New Sound!

I lördags när jag var inne och lunchade med Thessan så köpte min fästman nytt ljud,förstärkare och högtalare..gott med bra ljud! Självklart köpte vi det högst rankade och bästa förstärkare & högtalare;)

Idag har vi cleaned,cleaned & cleaned..o fixat i finrummet för att få det bra.

Ute till höger i min kategori hittar ni renoveringsbilder bland annat, check it out!Skuld,Saknad,Svek,Skam Skugga

Japp om ni undrar varför inga bokrecensioner har kommit på ett tag så har jag sträckläst dessa böcker från den raffinerade & prisbelönta författaren Karin Alvtegen.
Nu kan jag börja på mina böcker jag köpte på rean!

Riktigt bra böcker, nu när det är bokrea passa på att handla dessa!! Dom är värda varenda krona!

BETYG 5/5

"Peter Brolin sitter ensam på Nyléns konditori. Svårt skuldsatt, handlingsförlamad och i väntan på ännu en ångestattack. Plötsligt öppnas dörren och en okänd kvinna kommer fram till hans bord. Hon tar honom för någon annan än den han är och innan han har hunnit protestera har hon försvunnit igen. Efter sig lämnar hon ett paket som han mot tusen kronor i ersättning ska leverera till hennes man. Paketet och dess skrämmande innehåll drar in Peter i en mardrömslik jakt på en galen, besatt kvinna. En jakt där han till slut också tvingas konfrontera skuggorna från sitt eget förflutna."

BETYG 5/5

"Sibylla Forsenström finns inte. Sedan femton år tillbaka lever hon helt utanför det etablerade samhällssystemet. Som en av Stockholms många uteliggare överlever hon dag för dag, med allt hon äger och har i sin ryggsäck. Att skaffa mat för dagen och en tillräckligt avskild plats att sova på kräver hennes energi dygnets alla timmar. Och det hjälper henne att hålla tankarna borta från det förflutna, varför hennes liv har blivit som det har. Så händer det som inte får hända. En natt råkar hon befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. En man blir utsatt för ett brutalt mord, och alltför många tecken pekar på att det är Sibylla som är den skyldiga. Ingen har frågat efter henne på femton år, men plötsligt är hon Sveriges mest eftersökta person. Överleva från dag till dag, det vet hon att hon klarar. Men nu gäller det att fly…"

SJUKT TVISTAD BOK 5/5

"Eva och Henrik har levt tillsammans i femton år och har sonen Axel ihop. Deras äktenskap har sedan länge gått i stå och plötsligt inser Eva att Henrik har en annan kvinna. När han förnekar sin otrohet upplever Eva hans lögner som ett oförlåtligt svek och i vrede och desperation bestämmer hon sig för att hämnas. Samtidigt vakar en ung man vid en sjukhusbädd. I över två år har hans flickvän legat i koma efter en olycka. Alla dessa dagar har Jonas skött och älskat henne som om ingenting har hänt, men nu börjar hans tärande längtan efter närhet bli alltmer plågsam. Och han börjar bli besviken på Anna som vägrar vakna. Som inte rör vid honom. Som sviker honom ännu en gång.


RIKTIGT BRA MEN DE ANDRA VAR BÄTTRE 3/5

"Monika och Maj-Britt är vid första anblicken så olika som två människor kan vara. Monika är både utåtriktad och framgångsrik i sitt arbete som överläkare, medan Maj-Britt är en kraftigt överviktig ensling som snabbt bryter ner varje person som hemtjänsten vågar skicka. De har dock en sak gemensam – ett smärtsamt förflutet som gör att de inte vågar låta någon komma dem nära. Både Monika och Maj-Britt drabbas till slut av händelser som återuppväcker de onda minnena och deras liv kommer att förändras för alltid. Men det är först när de två främlingarna möts som allt ställs på sin spets: Kommer de att kunna försonas med sitt förflutna, med skammen? Eller måste något offras på vägen? Karin Alvtegens fjärde bok Skam är en spännande och omskakande skildring om rädslans makt, om sträng religiös uppfostran och förbjuden sexualitet. Och om den största skammen av dem alla: Att aldrig ha känt sig älskad."

LITE BESVIKEN PÅ DET OTIPPADE SLUTET 4/5.

