Kommentarer

Art By Tina

Postad den

Jag väljer ett varmt grekland före ett lika varmt sverige vilken dag som helst på året. Spelar ingen roll sommar eller vinter, tycker alltid att det är underbart att resa, se nya platser, äta annorlunda mat, sola, bada - jag är nog ingen "hemma" människa. Fast den dagen vi köper hus och bosätter oss "på riktigt" då kanske jag blir det. På dom här 6 veckorna jag har semester har jag räknat ut att jag bara kommer vara hemma i 9 dagar (eller rättade sagt, jag har 9 oplanerade dagar kvar), har varit ledig i en vecka nu men bara varit hemma i två dagar än så länge.

Mia

Postad den

De är för sköna vovsen, särskilt när den store ligger o lillis pussar på :-D gosegulligt!Ta med lagom, vi kan kolla när vi kommer på torsdag och provställa upp på bord om du vill?Idag är det helt blåsfritt, då blir det nästan för varmt, men säkert bättre nere vid havet ... får snabba mig på nu för nu ska vi dra ...Puss o kram see y soooon

|| mannen som kan prata om hundar ||

Postad den

Så söta :)Sv: Ja, under vår semester hoppas vi kunna börja gjuta vår kommande pool :P

en sexblogg. ;-)

Postad den

jag har precis startat en blogg som handlar om sex. just nu är det ganska ny startad så det är inte så mycket, men det kommer!

just nu söker jag pinsamma sexminnen, har du något du vill dela med dig av så får du gärna komma in och kommentera eller så skickar du ett mejl, men det tar vi sen. Självklart är man anonym! :)

Billy

Postad den

Nej men oj vad roligt^^ Trodde jag aldrig, men är lite opraktiskt att räkna stegen med mobilen måste jag säga :*/ Fast har ju bevisat att det fungerar.. Hihi tar gärna över tills nästa vecka och en vecka fram eller så.Ha det gött på semestern kramar<3

Jannie

Postad den

Nu har jag bytt blogg till finest.se/jannieJag hoppas att ni som följt mig en del vill följa mig nu också. Vi kan köra en liten frågestund också!

Eleonore

Postad den

Hihi va söta de är då!Gud så gott med makrill och färskpotatis! Hur brukar ni göa med makrillen?

Thessan

Postad den

sv. orkar du renovera i denna hetta+ Har jobbat hela dagen, genomsvettig så nu ska jag inte röra mej en millimeter till, bara äta glass =)

Vanilla coctail

Postad den

tack ;)

Tant Kim | Design

Postad den

Se där gratis middag. Fan va härligt. :D

Anonym

Postad den

Åhhhh så söta!!Nu har jag också semester!Jippiee!Kram

Michael Jackson [Minnesblogg]

Postad den

Fin blogg! :)

Kommentera här