Hurra för Ica matkassen!

Vi tänkte prova på Ica matkasse, himla smidigt!

Man väljer mellan 3 kassar & avhämtar i butik. Man slipper fundera över vad man skall tillaga samt att trängas o stå i kö, hur bra som helst! Man får 5 middagar till 4 personer..

Just nu har Ica Maxi här en testperiod här så priserna är kanon! Man kan välja mellan Inspiration 400:-, laktosfri 400:- samt billiga veckan 300:-
Tänkte testa inspiration;)

Har ni testat något sådant här?
Investerat i en videobabyvakt;)

Vi har köpt en hyper modern videobabyvakt så att vi kan se & höra vår guldklimp. Hur bra som helst när man bor i hus o måste springa ned i tvättstugan/ta en kaffe på altanen t.ex;) Eller göra lite annat smått & gott! En kanon investering måste jag säga!!!

Infraröd nattbild gör att du kan se din bebis även om det är mörkt i rummet
Uppladdningsbar enhet ger dig möjlighet att röra dig runt om i området.
Tre lugna vaggvisor och nattljus hjälper bebisen till sömn.
♦ Infraröd nattbild gör att du kan se din bebis även om det är mörkt i rummet
♦ Uppladdningsbar enhet ger dig möjlighet att röra dig runt om i området.
♦ Tre lugna vaggvisor och nattljus hjälper bebisen till sömn.
♦ Räckvidd 150 m
♦ Sladdlös & bärbar, automatisk skärmaktivering vid ljud.
♦ Digital signalbekräftelse & lampor för ljudnivå.


Alfreds fot VS Pappas tumme;)Hihi Pappas blåa tumme & Alfreds fina fot som man bara vill äta upp när man ser dem;)

Idag har vi varit ute på promenad i solen hela familjen! Först går jag & Texas med barnvagnen o sedan de stora karlarna Greven & Älskling..vi turas om;)
Hundarna går perfekt så fin bredvid vagnen & det funkar kanon här hemma med hundarna o allt, dom är helt lugna med den nya situationen här hemma...våra duktiga vovvar!

Testfredag- Cornetto Enigma Choklad Kola

Dåså då kör jag & rara Eleonore igång testfredag tillsammans igen, lovely! 

Nu när våren verkligen är här så får man lite glass begär, helt underbart gott att sitta i vårsolen o njuta av alla olika sorters nya glassar som dyker upp! Så när solen var framme tog jag tillfället i akt & unnade mig en glass!
Gb:s nya Cornetto Enigma Choklad Kola, finns även i Hasselnöt.

Glassen är fylld med massa underbar choklad och inuti gömmer det sig en massa ljuvlig kolasås, ett måste för alla choklad älskare. Kolasåsen ett stort plus!
Kanske kunde chokladbitarna kvitta då jag tycker en glass skall smälta i munnen, här blir det en del tugga på chokladbitarna..annars en helt ljuvlig glass!Här ser ni vad Eleonore testade..


Sussar sött...

Helt otroligt hur snabbt man lär sig sitt barns signaler & olika sorters skrik. - Jag vill ha mat. - Jag vill ha närhet. - Magknip. - Nu har jag bajsat/kissat.

Alfred somnar så gott när man sveper in han som i en kokong i en filt, känns nog lite som att ligga i mammas mage samt att han får lite svårare att sparka med ben & vifta på de små armarna, då han oftast väcker sig själv..Trodde aldrig att man skulle lära sig detta & faktiskt förstå vad den lille krabaten vill säga. Antar att det är modersinstinken som vi alla har i oss.

Alfred tipsar:

Så insvept som i en kokong o dinglisen på huvudet, det gör susen. Då somnar jag sött;)Sofias Hus

Hittade på Sofias Hus en helt underbar burk med lock ifrån Ib Laursens Mynte-serie som jag bara var tvungen att klicka hem! Jag beställde hem mellan burken sedan så kompletterar jag nog med de andra med, för dom är helt förtjusande!

♣ Jag fick även en rabattkod till mina rara läsare, som ger er 20% på hela ordern. Ange koden Hummingbird i kassan. Så passa på..koden gäller tom 20/4.Den underbara lilja skålen hamnade också i min brevlåda tänkte ha den som fruktskål;) Den är mycket finare i verkligheten än på bild! Ni hittar den här <------


Lite förlossningsbilder

Här kommer lite bilder från den lyckligaste stunden i vårt liv när vår guldklimp Alfred kom till världen.

Tack alla ni som har tålamod & fortsätter följa vår resa. Försöker komma ikapp med att svara på alla rara kommentarer, hm borde nog anställa någon åt mig som hjälper mig,hihi;)

Myyyys!


Testfredag- Daimstrut Pear Dream

Så då kommer ett lite sent testfredags inlägg här, tänkte komma igång med det lite försiktigt igen;)
Min favorit glass i ny skrud! Med underbar päron smak! Inte fel alls, kommer nog bli en ny sommarfavorit...
Perfekt mix som får en att längta till en varm sommardag!
Denna glass får ej missas att testas;)

Har ni testat denna än?