"Nobelpristagaren Axel Ragnerfeldt har allt han någonsin kunnat drömma om. Älskad, beundrad och högaktad för sina böcker kan han se tillbaka på ett långt liv kantat av framgång och respekt. Han är arbetarsonen som tack vare sin flit och sina uppoffrande föräldrar blev en nationalikon för hela det svenska folket, en man vars ryktbarhet skulle bli så stor att ingen i hans närhet kunnat undgå att påverkas av den. Men vägen till framgång är sällan rak och giganter kastar ofta djupa skuggor. När en ensam åldring avlider sätts ett ödesdigert händelseförlopp igång, och uppgifter om en långt mörkare historia än den ljusa framgångssagan börjar sippra fram. En historia som rymmer fasansfulla hemligheter, svek, lögner och död "

Puss på er!

Nu skall jag in till stan & luncha med Thessan på Cactuz, mumma lätt grymmaste stället i stan förutom Thai då=)
På fredag skall jag till frissan o fixa håret, gött ser för jävligt ut nu! Skall bli ljusare inför sommaren!Ah kom på det köpte ju nya glasögon för ett tag sen som jag inte visat er, Dolce & Gabbana, vad tycks?

Finally!

Hej på er,
Nu har kläderna från Nelly kommit, det blev detta:
Sedan beställde jag en skitsnygg stövel på rean, men de hade plockat fel så jag fick högklackade istället(se nedan o hjälp mig!),hehe som kostade 199:- jag har då egentligen betalt 150:- för den.
TYCKER NI JAG SKALL BEHÅLLA DENNA SKO?
JAG VAR JU SUGEN PÅ STÖVLARNA FÖR DET KANONPRISET MEN DE ÄR BORTTAGNA FRÅN SIDAN SÅ OM JAG SKICKAR TILLBAKA DESSA FÅR JAG 150:- PÅ KONTOT ÄR DET NGT ATT VELA MED?


Bok shopping;)

Idag handlade jag givetvis på bokrean som startade, knep de sista av ett par böcker, glad jag blev=)
Kalaset gick på 1095:- och det är värt varenda öre!

Igår klickade jag hem på Nelly för 1000:- massa fint! Kommer nog bilder på det med, några utav kläderna som klickades hem är i inlägget nedan;)

Nu snöar det igen, crap!!

Min lista inför bokrean imorgon!

Imorgon drar bokrean igång så efter jobbet blir det att trängas;)
Blir säkert något bortfall samt tillkommande av bok;)
Årets höjdpunkt är detta för alla bokälskare!

♥ Is och vatten, vatten och is- Majgull Axelsson
♥ Svinhugg- Marianne Cedervall
♥ Sin ensamma kropp- Elsie Johansson
♥ Rymmaren- Thomas Bodström
♥ Hypnotisören- Lars kepler
♥ Mörk Kust- Peter Temple
♥ I de lugnaste vatten- Viveca Sten
♥ Inspärrad- Teresa Cooper
♥ Infiltratören- Lasse Wierup
♥ El Choco- Markus Lutterman
♥ Begrav mitt hjärta vid Wounded Knee- Dee Brown
♥ Nya projekt för trädgården- Malena Skote
♥ Fashionista- Martina Bonnier
♥ Gör smycken och annat vackert av pärlor
♥ Köksfröjder året om

Typiskt!

Ja, är inte saker och ting typiskt?! Patrik jobbar i Strömstad och kommer hem på torsdag.
Som ni kanske har lagt märke till så är det ganska mycket snö och för att komma till vårt hus har vi en förrädisk backe som är ganska svår att ta sig uppför vintertid!
Har gått galant hela vintern uppför den jävla backen tills idag! När han inte är hemma!! Gled in i snövallen o kunde varken köra fram eller bak!
Tur att min arbetstid är normal så att det blev en kö utav två grannar, tack & lov fick jag hjälp!!!

Men visst är det typiskt!?
Nu skall jag läsa min bok! Kommer en megarecension av flera böcker när jag är klar med den;)


Surrogates & Terminator Salvation

När man är insnöade så får man se på många filmer;)Med Bruce Willis i huvudrollen då kan inget gå fel..
How do you save humanity when the only thing that's real is you? Ja en riktigt skruvad film som är grymt bra!Terminator- Salvation....åhhh vilken bra film!!! Christian Bale som John Connor kunde inte bli bättre och att Arnold dyker upp som en robot, grymt! En välgjord film...kanonbra!

