Hjälp alla hjärtebarn!

Fick inspiration från MammaMima imorse, gör som oss! Blev ett långt inlägg hoppas ni tar er tid att läsa!

SÅ JAG HAR STARTAT EN EGEN INSAMLING TILL ALLA HJÄRTEBARN! MED HJÄLP AV MITT HJÄRTA NEDAN!

Vi kan köpa väskor, skor, accessoarer varje månad för mycket pengar. MEN vi kan inte ägna några minuter åt att stödja Hjärt & LungfondenCancer Fonden, Rosa Bandet, för några enstaka kronor!
Kom ihåg varje peng gör skillnad! 30:- kan man väl avvara??


Varje år föds 1000 barn i Sverige med hjärtfel. Det är en av hundra nyfödda. Medfödda hjärtfel är ett samlingsnamn för flera hundra olika missbildningar i själva hjärtat eller i de stora blodkärlen runt hjärtat.

FlickaHjärtfelens detaljer skiljer sig mer eller mindre från patient till patient men kan ändå delas in i tre olika typer av problem. Barnets hjärta kan ibland ha en förträngning någonstans, oftast kring hjärtklaffarna, men ibland i kroppspulsådern eller i lungartärerna.

Hål i skiljeväggen
De vanligaste typerna av medfödda hjärtfel är hål i förmaksvägg eller kammarvägg. Det är också vanligt med förträngningar vid hjärtklaffarna eller i något av hjärtats stora blodkärl. Dessa funktionsfel utgör tillsammans ungefär tre fjärdedelar av alla fall.

Visa ditt stöd – köp hjärtprodukter!
Visa ditt stöd för alla barn med hjärtfel genom att bära vårt hjärtepin eller köpa våra armband. I år har Morgan ”Mojje” Johansson formgivit motiven.  Produkterna kostar 30 kronor styck. De säljs av skolungdomar runt om i landet. Du hittar dem också på:

Alla Hjärtans Lunch-restaurangerna, Allt för föräldrar (via hemsidan), Akademibokhandeln, EuroFlorist, restaurangkedjan Fazer Food Services/Amica, Geggamojja, HeartStore, Hemköp, Hemtex, Kronans Droghandel, Lekia, Rabalder, Sportson och Vallentuna Centrum.

På Apotek runt om i landet säljs söta nallar till förmån för kampanjen. Nallen kostar 79 kronor, 10 kronor går till forskningen.

Detta är min kampanj för alla hjärtebarn! (Hjärtat är klickbart). Om inte pengar sätts in blir hjärtat grått och slutar slå =( Sms:ar ni ert namn kommer hjärta blnka med ert namn.
Jag kommer länka alla som sätter in 30:-..SÅ KOM IGEN NU!

Älgarna demonstrerar...

Älgarna vill ha frid...Underbart fina djur alldeles vid huset. Tur vi har staket. Nära nog ändå;) Vi har mycket älgar som springer här ibland står de på vår uppfart, sneddar över vårt gärde.

Titta så fina dessa fjolårskalvar är! Undrar hur fort deras horn/krona växer? Ungkalv och ändå rätt stora horn...Glasen är bytta i hallpartiet!

JIPPIE! Imorse kom glasgubbarna och bytte ut glasen i hallpartiet 8 glas+ 1glas i vardsgrummet+ 1 i Alfreds rum!
I hallen var det brunt räfflat 70-tals glas, skitfult! Nu är det rökgrått tonat glas, vi ser ut men ingen ser in,hihi..blev sååå snyggt!!!

Dåliga bilder, har inte målat klart riktigt än+ att jag fick skynda mig innan gubbarna hann ta ned glasen;)

Ytterdörren skall slipas ned likaså partiet på utsidan, och lackas med teakolja, eftersom det är en teakdörr och även träpartiet är i teak.
Tyckte vitt passade bättre invändigt...

