Helgen: Spabad, Mini Cooper & altan

Igår morse var kranbilen här och lyfte spabadet på plats, tänk snart är det färdigt! När allt är klart så skall jag fota, visa bilder & göra en video så skall ni få er en rundtur ;)

Fredagen var helt underbart väder, satte mig på vår nya altan och bara njöt, med en kall Miller.

Lördagen: Fästman och hans kollega slet på med snickrandet, efter lunch så lämnade vi av Alfred hos han morfar för att sedan åka till Mini i Trollhättan för en provtur. Häftig bil helt klart, MEN knepiga detaljer i form av bågar runt knapparna störde mig ngt oerhört. En ful växelspak uppstickandes ur golvet som på gamla bilar. Inte så arbetad inredning alls. Annat med Mercan måste jag säga ;) Jag har bestämt mig!
Tvätt & andra bestyr fixades också med såklart.

Söndagen: Upp med tuppen (eller ja fästman var upp med tuppen). Tvättade sin bil, trimmade slänten. Jag Alfred & hundarna tog oss en promenad. På med diskmaskin & tvätt. Lunch idag hos Alfreds farmor.
Svalget bränner, ögonen kliar, huden bränner. Vad tusan är det såhär att vara allergisk mot pollen!? Sjukt mycket pollen bilarna är alldeles gula! Allergitabletten hjälpte. Har aldrig varit allergisk :/
Båda våra äppleträd blommar så fint nu!

Kommentarer

Mirre

Postad den

Härligt att du bestämt dig, kan tänka mig att du gjort rätt, förstår att du kan känna av pollen ska ju vara hemsk i år. Jag mår ju kasst,


Svar: Ja jag hoppas det,hehe. Jo de tär en fantastiskt bil så det har jag nog;)Ja det skall tydligen vara överdrivet mycket pollen iår med!
Hummingbird

Carro

Postad den

Usch vad jobbigt med allergi och härligt att spabadet är på plats... jag är född i Mölndal, när jag var 5 flyttade familjen till Lidköping, så där växte jag upp. Sen flyttade jag till Växjö för att plugga och efter det flyttade jag till Göteborg då jag ville bo där och sen flyttade jag till sambon i Kungsbacka. Men i Lidköping och Växjö bor mina närmsta vänner :)

Svar: Aha då är jag med! Kul Kungsbacka alltså, inte så långt ifrån mig som bor i Uddevalla. Du är väl med i vårt nätverk? www.lmevent.se ?
Hummingbird

elin

Postad den

Sv:Hm så konstigt , så har det aldrig hänt för mig mina fransars under har inte skett någonting med!<3

Svar: Kanske har och göra med vem som gör dem samt att när jag skulle ta bort dem så ville inte limmet lösas upp. Du kanske har bättre franskvalité än vad jag har också, hehe.
Hummingbird

Kattis

Postad den

Låter som en helg med full fart, härligt att du bestämt dig nu då! Blir spännande att se bilderna från uteplatsen sen med SPA och hela kittet!:D

Svar: Ja full fart som vanligt men ändå lite lugnt också emellanåt ;) Jaaa skall bli kul att visa upp allt när det är färdigt!! Längtar!
Hummingbird

Tilda Barkselius

Postad den

Himla mysigt att få läsa om din helg!

Svar: Kul att du tycker det;) Även om den kanske inte var jätteintressant så kom jag på att jag alldeles för sällan bloggar om det ;)
Hummingbird

Jessica Högberg

Postad den

Tråkigt med pollen allergi
GRATTIS till köpbeslut, tror inte du blir ledsen

Svar: Ja alltså skitpollen, mer än någonsin nu med tydligen! Tack, ja det känns helrätt!
Hummingbird

Jennifer Queen

Postad den

Låter som en bra helg :) Jag tror med jag har börjat reagera på pollen. Har dock aldrig reagerat innan :O

SVar: Nejdå det var inget allvarligt som hände :)

Svar: Ja en kanon helg, hade önskat det hade varit lite varmare bara. Inte kanonväder, men ok. Men man vill slippa ta på sig en tröja nu liksom! Ah det skal tydligen vara oerhört mkt pollen iår =( Ah men vilken tur då!
Hummingbird

Kommentera här