Linda Loves Roof Jumping

Den nya sporten, skitkul!! Haha!!! Japp skitmycket snö, totalt insnöade här! Lite mysigt ändå;)

Har varit uppe o skottat vårt tak, skottat fram bilen. Ja, vår dag har bestått av att skotta snö, bra träning. Känner hur det värker i armarna, gott!

Tjötade med en galen granne som gick förbi glad i hågen med ryggsäck på, undrar vilken stuga han har varit och tagit sig en jäkel i...=)

Vi har ätit en supergod paj och givetvis ett glas vitt till det;)
Skitkul dag, man har gjort sina praktvurpor, hihi;)

Älskar Bokrea!!!

Skall ni handla på bokrean? I så fall vilka böcker skall ni handla?

Jag skall verkligen handla på bokrean gör det varje år, så himla kul,älskar att läsa böcker med;)
Den startar 25 feb!
Jag sitter här o gottar mig med utskicken som kommit! Skall göra min egna lista på böcker så fort jag bestämt mig vilka jag skall handla och lägga ut den här på bloggen;) Lite svårt att bestämma mig kan jag säga!

Jisses vilket väder vi har! Vi ställde in överraskningen ikväll, det blir nästa helg med några vänner istället. Orkar inte ut o köra i detta vädret=(


Välkomna backen istället för att banna den..

Löpning i backe:
Pheww direkt efter jag kom hem från jobbet så tog jag med mig Greven ut och tränade i en backe vi har här.
Gå nedför backen och springa uppför såklart.
Kämpigt, men efter lite träning blir kondis och styrka fin,fint!!
Detta är en snabb träning och man kan ju öka antalet repetitioner om man vill men 10 var lagom att börja med sen är man helt slut!!
Förresten jag är ju gammal friidrottare och fotbollsspelare, hm undrar om det blir Göteborgsvarvet nästa???Är nog lite försent ute när det gäller träningen i sådana fall tror jag.

10 rep. idag.
Lite om backträning:

Genom att träna backe får hjärtat och lungorna jobba ännu hårdare. Backträning gör så att du tål mjölksyra bättre. Den träningen har du igen när du sedan ska tävla.

Man får förhöjd muskelstyrka, i synnerhet i quadriceps, starkare och mer elastiska senor och ligament, utökad steglängd och -frekvens, högre knälyft, bättre löpekonomi, tuffare psyke. Allt som allt en starkare grund att bygga all annan träning på.
Backträning ger också bättre självförtroende inför backarnas plötsliga uppdykande på tävlingarna. Väl medveten om att du har tacklat backarna på träning inser du att varje backe kan välkomnas i stället för att förbannas. Den kommer ju att ge dig utökade chanser!

Backlöpning är det mest naturliga sättet att få upp löpstyrkan. Maskinerna på gymmet arbetar med isolerade muskelgrupper. Inget kan hjälpa löpningen lika mycket som…löpning! Då får alla muskelgrupper samordna sitt arbete och hjälpa till att bära hela kroppsvikten..
Backarna kräver att kroppens tyngdpunkt lyfts i varje steg.


Law Abiding CitizenSåg denna i söndags! Helt ok film, jag gillade den trots slutet skulle vara lite uppenbart...

"Ett psykotiskt geni, fängslad för morden på sin frus banemän, hotar att starta en fruktansvärd mordvåg över hela staden om han inte släpps fri. Åklagaren, som vanligtvis brukar vara beredd att förhandla, står dock benhårt fast vid att inte vika sig denna gång. Och som på kommando börjar folk dö på fruktansvärda sätt runtom i staden, precis som fången hotat med. Situationen utvecklas till kaos och alla vill se åklagarens huvud på ett fat. I ren desperation inser han att det är de beslut han själv tagit som kan ha skapat denna sanslösa massmördare - och att han själv är den enda som kan stoppa blodbadet"

OS-2010 Vancouver

Ser inte så bra ut för svenskarna dock. Hoppas vi kammar hem ngn medalj iaf och bevisar att vi inte är helt kassa!
Jag är inget fan av OS faktiskt, hockey är iofs kul. Näää har inte tid helt enkelt att följa OS.

SER NI PÅ OS??