Åh =(

Detta är min vän som jag träffat via bloggen. Kollar genom aftonbladet då möts jag av detta....därför har jag inte hört av henne på ett tag, hon har börjat blogga igen, slutat, börjat osv...
Saknar dig & våra fika stunder....

http://pillerpengarpsykvard.aftonbladet.se/2011/09/therese-de-kan-lasa-in-mig-i-en-manad/

Blev bara så chockad av att se henne där, kände knappt igen henne. Hoppas att du får rätt medicinering som funkar för dig nu.
Att åka bort

Blir alltid ett litet projekt. Igår var vi bjudna på 30-års fest hos några vänner vid 18-tiden. Som småbarnsförälder är ju detta en väldigt dum tid =(
Alfred sover för kvällen vid 19 & skall ha mat runt 18. När det är stim & stoj så kan inte han sova, blir övertrött, äter inte och är vaken länge och så är man inne i en ond cirkel.
Så det resulterade i att jag körde bort Patrik gick in och grattade samt lämnade över presenten, vilket var uppskattat.

Likaså idag var vi med bortbjudna till Alfreds lille farbror på barnkalas vid 16-tiden. Blir också helt galet. Då vi säkert stannar i 2 timmar och då även om jag matar han i bilen så kommer han att somna av alla intryck och då är det kört för han vaknar när vi kommer hem och är vaken lääääänge då. Så vi stannar hemma

Förmiddagen är det allra bäst, då klaffar det bättre & spelar inte lika stor roll när han somnar eller inte.

Känner ni igen er?

Bild från Alfreds dop 7/8, dags att ni får se lite bilder ifrån det va?


Wordfeud

Yes jag är också fast i Wordfeud träsket som hela Sverige verkar vara;) Alfapet på telefonen hur smart är inte det!?

Jag spelar på svenska men man kan även spela på andra språk.
Har just nu 4 matcher igång, tror man kan ha 5 samtidigt. Man har 72 timmar på sig att lägga ett ord & det roligaste är ju att man kan adda vänner och spela!

Så adda mig vettja, om ni vågar!? (hummingbird83)

Testfredag- OLW´s Mysmatchen Kebab drömmen

Haha denna hade ju varit den optimala smaken för kebabälskaren Gurkan!

Vad tyckte jag? Ingen märkvärdig smak, en svag eftersmak av kebab, mild i smaken. Kunde ha smakat mer. Man är så van att OLW chipsen brukar smaka lite mer & de gillar  jag! Tycker att dipen gör ganska mkt, rätt dip till rätt chips;)

Eleonore testar Sourcream & Italian cheese idag, undrar vad hon tyckte om dom?

Fy fan säger jag!

Tvångsmatade sin bebis till döds

Kvinnan som dränkte dina 2 barn


Har nu erkänt att hon gjorde det. Kanske om  socialen hade hjälpt henne med pengar så hade barnen Elias & Tevin levt idag! Jag kan inte förstå att de som verkligen behöver hjälp får ingen hjälp?! Lite så är det..sedan finns det dom som lever på socialen hela livet som antagligen är i bättre sits än vad denna kvinnan var.

De tror att kvinnan var så deprimerad och inte såg någon annan utväg =(
Förstår inte heller att ingen i hennes närhet har märkt detta? Hjälpt henne..?

Tänder ett ljus för dom 2 killarna idag..

Löp dag 2

Ojoj idag gav jag mig själv en utmaning skulle in till grannen och prata & fika jag & Alfred. Så på med träningskläderna och Alfred i vagnen. 1,48km.

VÄLDIGT backig väg men 5 min gång, 1min löp (kom ju lämpligt i brantaste backen)5 min gång, 1min löp såklart i backe denna gång med, haha trodde inte det var sant och så vagnen på det. Yes tungt var det och jag var helt färdig,haha! Men dagens träning är gjord i alla fall.

Sedan turbostädade jag huset;)


6-månaders kontroll

Imorse var vi på 6-månaders kontroll på BVC. Såg mycket bra ut;) Sedan gick vi längst in på vägen och hälsade på J och drack lite kaffe & åt bulle..Nu kommer Alfreds farmor snart hit...

Vikt 8 kg
Längd: 68


Nu är det gjort!

Fästman anmälde oss till Göteborgs varvet nästa år! Igår började jag att träna!! Hoppas ni vill följa med på min träning? Svärmor har utmanat oss, så 500:- är på spel;) Bäst tid...

