Twilight Breaking Dawn- Part 1

♥ ÅÅÅÅÅÅÅÅ efter jag sett den ville jag se om den igen! Hur tusan skall man kunde vänta på del 2 tills nästa år!!!??
Jösses hur kommer Bella bli då som....? (ja ni som sett den vet vad jag menar). Skall bli spännande att se!
Tycker fortfarande Bella & Jacob passar bättre ihop, Edward kan vara så kylig emot henne ibland..Som sagt undrar vad som komemr hända i 2:an...gaaah!!

♥ Fick spontan besök av Yvonne o lille Karl, sedan ringde pappa o hade vägarna förbi, så precis när de åkt så kom han. Fullt hus;) Alfred åt sin mat & somnade på en sekund....

Det finns så många raringar därute!

Ibland när man läser vissa saker som är skrivna om en själv. Yes ME då blir man alldeles varm i hjärtat! Tänk så många underbaringar det finns bakom dataskärmarna!
Önskar jag kunde träffa er alla!

Så söta inlägg/kommentarer man fått bara förra veckan!

Rhulth skrev;

"Jag har fått ytterligare en Blog Award, det känns helt underbart att få känna sig så uppskattad! Denna blogg award kom denna gång från fina Linda, tack så jättemycket vännen. Det betyder jättemycket och det känns extra roligt att ha fått awarden från en sådan nyfunnen bloggvän. Linda är mammaledig just nu med sin son Alfred och tränar för att kunna springa Göteborgsvarvet, samt att hon letar förskola till sin son. Mycket samtidigt, ändå hinner hon blogga och har nu även börjat att gästblogga på en annan! Go Linda".

Sedan fick jag en kommentar på min mammablogg av en annan mamma;)

"Starkt av dig att i bloggen ge uttryck för tveksamhet inför förskolestart, i en tid då vi bombarderas med hur frånvaro av en sådan näst intill klassas som barnmisshandel. Det borgar för att du är medveten om vikten av dig som förälder och på så vis hjälper dig att vara uppmärksam på ditt barns behov. Den absolut bästa "egenskap" som föräldrar har".

Söta Angelica som köpt bilder av mig skrev såhär;

Jag och en underbar tjej vid namn Linda har läst varandras bloggar ett bra tag och har även haft testfredagarna med henne. Nu har jag beställt ett par bilder utav henne som ska pryda väggen i den nya lyan! Fick även en liten present från henne… underbara Linda! Synd att hon bor så långt bort annars hade hon varit en av de bättre vännerna. Vi får ta och ses när jag har vägarna förbi Göteborg.

Någon slags samarbete..

har dessa två i alla fall;) Texas är en stor favorit här hemma just nu...
Snart bär det av på söndagsmiddag hos svärmor...

♥♥ Alfred har blivit jätteduktig på att sätta sig ned försiktigt när han har ställt sig upp mot ngt. Väldigt skönt för mamma måste jag säga;) Så han ställer sig & sätter sig och så kan det hålla på...♥♥


Lördagsmys

Inget direkt planerat denna helgen, så himla gott! Fixa lite här hemma osv...Nu äntligen har jag fått tummen ur att ta lite nya kort på hundarna;)

Försökte lura dem ifrån sina sovplatser för att få dem båda sitta fint, men det gick sådär. De bara tittade på mig och tyckte mest jag avr dum i huvudet;)Testfredag- Remi Nougat

Den klassiska kakan från Göteborgskex som lanserades 1968 (mint/choklad). Har nu kommit i ny tappning. Remi Nougat hette tidigare Condis.

Remi Nougat är en förföriskt god nougatbiskvi dränkt i oemotståndlig choklad!! En ny favorit i min kakhylla måste jag säga! MMMM vad god!

Allra nyaste är Remi hallon men har lite svårt för frukt i kakor;)

Se här vad Eleonore tyckte;)


Gårdagens gymmning;)

Yes som utlovat så blev det gymmet igen igår! Idag har jag lite träningsvärk i rumpa & ben, men vad gör man inte för en snygg bakdel;)
Utfallssteg är en riktig "buttkiller" genererar i putig rund & fast rumpa. Kommer bli många fler benövningar på gymmet för min del, bra att ha benstyrka också när man skall springa varvet!

25 min kondition löpband.
Benpress
Utfall med vikter
Stuss & bäcken övning
Bröst
Triceps
Rygg


Bloggboks listan nu uppdaterad!

