Langos i Lysekil

I måndagskväll åkte vi över med färjan till Lysekil, vilket är väldigt nära där vi bor. Jag fick min älskade Langos tillslut, hihi;) Underbart gott är det!

I den mittersta boden på sista bilden där finns Langos!! Sedan ser ni den vackra Lysekils kyrkan som står ståtligt över hela staden!
Kommentarer

Anonym

Postad den

Hej! :)

kan du rösta på mig som veckans blogg! jag är nr 12http://liveonetime.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-finalister.html#commenttack på förhand.

Modekatt

Postad den

Vilka mysiga bilder & SÅ brun du har blivit!Nästa måndag så åker jag iväg utomlands , så det var ju synd att vi inte kan träffas men någon annan gång får det bli!Ha en mysig kväll /kram

michelle

Postad den

langos är SÅ gott! :)

senada

Postad den

Snygg blogg! :)Kram.

Eleonore

Postad den

Va mysigt det ser ut att vara i lysekil. Langos är ju så gott, speciellt med mycket topping som på din :DThessan

Postad den

sv. haha, då hade du det nog tryggare än vad jag hade det när det åskade, jag va mitt ute på havet =)

Johanna

Postad den

langos är mums... de som de gör här är dubbelt så stora ;)

Fotograf Emelie Ringblom

Postad den

sv: tack:)

Mia

Postad den

Ja det är till att göra oss avis här ser jag :-( men faktiskt, vi hade ju så sjukt kul o ingen orkade nog åka för Langosen då när det begav sig :-D Fin-fina bilder o mys på tumis, precis vad ni behöver efter invasionen !!!! Kramelikram!PS/ skickat din adress till L så han kan skicka uppgifterna direkt till dig i stället för via mig!

emelie

Postad den

svar: haha ja jag har ju det.

Dock tills jag hittar en jag kan ha..

Linnea

Postad den

sv: Det var sannerligen mysiga bilder! :) Hoppas du haft en bra dag, godnatt!:)

Art By Tina

Postad den

Inte visste jag att det fanns langos i lysekil, tycker nästan bara att man hittar dom på festivaler runt om i sverige, bra tips, får kanske bli ett lysekilsbesök i sommar.Ja, resan var underbar, grekland är underbart, fast det visste jag ju redan=) Nu ser jag fram emot Brighton i tio dagar, älskade Brighton, favoritstaden framför alla andra.Ni verkar göra många små mini-sommar-utflykter, sådana älskar jag!

Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Postad den

Åhh vilka härliga bilder, blir fan avis :)

Dom mår bättre nu men är fortfarande enormt trötta av värmen. Men vem är inte det...

malin-helena

Postad den

Det där ser riktigt härligt ut. :)Jag har ju inte bott här nere så länge så jag har liksom inte hunnit se mig omkring så mycket. :P Men vi ska väl försöka komma iväg till Smögen i alla fall i år. :)Men först är det Kreta på schemat. ;)

Julia

Postad den

sv: Innan jag ens hann upp hade han smitit. Färgen på bilen såg jag när han körde ut i rondellen, men registreringsskylten hann jag inte uppfatta. Jag var tvungen att krypa av direkt så att inte bakomliggande trafik körde på mig.Självklart anmälde jag ändå och polisen kom och pratade med mig, de var jätteduktiga. Nu hoppas jag bara att samvetet ska ta över och att han ska anmäla sig själv... jag är fortfarande chockad.

Erika

Postad den

Mums med langos!

Josefine

Postad den

Langos alltså, vad är det ? :o

My

Postad den

Jag åt min allra första langos i lördags. Sen satte jag mig på en karusell och jag antar att du kan lista ut resten. Det tar nog ett bra tag till innan jag äter langos igen :P

Kommentera här