Har ett schema som står i Löparens nya handbok som vi har som jag går efter på 36 veckor. Det är 33 veckor kvar till varvet så jag får knåpa ihop dem på ngt vis ändå;)

Enligt schemat är det från 0-5km på 12 v
5-10 km på 12veckor
10 km till halvmara på 12 veckor

Igår Dag 1:

5min gång, 1min löp,5min gång 1 min löp- 12 min totalt. Alltså ärligt dessa 2 min löp var jobbigt, när man är otränad!
Har en grym app på min Iphone runkeeper 

Tar tid, pratar emellanåt, kan lyssna på musik samtidigt, räknar ut snitt, är i fas med GPS så rundan kartläggs mm. Gör det hela lite roligare.

MITT JÄVLAR ANAMMA!

Jag är ju gammal friidrottare & fotbollsspelare, skall banne mig klara detta! Jag vet ju att börjar jag komma igång så har jag en envishet/vilja & tävlingsinstinkt som heter duga, jag nöjer mig inte med vad som helst därför vann jag mååånga friidrotts tävlingar förr! Särskilt på korta lopp och även långdistans. Det finns inom mig. Svärmor Carina & svärfar detta kommer bli farligt;) Fast jag skall väl inte ropa hej förrän jag är över ån..

Sin ensamma kropp

En välskriven dock lite för sorglig roman med inget slut. Ett slut att lämnas åt fantasin... Lite för tam för min smak. MEN den är fängslande välskriven som gör att man inte kan sluta läsa, inte sluta bli nyfiken vad som skall komma näst, av någon anledning..

"Marie-Louise Parre, eller Maliss som hon vanligen kallas, är änka efter en framgångsrik företagare och mycket välbeställd. Hon har nått en ålder där de flesta förväntas slå sig till ro men Maliss vill inte hålla till godo med den vegetativa tillvaro som pensionär som omgivningen kanske förväntar sig av henne. Tvärtom är hon nyförälskad och ser framtiden an med stor tillförsikt - all form av "tanteri" är henne främmande.
Men i sin bakgrund har hon en hemlighet som hon dolt väl för omgivningen. Hon har hållit en hård fasad utåt som gjort henne till en ensam människa. Bakom skalet finns en kvinna som desperat törstar efter värme och närhet. Nu är tiden inne att avbörda sig det som varit och göra sig fri från skuldkänslor och det förflutnas spöken.
Sin ensamma kropp är en stark och övertygande roman om en kvinna som sent i livet upptäcker att det går att börja om."


Bästa salvan för röda rumpor!

Är definitivt Inotyol som kan köpas på Apoteket för 54:-. När man smörjer på så fungerar den direkt!
Finns ju vanlig zinksalva med, men den är inte alls lika bra.Salva mot irriterad hud.
Bland annat zinkoxid
Används främst mot röd stjärt hos spädbarn. Kan även användas vid eksem, brännskador, självsprickor samt skrubb- och skavsår.
Rengör och lufttorka huden innan salvan stryks på.

Tråkigt men bra tips, har varit borta precis hela dagen så detta får duga helt enkelt!

Testlördag- Polly Rocks By Dregen

Här var det rockigt värre denna lördag;) Det rockiga känner man verkligen av här med Limited Edition Polly Rocks påsen. Rockig påse, rockigt innehåll!

Skulle vart en sådan där som finns i spelande vykort, fast på Polly påsen med en av Dregens låtar;)
Ja sådan jag är tänker ett steg längre, vad kan bli bättre??

Sedan så håller jag med Eleonore originalet är bäst helt klart. Denna påse innehåller salt lakrits, citron och mjölkchoklad pollysar. Citronen var inte så god men lakritsen var god. Men mjölkchokladen bäst!

Se vad Eleonore tyckte.

Babysim för första gången

Oj vad mycket folk det var! Trångt i omklädningsrum, duschar =( Ville ju inte att Alfred skulle frysa, så jag skyndade på litegrann.
Alfred tyckte det var roligt med babysim skrattade gott åt de andra bebisarna & plaskade för fullt.
Alfred somnade gott i bilen på vägen hem & sover nu med;)

Träffade Erika som har bokbloggen på Bohusläningen, himla kul!

