Sponsrat inlägg: WORKOUT!

Nya tider nu! På onsdag skall jag göra mitt första träningspass på länge och det blir ju såklart roligare med lite nya träningskläder! NU jäklar skall jag komma igång med träningen på riktigt igen! Har varit alldeles för lat det sista,hehe. Tycker att man får lite mer energi nu när våren nalkas!
Lovar att ta en instaselfie på ett knallrött fejs, hehe.
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Tröja HÄR / 2. Sport BH HÄR / 3. Träningstights HÄR / 4. Sportväska HÄR / 5. Skor HÄR

Kommentarer

Jeanette

Postad den

Min man har fått sån lust också och sagt att nu ska vi se till att ta oss träningstid, vi tränar ju hemma. Så jag jagar en bra app för hemmaträning :)

Svar: Ja det är ju ännu mer motiverande när man kan träna ihop på nått sätt. Av någon anledning väljer man alltid bort att träna, men det är ju så oerhört viktigt med vardagsmotionen för att kroppen skall må bra och NU skall det bli ändring på det för mig! Vi har gym hemma och jag upplever att det inte är lika motiverande faktiskt, men har man bara själv disiplin så funkar det säkert;)
Hummingbird

Carro

Postad den

Snygga träningskläder :)

Svar: Eller hur och så jäkla bra priser med!
Hummingbird

moa

Postad den

wow vilken läcker outfit du valt ut. det är nog enklare att komma igång när solen skiner det har du helt rätt i :) kram finis

Svar: Tack! Så bra priser med nu. Perfekt när man vill ta nya tag i träningen! Ja mer motivation, tack. Bättre väder we like!
Hummingbird

Mirre

Postad den

Men oh snyggt, hade gärna ägt

Svar: Eller hur blir ju så mycket roligare att träna då ju;)
Hummingbird

Kommentera här