Jävla mansgrisar- Ett läsvärt inlägg

Igår var jag på Torp och reashoppade lite, var en del folk. Jag brukar vanligtvis hålla mig ifrån rean men så ville jag ha ngt nytt till nyår så jag fick skylla mig själv ;)

MEN alltså ärligt!? Vad fan är det med män/gubbar/killar de går på rakt fram och förväntar att man som tjej skall flytta på sig?! Vad fan DEN HÄR bruden flyttar inte på sig! VARFÖR skall vi flytta på oss?!

Det första jag möttes av påvägen in var en man i 45 års åldern kanske, han traskade på i snabb takt rätt fram emot mig och vägrade ge med sig på sin vägbana, har man så jävla bråttom undviker men väl och går runt folk?! Nädåp jag tvingades flytta på mig även om jag blev stillastående...Inte nog med detta, efter detta första möte vid entrén så tänkte jag undrar hur många fler idioter jag kommer stöta på? Jovisst 2 till OCH MÄN!

Har aldrig förstått detta oavsett om jag är tom på shoppingkassar eller om jag kommer och bär på matkassar så skall man gå runt dessa jävla gubbar!!

NÄ jag kan tala om för er att jag går inte runt några jävla män de får gå runt mig och så kommer det att förbli. Stå på er tjejer, flytta inte på er! 
Men inte att bli som dem...utan möter man en sådan här jävel så är inte jag den som viker undan, då får vi väl stå där och glo på varandra tills tröghuvudet fattar att jag inte tänker flytta på mig!
Sedan kan dom gå hem och lägga sig och fundera vad fan det var för fel på den jävla bruden som vägrade att flytta på sig..

Undrar hur dom tänker när dom inte flyttar på sig? Jag är man, hon kvinna, hon får flytta på sig? Ser dom mig inte för att jag är 158 cm? Egoistiska jävlar? Mansgrisar? Har dom ingen hövlighet kvar? 

Om ni undrar ifall jag fick rea shoppat. Jovisst 1 snygg blus och linne från Culture och en tunika från Kaffe! 50%!!

Taken 2

Inte alls lika bra som 1:an men absolut sevärd! Tyckte allt löste sig lite för lätt i denna filmen så det blev inte samma spänning som i 1:an.
Såg även en helt värdelös film igår Snabba Cash 2, jösses 1:an var ju bra men denna var verkligen urdålig. Lika bra dom hade sprat de få kronor som filmen kostade;)

Se trailern!

Jösses jag vann julpåsen!

Kunde inte tro mina ögon när det damp ned ett mail till mig om att jag vunnit den stora julpåsen hos Kaffehörnan & Angelica. STORT TACK!! Ett perfekt slut på det gamla året och en perfekt början på det nya året!
Kommer givetvis att visa & recensera så många produkter som möjligt!
Innehållet: Carlssons Cykelaffär, Landskrona - 2 cykellampor värde 470 kr // Datapryl, Landskrona - Messless Laddare värde 300 // 3 x Kvinna & Man, Landskrona - Sjal värde 300 // Väskshopen, Landskrona - Börs värde 399 // Leksakshuset, Landskrona - Sällskapsspel värde 250 // Julis Kosmetik, Malmö - Skönhetsprodukter värde 180 // Melindas Design - Röd prickig, vintrig napphållare, Bandis värde 120 // Housing, Landskrona - Spel Tre i rad och en tavla värde 140 // Bell Eve Nilsson, författare - Bok.Att falla vackert bok 1 Beslut värde 180 // Två egendesignade armband av Emma värde 120 // Marc, Landskrona - Boxer ”Le Mans GT 40” värde 300 // Gyllenekoppen, Landskrona - 3 st Te värde 150 kr // Sanna Nielsen, Artist - Julskiva värde 180 // Ica Kvantum, Landskrona - 2 zoegas och 2 paket chokladbollar Delicato värde 120 // Donken Design - Karikatyrmålning värde 150 // Salong Granada, Landskrona - Hårskum värde 130 // Personlig Design - Smycke ängel värde 350 // Footway - Skor på nätet 500:- // Katja – “Mary Kay” foundation primer värde 199:- //

Julen är passerad mot nytt år!

Vi har fått många fina klapar hela familjen från nära & kära. Tack så himla mycket för allt! Mat i överflöd så att man får dåligt samvete för andra därute i världen som svälter!

Alfred har fått massa Duplo & leksaker & kläder. Fästman och jag investerade i nytt mint färgat porslin, en Electrolux Ergo Rapido som är skitbra! Nytt strykjärn & bräda. Smycken ifrån SNÖ, matacjande vantar & mössa till mig & Alfred.
Vi fick presentkort på Stigen Buss på 3500:-, blev medbjudna antingen till Daftö eller Böda i sommar.

Jag fick en så himla fin ring med 60 diamanter, det ni! Men det var lite kombinerad julklapp och 30-års present, fyller ju 7 januari. Vet att Patrik har bokat spa någonstanns;)

Julen är över och det känns faktiskt skönt, mot nytt år & nya utmaningar!