Får se om det blir någon nästa gång..

Ush all kritik till Uddevalla badhus som sett likadant ut i evigheter. När skall det renoveras? På tok för litet, ofräscht och väldigt slitet...

MEN en strandpromenad för ett måånga miljoner kan dom minsann bygga!

I bakartagen

Då har ja bakat idag igen;) Idag blev det sega chokladmuffins, sååå goda!2 st  ägg
2,5 dl  strösocker
100 gram  smör
1,5 tsk  vaniljsocker
1 krm  salt
4 msk  kakao
2 dl  mjöl
1 tsk  bakpulver
Vispa upp ägg och socker till en porös smet.
Blanda i de resterande ingredienserna och vispa till en jämn smet. Smeten blir ganska trögflytande.
Skeda upp rejält med smet i stora muffinsformar á la amerikanske mått.
Grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!!
Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dom gräddas längre. Du måste ju se till att behålla det kladdiga innanmätet ;)
Ta ut dom och låt dom svalna lite.
2 st  ägg
2,5 dl  strösocker
100 gram  smör
1,5 tsk  vaniljsocker
1 krm  salt
4 msk  kakao
2 dl  mjöl
1 tsk  bakpulver

Vispa upp ägg och socker till en porös smet.
Blanda i de resterande ingredienserna och vispa till en jämn smet. Smeten blir ganska trögflytande.

Skeda upp rejält med smet i stora muffinsformar á la amerikanske mått.

Grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!!
Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dom gräddas längre. Du måste ju se till att behålla det kladdiga innanmätet ;)

Ta ut dom och låt dom svalna lite.

En grym utmaning

Jag har blivit utmanad utav fästman att springa Göteborgsvarvet nästa år, VAD TYCKER NI SKALL JAG ANTA DEN?
Kanske skall någon utav er springa?


Detta är för att vi skall sporra varandra att komma igång med träningen på allvar. Jisses i sådana fall innebär detta att jag måste börja träna nu!
Lite rädd för mina knän är jag, som blivit förstörda när jag spelade fotboll i alldeles för många år. Men jag skall provspringa till att börja med. Sedan så kanske jag vågar;)


Busungen;)

Idag har vi varit på öppna förskolan igen och goingen somnade på axeln igen;)
Alfred tar sig fram i sin gåstol, tuggar på gardinerna (favoritstället) och kör på mammas hälsenor, sikken busunge!


Bakat kladdkaka á la Donken

Yes nu har jag bakat en hejdlöst god kladdkaka och vet ni vad?! Första gången jag fick den sådär kladdig som den skall vara, JIPPIE! Detta tack vare Donkens recept! Superlätt & sååå gott!

Tyckte ni detta var en rolig idé med att ni skickar recept,det blir publicerat & ni länkade och jag bakar?

Klass 1-varning!

Den tropiska orkanen Katia är svår att missa idag, HÄR FULLKOMLIGT VINER DET I HUSKNUTARNA & TRÄDEN SVAJAR SOM ALDRIG FÖRR! 800 hushåll här i Bokenäs är utan ström!
Hundarna kröp under sina filtar och känner jag dem rätt så kommer de inte titta ut på hela dagen;) Inte jag & Alfred heller...mys...

Bohusläningens reportage:

Under natten och morgonen har ovädret över västkusten orsakat hårda vindbyar. 800 hushåll i Bokenäs är utan ström och det är tågstopp mellan Dingle och Uddevalla, troligen på grund av nedfallna träd. Felsökning pågår just nu.
På E6 i norrgående riktning rapporteras även om en lastbil som står illa till i höjd med Torp köpcentrum.