Med några nykomlingar! Det finns en enda regel det är att boken absolut INTE får lov att fastna någonstanns!

Mia- Stockholm
Miss Vivi- Halland
Zophie- Halmstad
Frida- Borås
Sandra- Östersund
Josefine- Göteborg
Susanne- Östersund
Jennifer- Göteborg
Maya- Åhus
Sophie-
Fia- Hudiksvall
Jess- Malmö
Diana- Helsingborg
Modekatt- Trollhättan
Zandra- Lidköping
Sofia- Kalix
Tess-
Annika
Highlander Tess- Arvika
Ida- Dalarna/Falun

Melajn- Dalarna
Bim-
Sanna- Stockholm
Helena- GöteborgBild lånad från Sofia i Kalix

One Lovely Blog Award!

OJ awarderna bara trillar in till mig nuförtiden! Helt underbart att känns att ens blogg är uppskattad på något vis;)
Denna fick jag av en super rar tjej som heter Ann-Sofie. Vi har funnit varandra såhär på äldre dagar;)

När man får utmärkelsen ska man göra följande:

♥ Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!

♥ Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.

♥ Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.

Här är fem fina bloggar som jag ger awarden vidare till: Mia, Rinki, Marie, Tess, Eleonore

Gymmat

Yes nu har jag varit på gymmet igen;) Så nu kör vi på torsdag & söndag med;) Nu skall vi få in lite kondition i våra pass med inför detta Göteborgsvarv som gnager i oss;)


10 månader

Blev vår lille kille i lördags! Stackarn är megaförkyld och framtänderna är framme men inte helt. Så detta är nog lite jobbigt för han =(

♥ Underbart nu börjar han förstå olika saker, jag frågar han var Vovv Vovv är då lutar han sig åt deras håll pekar & härmar mig Vovv,Vovv.
♥ Han härmar ord som vi säger, helt otroligt! Han säger mamma & pappa också! Där är ett favoritord..
♥ Han vinkar
♥ Han ställer sig upp mot möbler och är en liten Kamikaze kille som gärna lutar sig över soffkanten;)
♥ Han drar ut alla kökslådor & härjar. Så nu har Pappa barnsäkrat (några lådor kvar). Han har en egen kökslåda som han gillar!
♥ Han gillar inte att byta blöja, han blir vansinnig, lika otålig med kläderna,hehe..(vilket alla barn nog är i denna ålder).
♥ Duktig på att knipa med munnen när han skall äta, inte ika populärt hos mamma, som får luras lite.
♥ Han ÄR VERKLIGEN ett energiknippe!! Att sitta snällt på golvet att leka är INTE hans grej. Utan han ålar sig iväg mot nya äventyr. Helst vill han stå upp.
♥ 19-08 ibland 09 äter vid 04 oftast. MEN inatt sov han hela natten utan att äta. Undrar om detta är en ny rutin nu?
♥ Han älskar när man håller han i händerna och går runt.
♥ Äter babysmörgås själv med händerna är jätteduktig!

Lite i grova drag, alltid bra att skriva ned så man har ngt attberätta i framtiden;)♥♥♥♥♥ Här åker Alfred pulka för första gången, i sin nya fina Molo overall ♥♥♥♥
Tusentals barn skadas i förskolan!

Ush man blir ju mindre sugen på att låta sitt barn gå på förskolan =( Känns lite jobbigt faktiskt!

Kalla Fakta granskade våra förskolor..

"Den 9 mars i år skjutsade Mattias Eriksson i Järbo i Gästrikland sin 3-årige son Martin till dagis för sista gången. Leken på dagisgården slutade med att Martin blev strypt i ett träd. Ingen personal fanns i närheten och kunde ingripa."

Till Socialstyrelsens databas Injury Data Base, IDB anmäls de olyckor som lett till att förskolebarn fått uppsöka en akutmottagning vid ett sjukhus. Socialstyrelsen har på Kalla faktas uppdrag gjort en körning i databasen för att ta reda på hur många barn i åldern 1-5 år som skadats i förskolan år 2008 – 2010. Körningen visar att det årligen handlar om drygt 6000 förskolebarn som får åka till akuten. Mer än hälften av alla olyckor är fallolyckor, men det förekommer också kollisioner, klämningar och skärolyckor.