Här ser ni vilka som tagit medaljer iaf;)


Idag har jag varit med båda hundarna för vaccinering och gjort ett återbesök för Grevens lilla hudbesvär han hade. En hudinfektion som nu är över! Han blev röd & irriterad och fick några utslag i huden. Tur att det inte var ngt värre med vår guldklimp..
Har lagat en dundergod lasagnette & väntar på min kära fästman som arbetar som en gnu, många övertidstimmar blir det på en månad, vilket man inte skall klaga på iofs;)

Puzzzz....

Linda hudtips - Var rädd om din hud!

Många slarvar med skötseln och rengöring av huden tänkte jag komma med lite enkla tips här.

♥ Rengör huden noggrant varje morgon & kväll med bra produkter. AKTA DIG FÖR TVÅL! Den tvättar bort hudens naturliga fetter och torkar ut din hy. GÅ ALDRIG OCH LÄGG DIG MED SMINKET PÅ!
Använd rengöringslotion (cleanser) för att lösa upp smink och annat smuts. Därefter använd ansiktsvatten (toner) utan alkohol. Använd aldrig produkter med alkohol i de torkar ut din hy!

♦ Tips på bra rengöringsprodukter är Boots No7 Soft and Soothed Gentle Cleanser and Toner, de är parfymfria, pH-balanserad och torkar inte ut huden. Specifikationer Vitamin E hjälper till att ge fukt till huden. Mineralolja rengör huden.Hypoallergeniska och Dermatologiskt testade.

Båda kostar 145:- i min webshop BeautyInsideOut.se

♥ När du gör rent din hy passa även på att massera ansiktet försiktigt, detta stimulerar blodcirkulationen.

♦ Återfukta din hud och använd gärna nattkräm. Hantera huden varsamt gnugga inte in krämerna utan klappa in dem med det svagaste fingret ringfingret. Kan verkligen rekommendera Boots No7 som jag säljer i min webshop.

♥ Drick mycket vatten.

Cup Of Thea?

Underbara muggar som är köpta i Tjeckien, typisk tjeckiskt porslin detta, lite finare;) Älskar det där lite nygamla utseendet...porslin för kungligheter..
Tog denna bilden i vårt nya fototält, kanoners!!!!Efter jobbet så åkte jag o hälsade på min kära vän Erika o hennes lille grabb William. Alltid lika trevligt o tjöta lite!
Så är ganska nyligen nyss hemkommen, skall bli nice den 6:e mars..vi kommer lyfta taket;)

Boots No7

Nu är det uppdaterat i shopen och en tillkommen nyhet till Boots familjen i min shop är No7 Soft & Soothed Gentle Toner for Normal/Dry Skin.
Har tidigare bara haft Cleanser, men nu finns även Toner i lager! Samt att nu finns alla Boots No7 produkter i lager igen!

Ni som inte tidigare har provat Boots No7,GÖR DET! Det är helt underbara produkter som är Hypoallergeniska och dermatologiskt testade. Huden blir som ny när man använder dessa.
Har ni frågor kring Boots produkterna bara fråga på, jag är en flitig användare av dem själv.Ni som vill ha smyckes, design eller skönhetsparty, kontakta mig! Gå även in och läs under fliken Homeparty i min webshop BeautyInsideOut.

Pimpa brevlådan

Japp igår köptes det en ny brevlåda en vit plåtlåda. Stilren, för att få den lite roligare och inte som alla andra brevlådor så skall jag dekorera den tänkte jag med denna dekor;) finns en del att välja bland på Panduro. Pris 2 för 49:- Lite kul om man är i pimpar tagen;)


Ljustält för produktfoto

Tjohoo detta fina kit fick jag av mina kära fästman i helgen. Så att jag kan göra proffsiga produkt fotograferingar till min webshop BeautyInsideOut.se
Riktigt bra och behövligt om det skall bli bra!
Tack så himla mycket darling!!!
Superenkelt att packa ihop o ta med sig är liksom som en kombinerad väska alltihopa!


Gör som proffsen, använd ljustält för att få jämn belysning och snygga reflektioner. Kitet har det du behöver för att med hjälp av din kamera ta riktiga studiobilder. Perfekt för produkt- och macrofotografering. Lätt att sätta upp och montera ner. Innehåller ljustält (43x43x43 cm), två 50W halogenlampor med ställ, kamerastativ och förvaringsväska. Bakgrundsduken är vändbar, ena sidan blå - andra sidan grå. Denna duk är fastsatt med kardborreremsa.