Aftonbladet:

Västkusten och inlandet kring Vänern får ta största smällen. SMHI har för tisdagen utfärdat klass 1-varning för Bohuslän och Göteborg, inre Dalsland, sydväst om Vänern, Norra Västergötland, Värmland och Örebro län med kraftiga regn och mycket hårda vindar på mellan 21 och 24 meter per sekund. En varning som betyder viss risk för allmänheten och störningar i samhället.
Under natten och morgonen har ovädret över västkusten orsakat hårda vindbyar. 800 hushåll i Bokenäs är utan ström och det är tågstopp mellan Dingle och Uddevalla, troligen på grund av nedfallna träd. Felsökning pågår just nu.
På E6 i norrgående riktning rapporteras även om en lastbil som står illa till i höjd med Torp köpcentrum.Under natten och morgonen har ovädret över västkusten orsakat hårda vindbyar. 800 hushåll i Bokenäs är utan ström och det är tågstopp mellan Dingle och Uddevalla, troligen på grund av nedfallna träd. Felsökning pågår just n

Digging dog;)

Ja vår lille Texas han älskar att gräva i leran, så det blir direkt i badkaret varje gång nästan;)

Idag blir det att åka in o fixa pyspunkan på bilen, sedan kanske en fika & hämta Ica matkassen, hälsa på jobbet en sväng. Hans farmor kommer nämligen och passar honom en stund på EM.

MÅSTE handla höstkläder till Alfred, herregud han har växt ur nästan vartenda plagg han har! Strlk 74 som gäller nu.


Kräftisar

Igår skulle vi varit iväg till våra vänner för skaldjurskväll, men så var 2 av deras minsta barn väldigt förkylda & snoriga. Ville inte riskera att dra dit med Alfred o att han skulle bli smittad. 

Så vi norpade dom sista 8 kräftorna i fiskebilen o avnjöt dom hemma med baugette,romsås,aioli och lite vin. 
GUD så gott!Älskar min nya goa tröja ifrån Indiska likaså skärpet. Strumpisar asos,) Kommer definitivt handla mer ifrån indiska de har fått in jättemkt fint nu!

Sötfisen vår!

Vi har en helt otroligt glad liten kille som älskar sina upptäcktsfärder, så kommer man på han och tittar på han, då asgarvar han. Jisses sikken busunge han är!

Vinteråkpåse förresten, har ni införskaffat det eller hur skall ni göra?


Testfredag- Marabou Orient, Limited Edition

Idag är det den nya Orient chokladen från Marabous Limited Edition med smak av dadlar & pistage, som testas.

Dadlar smakar det men har lite svårt att känna pistage smaken, jag som älskar pistage. haha blir man aldrig nöjd?! Mera pistage smak hade jag ju velat ha såklart.
Otippad smak för att vara Orient Edition hade tänk mig mer mörkare & kryddigare. Men denna är helt ok faktiskt!Jag som är lite skeptiskt till dadlar gillade faktiskt denna.

Kära Fästman sade att denna fick jag i alla fall ha ifred;) 2 delade åsikter här, se vad Eleonore tyckte.Knivar i halsen =(

Blir inget babysim här idag tyvärr. Ush lite ledsen för det faktiskt. Men vaknade inatt att halsen var svullen & öm och jag kan knappt svälja utan att jag tror jag skall avlida!! FAN oxå! Så typiskt, men det är ju Drop-In och då får det bli nästa fredag istället. Har känt av detta lite smått men trodde inte det skulle eskalera..=(

Tog 2 alvedon, det blev bättre men man vill ju inte gå dit sjuk och smitta ner andra..

Så ni som tänkte säga hej på oss får vänta tills nästa fredag;) Ledsen för det =(


Babysim

Imorgon skall jag & Alfred på babysim för första gången! Skall bli spännande detta! Känner mig lite pirrig inför detta såklart. Hur man skall få ihop llt med duschning utav mig o han,kläder osv. Tur så är det inte så länge från 9.45-10.15. Så har planerat när vad och hur jag skall göra, så får vi hoppas att allt klaffar.

Köpt badblöjor så att det inte skall ske en olycka i bassängen så de får tömma allt vatten;)

Update Bloggboken;)

Bloggboken är på sin resa och just nu är den hos/påväg till Jenkan. Som ni ser börjar det ta på listan. Hur skall jag göra sedan?
Skall jag utse fler som skall ha boken dvs fylla på listan? Skall den sista personen på listan få skicka den vidare till vem som helst genom lottning och sedan fortsätter det så?


