Alfreds nya skor

Yes nu är dom köpta men såklart gällde inte 40% på dessa, så typiskt! Men dom är så himla tuffa så Alfred bara måste ha dem! Mätte Alfreds söta lilla sko till 12,5 cm. När man köper skor skall man lägga på ungefär 1-1,5 cm men lade på lite till Stl 22 = 139 mm.

Dessa tuffingar blev det! 449:- dyrt! Men Alfred ville så gärna ha dom! Eftersom jag lade på lite extra på storleken så kan han förhoppningsvis ha dem ett tag.Kommentarer

Marie

Postad den

Sicka coolingar =D

Johanna - Mamma till Vincent

Postad den

Tuffa skor! :) Jag måste också skaffa ett par skor till min lillkille nu när han kan gå. :)

anna

Postad den

sj fick jag ett par igår för 100 spänn, snygga å dödssköna :) får hoppas att de håller nu till våren för skulle bli ledsen om de gick sönder :( vågar knappt ha dom på mig hahaha

Thessan

Postad den

vilken söt liten tuffing han kommer att bli i skorna!! Jag jobbar mkt i perioder, sedan lugnar det ner sig, vill så gärna träffa dej snart - har liksom äntligen fått ordning på mig själv å livet så nu vill jag börja leva igen å orkar träffa folk igen. puss

Jouline♡

Postad den

Oj vilken tuff liten kille du ska ha springandes hemma i så fina skor :)HAHA ja precis, jag tänkte också jag skulle "klicka" hem massa grejer där ifrån^^ Men det blir ju sådär ett plagg i månaden eller varannan månad. Dom har otroligt fina kläder den sidan!Hoppas ni frisknar till snart

Kram!

Jonna

Postad den

Ja de va riktigt smarrigt :) Ha en go kväll Söta du !!

Sandra

Postad den

Coola skor :)Allt bra ?

Kram

Pernilla

Postad den

Vilka grymma, med hjulmönster och allt under hihi! Det kommer gå undan med däck under fötterna ;)Sv: Ja usch, är så hemskt när de inte vill äta och man inte kan prata med de så de förstår. Hoppas ni är bättre nu i alla fall :)

emma

Postad den

sv. haha för han gör bra tv. därför är han där. men jag tror inte på allvar att han kommer få vara där så länge som till slutet..

men ååh du gör inte halsband och armband oxå? för det använder jag själv! :D fast jag har smala handleder så det där med armband är svårt..

Fina Frun

Postad den

Åh vilka söta! Och nu kommer han få stopp på farten när han springer ;D

Modekatt

Postad den

Du menar på Ellos eller?

Jag skulle beställa till syrrans lille men rabatten gällde inte tyvärr men jag ska beställa ett par adidas ändå för han fyller 2 år den 8/4 :)

Thessan

Postad den

Ge Alfred en Grattiskram från mig å gå in å kolla min blogg under dagen =)

Rinki

Postad den

Hej vännen,det var ett tag sedan, hur är det med dig? Är det idag som Alfred fyller 1? Grattis i så fall :). Jättetuffa skor, han kommer att bli jättefin i dem.Kollade nedåt lite i bloggen och de örhängena som du hade gjort var verkligen jättefina, vad duktig du är och bilderna på Alfred när han går, så himla fina! Han är verkligen jättesöt.Hur är det med dig annars?Kram på dig!

Melissas Prinsar

Postad den

gu vilka tuffa!

och grattis i efterskott till Alfred =)

nike free skor

Postad den

det var ett tag sedan, hur är det med dig? Är det idag som Alfred fyller 1? Grattis i så fall :). Jättetuffa skor, han kommer att bli jättefin i dem.

Kommentera här