När barnen är på förskola är det förskolan som ansvarar för säkerheten. Förskolan ska se till att lokalerna är barnanpassade och säkra. Personalen ska också se till att barnen är under tillsyn. Men förskolan är långt ifrån en helt säker och trygg plats. Saknas klämskydd, barngrindar, eluttagsskydd mm.

LÄS MER HÄR

Avanna Love & Heart

Jag har ett litet samabete med Avanna där 20 kronor per såld tygkasse kommer gå till Hjärt & Lungfondens Hjärtebarn - forskning kring barn med hjärtfel.

20 kronor per såld tygkasse kommer gå till Hjärt&Lungfondens Hjärtebarn - forskning kring barn med hjärtfel.
Dessutom är det tygkassevecka på AVANNA, köp 3 betala för två20 kronor per såld tygkasse kommer gå till Hjärt&Lungfondens Hjärtebarn - forskning kring barn med hjärtfel.
Dessutom är det tygkassevecka på AVANNA, köp 3 betala för två! Jag skall klicka hem hennes underbara kassar nu!


Testfredag- Ballerina fylld Cookie

En underbar nyhet tycker jag! Så himla god!! Denna finns i 2 varianter: Original med nougat eller choklad. Självfallet testade jag nougat. Krispig & fyllig kaka, namnam!

Det enda var väl att marknadsföringen av kakan är lite felaktig. Som visar att chokladen nästan rinner ur kakan när man delar den, och det är ju det man blir sugen på. Men ack nej där blir man besviken för så är inte fallet..så det var ett minus men förövrigt bara +...

Se här vad Eleonore tyckte..


Ni är underbara!

Kära ni tack för responsen nedan använde era kommentarer i mitt inlägg på tidningen mammablogg...

Får vi se om någon reagerar! Antagligen är det någon som har ngt att säga, för så fort ngn har ngt negativt så kommer det fram, varför är det så? Är det bara för att jag bloggar på en tidning?! Är det annorlunda där?

KLICKA HÄR!

Dagis, förskola

Man slutar inte att förvånas ibland alltså! På min mammablogg som har en hel del läsare så kommenterar knappt ingen...trist...

MEN så fort man säger/skriver något fel då är det minsann en person som hoppar fram har tidigare fått en spydig kommentar av denne LW som för övrigt inte vågar indentifiera sig.

Detta får mig att fundera är denna idiot en förskolelärare? I sådana fall så anser jag att denne person inte är en lämplig person för sitt yrke.

Kom ihåg att det heter förskola nu för tiden! Dagis har det inte hetat på tjugo år minst.

Numera förtiden heter det ju förskola & jag har ju skrivit dagis. Jag vet att det heter förskola men skriver av gammal vana dagis. För mig så kvittar det, vad är det att hänga upp sig på jag kallar det väl för fan vad jag vill!!?

Fan vad störsamt alltså....!Funderar att publicera detta på mammabloggen med! Vad ycker ni?

OnePiece

Yes nu är denna skönhet påväg hem till mig alldeles lagom till helgmyset!
Äntligen ägare till en OnePiece!

♣ 600:- är överkommligt tycker jag;) Har köpt den av en bloggtjej som köpt 2 i fel strlk..som köpt den här.
På sidan är den prissänkt från 1795:- till 899:- så fynd det gillar vi!
Sneak Peak i bloggboken

Som nu är påväg till Sofia i Kalix efter en mellanlandning hos mig;)

Åh ni har skrivit så fint, så många tänkvärda ord & delat med er av både det ena och andra i ert liv. Så många fina bilder och pynt också! Man blir glad när man öppnar den!

♥ ♥ Kärlek till er! ♥ ♥

Hoppas det är fler som vill skriva i bloggboken för det är ungefär halva boken kvar som skall fyllas.
Jösses anamma!

Jag satsar verkligen på att få träningsvärk i HELA kroppen. Igår kväll så tog jag mig en löprunda i mörkret, det kallar jag engagemang! Det var VERKLIGEN kolsvart och dålig ficklampa hade jag.

Klart man blir lite mörkrädd, inte så kanske att det skall hoppa ut en gubbe ur buskarna här på landet men det kan ju vara ett djur som skrämmer en eller fantasin, DEN kommer man långt med!

Tur Texas var med mig, borde ju haft med mig Greven men han springer ju så snabbt!

Okeeej idag skall jag nog få till lite hundbilder eller så får det bli några gamla, näää nya är roligt..

