Naturativ- Ekologiska skönhetsprodukter

[ Detta inlägget är i samarbete med Naturativ Sweden ]  

♣ Naturativ har en modern produktserie med fokus på naturen. Ekologiska skönhetsprodukter när det är som bäst. Fria från parabener, PEG, konstgjorda färg- och doftämnen, petroleumderivat och andra substanser som är förbjudna i naturkosmetik. Produkterna är dermatologiskt testade och ej testade på djur.

♣ Bland ingredienserna finns bland annat kallpressade oljor och smör, naturligt blomvatten och socker. Dom använder växt- och bivaxer, växtalkoholer och biologiskt aktiva växtextrakt. Dom köper bara miljöcertifierade och internationellt erkända ingredienser. Naturativ använder icke-raffinerade, kallpressade oljor som behåller alla sina vårdande egenskaper. 

Dessa fantastiska produkter fick vi äran att ha i vår goodiebag, då jag är väldigt noga med vad för typ av produkter jag använder. Framförallt till min känsliga hy. Min absoluta favorit är glitteroljan, scrubben och cuddling hand balm! Helt ljuvliga och doftar gudomligt! Vad använder ni helst för produkter??

Rich Body Butter, Cuddling Hand Balm, Glittering Oil, Body Scrub chocolate orange, Cuddling Sugar Scrub,Revitalising Hand Balm 
Kolla också in produkterna ur deras barnserie SWEET

UPPGE KODEN: LMEVENT så får ni läsare 20% rabatt på alla underbara produkter i deras webbshop.
(Gäller tom 11/4-17)


♥Annica som var på vårt event tog en helt fantastiskt bild när hon scrubbade sina händer! 

Kommentarer

Kattis

Postad den

Vilka intressanta produkter det där verkar vara, ska kolla in detta märke lite noggrannare!:)
sv: Jaså? Verkar vara många svenska städer som påminner om varandra!

Svar: Ja gudomliga produkter, jag gillar dem verkligen. Luktar ju så himla gott med!!Ja haha googla Uddevalla så får du upp en liknande bild på vår å som rinner genom staden ut i havet;)
Hummingbird

Carro

Postad den

Så lyxigt! :)

Svar: Ja extra lyxigt blir det med EKO produkter tycker jag också. Dom är verkligen värda att testa!
Hummingbird

Jeanette

Postad den

Tack för tipset! Hehe...Gör som jag, blunda för sånt som folk skriver om som inte intresserar dig.
Sv: Har ett rullande 4 veckoschema och jobbar varannan helg, gör både dagtid och kvällstid så det ser lite olika ut. Men om du har förslag sedan på datum så kan jag kolla mitt schema :)

Svar: Så lite så, älskar eko produkter! Ja haha får väl bli lite bättre på det men när det kommer till överexponering av ett märke i de sociala medier på alla sätt och vis så är det svårt att blunda för vart man än tittar så ser man det, haha.Jag återkommer när jag vet exakt datum men i början av april på en vardag blir det iaf;)
Hummingbird

Bella

Postad den

Aldrig hört om dessa tidigare, vilket bra tips!

Svar: Ja och att dom är ekologiska med är inte helt fy skam heller. Bra priser och jag älskar deras produkter. Sugen på att testa, så glöm inte rabattkoden då..shimmering oil är alldeles ljuvlig!
Hummingbird

Mirre - Sweetwords

Postad den

Eko gillar vi och tack för tips

Svar: Ja verkligen. Känns bra att veta att det är bra & naturliga råvaror i det man använder! Nu får ju mina läsare 20% också så då kan man lika gärna passa på att testa;)
Hummingbird

J

Postad den

Bra tips!!

Svar: Visst är det, känns bra att veta vad man ger till sin hud, då det trots allt tas upp i vår kropp sen;)
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Oh, lyxigt. Kanske värt att prova!

Svar: Gör det och passa på att utnyttja rabatten då vettja. 20% ifall du uppger LMEVENT ;)Jag bara älskar dessa produkter!
Hummingbird

Erika

Postad den

Vilket bra tips :)

Svar: Eller hur eko-produkter är det bästa som finns!
Hummingbird

Kommentera här