 

 
 

Nisse verkstaden

Nu innan jul har det varit rena Nisse verkstan här hemma.

Beställde ju hem massa skönhetsprodukter & parfymer och många av dem var förbeställda. Så det har packats och skickats för fullt och jag har känt mig som tomtemor själv;)
Sedan är det ju en del som skall läggas upp på Tradera.

Här har vi en nöjd "kund" & bloggvän Junitjejen.

Om ni andra är intresserade av att beställa parfym och kolla pris hör av er till mig bara så fixar jag ett grymt pris!
Alfreds nya Molo overall.

Molo overallerna är ju stora i storlekarna så han har kunnat ha sin 74:a ett tag men den började bli lite kort så jag köpte en ny hos Oii barnkläder 

Dom var faktiskt 300:- billigare på denna nya overall än där jag brukar köpa Alfreds kläder! Så jag blev ju supernöjd och klickade hem med en gång och den var perfekt! Lite stor men då räcker den ett tag samt att man kan ha lite under med.

Så nu är den gamla Molo overallen till salu :)

Jag bjöd på tårta igår..

För att jag har fått ett kanon erbjudande om ett nytt jobb och nya utmaningar & utvecklingsmöjligheter, som jag antagit!
Så igår var i princip min sista dag eftersom jag är julledig nu;) Men som sagt kommer ju se mina gamla arbetskamrater då & då.

När allt är helt klart så lovar jag att berätta mer!

MEN jag bjöd på tårta eftersom min kompis Maja är tillsammans med bagaren på Einars konditori i Uddevalla så bad jag han att överraska mig med en rolig text...;)

Musikhjälpen 2012

GE BARNEN I SLUMMEN RÄTT TILL RENT VATTEN! BIDRA DU MED!
 
Jag har startat min insamling HÄR.

Ifall ni klickar på länken så kan ni själva fylla i ert mobilnummer & summa ( kan vara en god idé eftersom jag inte har allas mobilnummer).
Då får ni ett sms där det står att ni skall godkänna: då svarar ni ok50 hummingbird.blogg.se 
Då har ni skänkt 50:-Såhär går det till:

Insamlaren skickar ett SMS till den som vill vara med och bidra och väljer belopp: 50, 100 eller 200.
Givaren får ett SMS med instruktioner om ett svar som bekräftar att man är med på att bidra till insamlingen tex: ”ok50 namnet på insamlingen” (I sms:et står det med citationstecken men i svaret ska det vara utan).
Då dras 50 kronor från givarens telefonkonto och det går att följa hur det går för den specifika insamlingen.

Givaren får också ett tack-SMS och kan via det göra en uppdatering på sin Facebook-sida.
Sista uppgiften är inskickad

Dåså sista uppgiften är nu inskickad alltid lika piirigt att trycka på knappen skicka in;) MEN nu är det gjort!
Sååå håller vi tumarna för att man slipper komplettering;) Har ju sluppit det tidigare, hoppas jag inte tappat fokus på sista uppgiften.

Känns jäkligt gött detta! Nu kan man fokusera på annat..

Snart färdig!

Med den sista uppgiften i skolan, känns underbart!

Så snart kan jag fokusera på att renovera vår furutrapp på kvällarna istället, är 14 steg som skall målas och det räcker inte att måla en gång;)
Har börjat måla den vit och så skall jag sätta på steg av halmåneformad trappstegsmatta som finns att köpa på Ellos.
När man har ett hus så finns det ingen anledning att stressrenovera för huset står kvar.
Jag tycker om när idéerna växer med tiden! Risken med att man stress renoverar är att man ångrar sig sedan och börjar renovera om. Inte särskilt ekonomiskt.

Nä ingen stress, resultatet blir som bäst utan framstressade beslut..

Duplo killen

Han har kommit på hur roligt det är att bygga & riva nu, vi köpte hans första Duplo låda ganska tidigt, jättekul att det är favoriten nu!
Polisbilen låter och blinkar när man trycker på sirenen;) 
Får ju säga att Alfreds mamma & pappa tycker det är minst lika kul att bygga;)

HAPPY FRIDAY ALLA SÖTA! 

Trots?!

Mmmm det är mycket NEJ! här hemma nu...Han fyller ju 2-år 21 mars, 2-års trots?? Ja alla dessa utvecklingsfaser!

Imorse ville han inte ha välling det var ett bestämt NEJ och viftar bort den med handen.
Han hade också vägrat äta middag på dagis idag men åt mellanmålet, någon smörgås.
Vår käre lille pojk blir även asförbannad när man skall ta på han vantar och bara skriker,hehe..lite jobbigt eftersom det är kallt nu..
Imorse så fick jag ABSOLUT inte ta på han mockasinerna när vi kom till dagis, dom slängde han åt fanders och skrek NEJ!

Han har ju haft feber och är fortfarande förkyld. Kan vara det som ställer till det med maten men detta nej:andet måste ju bara vara trots?

Någon som känner igen sig?!