Öppna förskolan

Imorse åkte jag & Alfred till en annan öppen förskola än vad vi brukar göra. Kul med omväxling och se lite nya ansikten. Det var MASSA barn där, jättekul och lite mer barn i Alfreds ålder! 
Vi kom perfekt till den fina sångstunden.

Jag diskuterade med 2 andra mammor med barn som var ungefär lika gamla som Alfred. Att tänk vad olika barn är, trots de är jämnåriga. Ingen av våra var lika varandra på något sätt...Underbart! 

Dit kommer vi absolut gå igen, himla roligt faktiskt!

Roligt när ni läsare börjar önska lite här, gulliga ni! Självklart så skall jag fota våra yrväder till hundar mer;) Har bara inte blivit så sedan Alfred kom, han är ju den sötaste familjemedlemmen nu...=)
Någon mer som önskar något? Passa på, jag är på bra humör;)

Tycker ni är dåliga på att tävla! Kom igen nu! Nästan ingen är med. Bara tipsa om tävlingen i er blogg så är ni med!
Dagisplats

Ja ni, har ni sökt? För oss verkar det bli plats till hösten.

♥ Vi vill ju att Alfred skall gå härute såklart för att han skall få gå med sina blivande klasskamrater.

♥ Men det kommer bli vårt 3:e val som är en VÄLDIGT bra förskola, besökte dem förra veckan. Men vi behåller våra köplatser på de andra förskolorna så vi kan bli direktomplacerade när det blir en plats ledig såklart...=)

Såhär ser det ut för oss:

Vårt 1:a val: 20 i kö de tar in 12 (ligger härute vid oss)
Vårt 2:a val: 11 i kö de tar in 11 (ligger härute vid oss)
Vårt 3:e val: 18 platser lediga till hösten (påväg till mitt jobb)

♥ Alfred får lov att vara på bordet för morfar, finklädd på sin mammas födelsedag. Sedan chillar han i sin hoppgunga, tar en liten paus ♥

♣♣♣ MEN NI GLÖM INTE MIN TÄVLING HÄR! ♣♣♣
Varit på gymmet

Nu har jag & min vän Yvonne tagit tag i träningen inför göteborgsvarvet på riktigt. Så nu har vi skaffat gymkort på ett gym som ligger "härute" där vi bor, hyffsat nära;) Litet men det nödvändigaste finns.

♥ Nytt fräscht och det ingår wellness i gymkortet. Arombastu, Ångbastu, Finsk bastu, kallbadtunna, massagesäng, solarium! Måste ju prövas..

♣ Idag tränade vi, triceps, biceps, rygg,bröst,mage.

Är ni nyfikna kika här.


Bloggboken på hemlig ort...

Det vill säga den har varit på mellanlandning hos mig, helt otroligt vad alla ni skrivit så fina/roliga tänkvärda saker i boken. Jag kunde ju inte låta bli att ta hem den och få mig en Sneak Peak;)

Många från norra & södra Sverige som skrivit i boken, vart är ni andra? Vill ni skriva i bloggboken?

Mia- Stockholm
Miss Vivi- Halland
Zophie- Halmstad
Frida- Borås
Sandra- Östersund
Josefine- Göteborg
Susanne- Östersund
Jennifer- Göteborg
Maya- Åhus
Sophie-
Fia- Hudiksvall
Jess- Malmö
Diana- Helsingborg
Modekatt- Trollhättan
Zandra- Lidköping
Sofia- Kalix
Tess-
Annika

Testlördag- Ferrer Karl-Johan Svampsoppa

Glömde inlägget igår ju så det fick bli nu. Det går i 110 här, vi kom hem från en liten playdate jag & Alfred, vi har hälsat på turbo Karl med familj;)

Vad tyckte jag om denna? Hm Karl-Johan svamp njae ingen favorit och soppan var VÄLDIGT mustig, jag föredrar lite mer lättätna soppor. Denna köps nog inte igen...

Se vad de andra testade igår: Anna, Eleonore och Nadja

2012-års Hjärtepins- Stötta hjärtebarnen

Är nu påväg till mig. Förra årets tog slut i ett nafs så vill ni reservera så säg till mig..

Genom att köpa hjärtepins stödjer du insamlingen till forskningen kring barns hjärtfel. Pinsen kostar 40 kronor styck.

Årets hjärtepins pryds av Disneys Nalle Puh och Ior. Motiven är framröstade av svenska folket och illustrerade av artisterna Andreas Johnson och Jessica Andersson.

