Modeling

Postad den

Åh men vad roligt! :)

Sv: Vi var faktiskt på den andra Laxbutiken, den som ligger i Heberg :) Vi bor i Göteborg så egentligen kanske det skulle varit närmre med den i Ljungskile!? ;)

Svar: Ja vi hade ett toppenevent! Aha okej, ja Ljungskile hade kanske varit närmre,hehe.
Hummingbird

J

Postad den

Fina bilder!

Svar: Tack snälla du, dom hade en fruktansvärt duktig fotograf på plats!
Hummingbird

Kattis

Postad den

Ser verkligen så lyxigt ut och ni är jättefina i era klänningar!😀 men tycker ändå det låter lite läskigt att få botox live!
sv: åhja förstår det...ett vårvarmt italien, vem skulle inte tagga det!😀

Svar: Ja det blev verkligen en kväll av lyx, tänk att vi fixade det! Så kul!Tack snälla, klänningarna är så fina! Ja fast jag var superlugn av någon anledning, haha.Åh vi är snart vid våren skall bli fantastiskt!
Hummingbird

Kommentera här