Full fart

Japp idag har här varit tempo vill jag lova..! Allt med fläkten i köket är klart! Jag har städat ur båda gästrummen. Tvättat all tvätt, gött!
Promenerat & tränat dogsen såklart. Snart får vi lite besök här med;)

När man renoverar som vi gör så har vi förmågan att lägga all bråte i gästrummen vi har. Sedan så längtar jag till våren så vi kan åka till tippen, våra förråd behöver tömmas. Allt som blivit över när man renoverat osv finns där. Får inte in sakerna som är meningen skall vara där=(
Men snart så!Gårdagens vinnare Salem Al Fakir o Ola.
Olas låt var ju riktigt bra men Linda Pritchard kunde tagit Salems plats helt klart! Riktig bra tempo i den låten! Kunde nog ha gått hem hos de baltländerna som alltid har förmågan att rösta på varandra. Gillade faktiskt Anders Ekborg med, låten var bra o han har en grym röst!

Dolph Lundgren...;)

Japp han är grym och har sedan länge varit min favvo och han är så jävla ball!!!! Han är en grym skådis, han är stenhård fighter i alla filmer, Me Like it! 
52 år gammal, hallå...tänk om man kan se så ut när man är 52!!!!!
Sedan gjorde han debut som programledare och det gjorde han med excellens!! Fan vad grym han är, spelar på det där lite tuffa,hehe....

Beautyful blogger award

Fick denna av bästaste Mia, min vän hon vet verkligen hur man förgyller ngns dag! Tack!Med utmärkelsen följer vissa regler och reglerna är:

- Thank the person who nominated you for this award.
- Copy the award and place it on your blog.
- Link to the person who nominated you for this award.
- Tell us seven interesting things about yourself.
- Nominate seven bloggers.
- Post links to the seven bloggers you nominated.

1: Jag har 3 tatueringar, en på foten, sidan av ryggen och mellan skulderbladen;) blir säkert flera...
2: Jag vill verkligen åka till Australien, tibet, Nya Zeeland & Madagaskar! Älskar att resa!
3: Jag är ingen morgonmänniska inte heller ngn kvällmänniska, haha!
4: Har förmågan att pigga upp o peppa mina goda vänenr när de behöver det!
5: Det värsta krypet jag vet är skalbaggar!
6: Är jäkligt orädd för saker o ting!
7: Säger alltid vad jag tycker & tänker, take it or leave it!

Jag nominerar följande;

Tina, Simone, Johanna, Anna, KarolinaViola, Erika, Madeleine


Imorse & Nu

Imorse var jag uppe som sagt o skottade ut bilen!
Såhär såg det ut då;)VIPS SÅ NÄR JAG KOM HEM SÅ SÅG DET UT SÅHÄR, TACK KÄRA PAPPA!!Mia nu fattar du att vi kan ha en hel husvagnscamping på vår uppfart o nääää vi orkar inte skotta heelaaa uppfarten för hand! Den är också större än vad den ser ut på bild;)

Biceps träning 06.00

Yes nu imorse gick jag upp 06.00 o skottade snö, vi har snöat in totalt typ..hehe..så jag skottade snö i 45 min för att få ut bilen. Då fästman körde fast o hans kollega fick dra ut honom från vår uppfart så tänkte jag äsch jag rusar upp o får mig lite morgongympa positivt tänkt va?
Ikväll är det träning som står på schemat,Patrik skall iväg och spela innebandy o jag skall träna nere i vårt gym! Hopprep bland annat;) Tjohoo jag e riktigt taggad idag! Var nog motionen på morgonen som gav mig lite jäklar anamma!
Måste ta kort på snöhelvetet med;)


Puss o ha en go dag alla!!

Beställt H&M

Beställde lite snygga kläder ifrån H&M i helgen! Kalaset gick på 1600:- här kommer några utav de saker jag beställde..
Första bilden så föll jag både för toppen o de urläckra treggingsen;)
Förutom dessa beställde jag lite basplagg o nya träningskläder,strumpor,trosor osv;)

Helga The Moose

Japp igår så promenerade denna skönhet alldeles utanför vårt hus,hehe. Alldeles orädd tills hon/han? hörde hundarna här inne. Dom varnade oss för älgen ute på vår väg kan jag säga;) Har aldrig någonsin hört Greven morra så högt o argt..
Fin är den iaf, inte så gammal..