Vill ni stödja på annat sätt så kan ni ge er gåva HÄR

♥ Funderar även på att starta ett insamlingshjärta igen då det är alla barnhjärtans månad ♥


Ivägskickat

♥ Nu var det där mailet skickat med bifogade handlingar, så får vi hoppas att det blir så som vi vill;) Ni som missat kan läsa lite HÄR.

Många har gissat att det har med eget företag att göra. Men icke..Think outside the box;)

Mycket papper & ansökningar blir det, lite extra i vårt fall tyvärr..men,men det skall nog lösa sig till det bästa.

♦ Ni får ju inte glömma min tävling nedan hörrni! Superstor vinstchans för det är ingen som är med än;)


Photoart By Me

Lovade ju att det skulle komma 2 bilder som jag tog & har redigerat till min kategori My Photoart

Nu är det såhär. Jag tänkte ha en utlottning bland de bloggerskor som var på bloggträffen där man får välja en valfri bild HÄR. I A-4 eller mindre.

Vinnaren är....Jenkan! Kika min kategori och välj bild!

♣ Ni andra som vill vara med i en ny tävling om detta fina pris om en valfri bild.
♣ Gör ett inlägg och länka hit! Här får ALLA vara med!
Ni andra som inte orkar tävla kan köpa bilder utav mig för summan nedan;)

Utskrivet på vår fotoskrivare på det bästa fotopappret Canon Pro Platinum.

Pris ges vid förfrågan.

♥ Tänk att himlen kan variera så i färg samma morgon åt två olika håll! Jag har bara förstärkt bilderna/färgen. Då dom var så vackra i sig;)Liebster award

Denna har jag fått från goa vännen Mia. En vän för livet...Meningen är de som får utmärkelsen ska få fler läsare genom att länken sprids.
Länkkärlek som gillas såklart.
Får du en award och vill anta den gör du som så att du tackar och länkar till personen du
fått den av och sedan presenterar de 5 bloggar du vill ge awarden vidare till.
Meningen är de som får utmärkelsen ska få fler läsare genom att länken sprids. Länkkärlek som gillas såklart.
Får du en award och vill anta den gör du som så att du tackar och länkar till personen du fått den av och sedan presenterar de 5 bloggar du vill ge awarden vidare till.

Alltid svårt att välja ut bloggar som skall få awarder tycker jag. Men här kommer mina nominerade...

Josefine- En underbart rar tjej vars blogg jag följt länge som jag träffade IRL i lördags hoppas vi ses snart igen!
Amanda- Au pair i Jersey också Alfreds faster.
Malin- En go tjej som jag faktiskt träffat IRL 2 ggr nu;)
Fia- En mkt rar tjej som skrivit i min bloggbok bland annat.
Modekatt- SÅKLART! Som bor i Thn som också skrivit i min bloggbok. Du har SÅ rätt nu är det dags för en fika!

Ja herregud!

10/1 idag hörrni förhoppningsvis får man lite klarhet i pågående projekt!

♦ Samtal rings 9.30
♦ Dokument scannas in (Citerar fästman: - VA! Scannat in dokument? VA har DU gjort det? Oj vad bra hightech där). Mäkta förvånad när jag sade att herregud det är ju inte så svårt...
♦ Dokument mailade.
♦ Inväntar tiden 10.40 då det skall ringas igen.

UPDATE!

Ringde 10.42...

Då hade damen varit på möte och inte tittat på handlingarna men sedan ringde hon upp och jag fick lite klarhet.
Inte att förvåna i detta pappers Sverige att vi skall skicka in mera papper för att det skall göras en prövning. Denna handling skrivs ikväll.

Vår bloggträff

Var så lyckad! God mat, trevligt sällskap kunde inte ha blivit bättre! Så himla skoj att få träffa alla IRL & få sig en uppfattning om personen bakom skärmen. Alla var supertrevliga tjejer verkligen & hoppas vi kan ses snart igen!

Gissa vem som staplar in på Cristal Bar när vi satt där! Jo självaste Peter Siepen så himla roligt! Han satt och sneglade åt vårt håll...

Sedan när vi skulle gå ut så började han prata med mig! Frågade om vår kväll var trevlig, sedan kunde ju inte jag hålla tyst utan sade att jag fyllde 29 och frågade om vi kunde ta ett kort;) Klart han ställde upp;)
Sedan frågade han om bilden kommer komma på facebook...NÄÄ jag har inte facebook;)

Haha var himla kul då jag tycker han är en riktigt skön gubbe! Synd att man själv blev sådäääär på bilden!