Kom gärna med förslag!

Så först ut är Mia (Stockholm)
Miss Vivi
Zophie
Frida
Sandra

Josefine
Susanne
Jenkan
Maya
Sophie
Fia
Jess
Diana
Modekatt
Josefin
Mira


Öppna förskolan

Idag var jag & vår underbaring Alfred på öppna förskolan för första gången i Församlingshemmet, prästen som döpte Alfred håller i detta. Det var trevligt att få träffa andra mammor, fika, sjunga & prata;)
*Hmm skall man säga skvallra* Jennie & raringen Vilgot (dom vi skall på skaldjurskväll på lördag) var där så vi har fått låna deras gåstol *jippie hojtar Alfred*

Alfred var näst yngst men han höll låda och rullade runt på lekmattan tills han blev lite trött..sedan så somnade goingen på min axel av alla intryck. Kanske i det längsta laget att vara där 10-12 för Alfred, då han brukar sova lunch vid 12 men har man inte provat så vet man inte;)

Han babblar för fullt nu, påminner om tvillingarna i den där reklamen ni vet;) Ibland undrar man vad han vill säga till oss;)

Höstmys

Ja här i våra trakter är det full storm & regnet bara öser ned! Så vad är inte bättre än lite höstmys;) Man får trots allt försöka se det positiva i detta...

Ser fram emot dom goda höstgrytorna, levande ljus, massa mys med familjen vår, ge oss ut i höstkylan påpälsade och känna den friska luften, god kopp varmt te med honung. Ösregn ute = dundermys inne!

Älsklingen vår

Åh det är verkligen full fart här hemma nuförtiden. Alfred ålar sig fram och snurrar runt som en galning på golvet så nu får man ha lite koll, vips så är han i finrummet!
Lättare när han var mindre;)
Så tänker jag att vem vet han kanske går till jul och ser hela julgrans scenariot framför mig,hehe..

Jisses det ÄR verkligen höst ute nu & jag har fått den klassiska höstförkylningen!


Barnvagns/hundpromenad Del 1 + 2

Veckan som gått så har jag & Alfred tränat barnvagnspromenad med Greven vår stora hund som är av rasen Dobermann som annars kan vara ganska jobbig att gå med, han drar jättemycket med mig, men inte med Patrik *hmmm* Det OTROLIGA var att han drog inte alls! Han var väldigt lyhörd när jag sade att han inte fick gå framför oss.
Greven hade flexikoppel kallade jag in honom så kom på sig själv och vände och kom till vår sida igen. Lyssnade med en gång när jag sade sitt & ligg.
Hittade kantareller och Greven sate sig snällt och väntade tills jag var klar.

Detta känns väldigt bra då man får lite dåligt samvete att han inte har fått följa med. Vi har ju en stor inhägnad trädgård men han måste ju ut och få använda huvudet inte bara de där snabba springbenen;)

Vi gick fram och tillbaka på en sträcka för att öva lite disciplin. Snart är vi ute på långa äventyr tillsammans!
Konstigt hur hundar kan ändra/känner på sig att vi fått en viktig familjemedlem och helt plötsligt mognar till på något sätt.

DEL 2:

Barnvagns/hundpromenaderna fortsätter, övning ger färdighet sägs det;) Vi går lite längre varje dag, så han verkligen förstår att om han inte går bra då är promenaden slut och vem vill det;)

Han är så duktig våran Greven! Flexikoppel är hans grej, så han får springa av sig i början, han har fruktansvärt mkt energi och vill så mkt. Han hade passat som räddningshund eller något annat kul där han hade fått tänka till ordentligt.

Greven öppnar dörrar åt båda hållen.
Han öppnar toalocket ifall vi glömt fylla på vatten, då vet han att vi kommer med storm;) Han är inte dum, en fruktansvärt smart hund som skulle kunna göra en insats tror jag.FORTSÄTTNING FÖLJER......

Crazy Lady svarar;)

Lite frågor fick jag allt & några trogna läsare "visade" sig;) Tack för det! Vart är nu resten av mina läsare!?

