Bigarråsylt = Det bästa som finns!

Passar utmärkt till kött, det är klockrent! Vi åt redan av sylten igår, underbart gott!
Igår kokade jag min egna bigarråsylt utav bären jag plockade på jobbet;)

Jag sköljde och kärnade ut 1 kg bigarråbär (körsbär).Rensa bort skadade bär de förkortar hållbarheten. Blanda dom sedan med 5,5 dl syltsocker och låt koka upp i 3-5 min.

När sylten har kokat av måste man vara noga med att skumma av den, lämpligt att göra med en sked. 
Sedan fyller du på väl rengjorda burkar upp till kanten. Förvara dem svalt.

Kommentarer

Anna - Gravid ♥

Postad den

Aldrig smakat bigarå sylt tror jag! men jag kan tänka mig att det är gott!

Sandra T svarar ♪

Postad den

det är just därför jag inte tror på vad tidningarna skriver, men man vet aldrig ;)

Anna - Gravid ♥

Postad den

Du skickade visst hit dina moln!!! :-P

sofia- my life in words.

Postad den

hallåhallå! nu har du chansen att bli vinnare av "veckans blogg" hos mig! allt du behöver göra är att anmäla dig & så lottar jag ut 7 stycken på onsdag! chansen är stor, så anmäl dig :)

här har du direktlänken! lycka till nu!

http://adayofmylifee.blogg.se/2010/july/lets-do-this-again.html#comment

isabelle

Postad den

Gud så fin blogg du har!

Är allt bra med dig annars? :)

isabelle

Postad den

Svar: Det kan jag göra :)

Anna - Gravid ♥

Postad den

Trots molnen är det galet varmt här med..Så det blir nog åska här.. :-(

MOOOLLYS

Postad den

Hej :D allt bra idag?

Linnea

Postad den

sv: Tråkigt! Men idag har ni väl fint väder? :)

Fröken M

Postad den

Tack ! jag såg att de hade biggaråer på willys nu så jag ska köpa hem ett kg och testa =)ha en skön kväll !

Eleonore

Postad den

Bigarråsylt låter ju supergott, vad brukar du ha den till? :)

Synd att din rabarber inte är klar, får vänta på det goda då :D

adelisa

Postad den

du var fin du :)

Kommentera här