Men detta var absolut en födelsedag att minnas för senare på kvällen i det andra sällskapet som hade 40-års fest där så gick en ned på knä och frågade sin blivande om de skulle gifta sig!

Vilken kväll, tack alla för att man fick möjligheten att träffa er! Hoppas vi ses snart igen!Bloggträff imorgon

Imorgon är det bloggträff som gäller, som jag & Mia har fixat. Så imorgon håller ett gäng glada tjejer till i Göteborg..
För er nyfikna så kan ni läsa mer om bloggträffen HÄR.

Vi blir 12 tjejer inkluderat med mig & Mia;) Imorgon är det ju inte heller en vanlig dag det är ju även min 29-årsdag!

För er som kommer så kommer det även en utlottning i efterhand + ett litet tillägg till goodiebagen som ni själva får gå in och välja vad ni vill ha. Så håll utkik på min blogg & er mail efter eventet.

Nu skall jag göra de sista goodiebagarna, så synd vi imorgon!

Vad vill ni läsa om 2012?

Givetvis funderar jag som alla andra hur man kan förbättra sin blogg...Givetvis mera inlägg på en dag, svårt att hinna med allt bara;)
Dagens outfit kan ni glömma;)

Den bästa vägen till förbättring är ju såklart er läsare;)

♣♣ Vad vill ni läsa om här på min blogg? 
♣♣ Vad saknar ni?
♣♣ Andra förbättringsförslag mottages gärna!!

Badrumsinredning

Ett badrum är ett högst personligt rum. Hur kommer det sig då att så många badrum är opersonliga?

Jag har aldrig tänkt så faktiskt att badrum blir så opersonliga jag menar man väljer ju ut sin badrumsinredning efter tyckte och smak. Nu finns det ju många olika badkar,duschar, handfat och inte på tal tusen olika varianter av kranar! Jag älskar kranar! Jag gillar att kombinera det pråliga äldre med det nya moderna!

Här var vårt badrum uppe alldeles nyrenoverat. Idag har jag gjort det lite mysigt med gardiner och blommor då blir badrummet lite mer ombonat det heter ju trots allt bad"rum". 

Vi skall byta ut duschkabinen mot välvda dushdörrar istället..

Ni som har glömt hur vi bor KIKA HÄR!

Har ju glömt att berätta!!!

Att Alfred reser sig själv nu upp mot saker så imorse när vi skulle starta dagen så stod Alfred i sin säng och väntade på att hans mamma skulle komma och lyfta upp honom. Han sken upp som en sol och stod och hoppade när jag kom, Vilken underbar mammakänsla! Tiden bara rusar iväg nu!

Sedan så är det 2 killar här i vår familj (förutom pappa då) som verkligen funnit varandra. Dom älskar varandra, dom är bästisar, Alfred & Texas..♥♥♥


En rolig utmaning

Varför inte börja det nya året med en rolig utmaning jag fick från denna söta tjejen.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Oj år 2002 då tog jag studenten, sommarjobbade innan jag skulle börja plugga på universitet i Karlstad.


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Jobbade, var gravid, bilade genom Europa! Kika resan här

 

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Chips, choklad, sura godisar, jordnötsringar,salt lakrits

 

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Kan typ lite av mååånga texter;)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Vilken klyscha, men resa jorden runt.
Köpa mig en ashätfig & snabb sportbil.
Köpa lyxvilla i Italien.
Köpa lyxbåt.
Skänka pengar till behövande.

 

6) FEM DÅLIGA VANOR
Kan nog tjata hål i huvudet på fästman emellanåt;)
Vill göra alldeles för många saker samtidigt.
Tvättar nog för sällan
Stressar nog lite för mycket ibland.
Stressar nog andra ibland också;)

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Resa
Hålla ordning
Umgås
Blogga
Ha kvalitetstid

 

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Äkta päls
Mönstrade leggings
Hatt
Snusnäsduk
Kanindräkt

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn
Kameran
Ipaden
Mobilen
Almanackan

 

10) NÅGRA PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
Mia
Vivi
Malin
Eleonore
Maya
Sofie
Miss Chief

Känn er utmanade. Gör listan och länka den hit!