Här kommer svaren..

♥ De flesta tycker jag skall blogga mer;) Ja ni jag driver ju två bloggar nu som ni säkert redan har koll på, mammabloggen & denna. Ibland är det svårt att få tiden att räcka till som småbarnsförälder, ni som har små godingar veeet;) Men såklart skall jag göra mitt bästa! Alfred godingen är en aktiv liten sak;)
Sedan skall man hinna med lite hemma också...

♥ En galen morsa frågade vad min favoritfärg är får nog säga turkos/lime, det skall vara fräscha färger. Ja vi bor även i hus, hm det speglar sig väldigt mycket i bloggen, med alla våra husprojekt;) Har även en kategori som heter renovering av vårt hus.
Jag skriver mer om Alfred i mammabloggen kan även förekomma dubbelinlägg för er som kanske inte kikar in där och när fantasin tryter;)
Sedan vad jag skall bli när jag är stor, hehe. CHEF såklart, någonstanns!

♥ Söta Eleonore frågar hur jag kan se så ungdomlig ut för mina 28 år, neee hon tänkte mest på att nyblivna mammor inte "orkar" fixa till sig. Haha u har inte sett mig när jag INTE är på fest. Äsch man får försöka fixa till sig för man mår så mkt bättre & trivs bättre med sig själv då. Allt blir så mkt roligare.

♥ Sedan mer om hundlivet kommer, skall "kopiera" lite inlägg från min mammablogg har lite projekt på gång på den fronten. Känner att jag måste kategorisera min blogg mer, har varit jäkligt dålig på det. Då lovar jag göra en kategori om hundlivet! TACK! Måste ta tag i detta nu!

♥ Ja min rygg lyckades jag sträcka (ländryggen) Satt konstigt och gjorde ett lyft men det är redan bättre så det är jag väldigt glad för! Man börjar ju bli till åren, haha så man lider av lite krämpor då & då;)


Crazy Lady undrar??

Ser ju på min statistik att jag fortfarande har en del läsare, så där kommer ni inte undan;) MEN förr hade jag MYCKET mer goa kommentarer ifrån er =(

Då är ju jag nyfiken på VEM DU ÄR SOM LÄSER MIN BLOGG I SMYG;)??? Så jag tycker att vi kör en kombinerat tillkännagivande och frågestund, FRÅGA PÅ!

♣ Skriv ett hej, vart du är ifrån, ålder, vad du vill se mer utav i min blogg. Sedan fråga på, vad vill ni veta?


Testfredag- Friggs Citron/Fläder grönt te

Hösten är på intågande då finns det inget bättre än en kopp varmt te...Så denna fredag testar vi Friggs nya te med citron/fläder.
Ja citronen tog överhand precis som Eleonore tyckte. Jag tycker de hade kunnat ha endast fläder, då hade man i alla fall känt fläder smaken lite mer;)
Men med lite ont i halsen så gick allt teet ned;)

Fick bli en tråkig produktbild då tiden är knapp ikväll...


30-års festen

Min käraste fyllde ju 30 år & här får ni lite kort att garva åt;) Det föregick en del tävlingar, min briljanta idé då det var massa arbetskamrater där "betongare" macho män det där;) Att ha armbrytar tävling;)

Ja hörrni kul hade jag men fråga mig inte hur jag såg ut;)

Snabb bloggning;)

Jaha True Blood igår då. HERREGUD DET VAR JU SÄSONG 3 VI ÄR I FAS MED USA SÄSONG 4!!
SÅÅÅ INGET MER TITTANDE PÅ SVT;)

Har varit borta hos en vän som bor tvärs över skogen här och fikat o babblat. Som har Vilgot som snart är 9 månader?+ 4 andra äldre barn som inte var hemma;) Vilgot tyckte det var kul med Alfred och Alfred tittade och skrattade åt han.

Jennie mamma till Vilgot har sytt en par jättefina byxor tll Alfred som jag beställt! Är ni intresserade så hojta till så får ni hennes mailadress;)


På onsdag skall vi gå på öppna förskolan tillsammans och nästa helg blir det skaldjursfrossa hos dem!