Hypnotisören- Lars Kepler

*******EN ENASTÅENDE VÄLSKRIVEN THRILLER MAN KAN INTE LÄGGA IFRÅN SIG BOKEN EN SEK, JAG PLÖJDE 572 SIDOR PÅ 3 DGR****DEN ÄR SPÄNNANDE FRÅN SIDA 1***

"I ett omklädningsrum på en idrottsplats i Tumba utanför Stockholm hittas en man brutalt mördad. Sedan återfinns hans fru och dotter lika besinningslöst ihjälhuggna i familjens radhus. Avsikten tycks ha varit att utplåna hela familjen.
Men sonen överlever, svårt skadad, och när kriminalkommissarie Joona Linna förstår att det finns ännu en familjemedlem kvar i livet, en syster, inser han vikten av att hitta henne innan mördaren gör det.
Sonen svävar in och ut ur medvetslöshet, och för att kunna skynda på förhörsprocessen tar Joona Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark och övertalar honom att hypnotisera pojken för att få en bild av händelseförloppet.
Därmed bryter Erik Maria Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en skrämmande kedja av händelser tar obevekligt sin början"


Jag ser fram emot alla hans böcker har därför förhandsbokat den andra boken!!!!" I juni 2010 hittas generaldirektör Carl Palmcrona hängd i sin paradvåning på Östermalm. Rummet där han hänger är helt omöblerat - det finns ingenting att klättra på. Samtidigt påträffas en död kvinna på en fritidsbåt som driver runt i Stockholms skärgård. Hennes lungor är fyllda av bräckt vatten, men det finns inga spår av detta vatten på kläderna eller resten av kroppen. Hon har drunknat på en båt som fortfarande flyter.
De båda dödsfallen visar sig vara början på ett mycket skrämmande förlopp. Om inte kriminalkommissarie Joona Linna varit så envis hade gåtorna aldrig fått några svar.
Denna sommar står svensk polis inför sitt farligaste fall någonsin. Vissa kontrakt kan man inte bryta ens genom sin egen död" 

Skickas från bokus den 14 juni, lääängtar!!!!

Kommentarer

alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

Postad den

Hej :) Jag är med i en fototävling jag sjukt gärna skulle vilja vinna. Kan vinna en systemkamera och min egen kamera suger.

Så skulle du kunna slösa 5 sekunder på att lägga en liten röst på mig ? :D Man kan rösta 1 gång om dagen :D så förlåt om jag frågat förut hihi men vill så gärna vinna :$

Länk; http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=2145

Anna - Gravid ♥

Postad den

Vi väntade tills efter rutinultraljudet då vi visste att allt såg bra ut...Anna - Gravid ♥

Postad den

Jag måste ju fråga..Ska du ha???

Tant Kim | Design

Postad den

Okej. Lycka till. :D Hoppas du får en tip top dag. :D

Modekatt

Postad den

Låter som en intressant bok! Jag bara älskar att läsa riktigt bra böcker, läser just nu endast måbra böcker :) Marian Keyes skriver sådana!Japp säg till när du har vägarna förbi här!& så har jag en fråga: Har kollat på din webbshop igenom läppglansen, undrar om någon av de är lite lipplump?

Förresten så gillar jag din webbshop mycket speciella grejer har du där!

Kram

Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Postad den

Åhh jag älskar deckare och thrillers, ska lätt läsa denna med...Ja den är verkligen helt uderbar, prefekt på alla sätt och vis. Det bästa är att dte verkligen står Linda oLsson över den och med assesoarerna så kommer det att bli kanon :)

Johanna

Postad den

Ja gör det haha :)

LORISSALOVEBOMB

Postad den

åh verkar kanon ju! Har du läst boken Parfymen? :) SÅÅÅÅÅ BRA!

Sandie

Postad den

Hört att de ska vara bra. Då kanske man ska ta och satsa på dem till all annan sommarläsning man har =)

Eleonore

Postad den

Hehe det är ju så böcker ska vara, man ska inte vilja göra annat än att läsa :)

Anonym

Postad den

sv: hehe det var riktigt roligt, speciellt att åka karuseller ;D

malin-helena

Postad den

ojoj, vad du har läst!! Måste vara bra om du plöjde boken på 3 dagar. :)

Semester är underbart! Bara, nästan bara, göra saker man vill. ^^Jag har suttit och kollat efter solresor. :) Jag och Johan ska åka iväg vecka 29 och kanske följer 2 vänner med också. :) Ska bli skönt, skönt.

Men vi har inte bokat något än, det får bli sista minuten. :)Vad har du för planer för semestern då?

anna

Postad den

tack för boktipset!

Linnea

Postad den

sv: Åh vad roligt att hitta en bok som man verkligen fastnar för. Jag borde börja läsa någon bok kanske ska gå och köpa den då eftersom du gillar den så mycket:)

Josefine

Postad den

där var den andra boken ja :) den verkar också bra ! tack för tipset ;) är en riktigt läslus nu på sommaren ja :D haha

Thessan

Postad den

sv. hade du solen hos dej idag oxå???

Kashaya

Postad den

Den där vill jag läsa.=)Vi åker till Wien.

emelie

Postad den

sv: blev de något köpt ifrån H&M?

Kommentera här